selam haziranın güzel anneleri,
geçmişe az bi göz atıp geldim. yanlış saymadıysam yarına 4 doğum var. minilya, ecem06, D-Gabbana, bi arkadaş daha vardı. Allah hepinize kolaylıklar versin, hangi yolla olursa olsun sağ salim rahatlıkla alın bebişlerinizi kucağıınıza inşallah. dualarım sizlerle.
Bu arada doğum yapan arkadaşlar varsa gözleri aydın :) darısı başımıza
kontrolleri rahat ve iyi geçenlerin de gözleri aydın.
hastalarımıza da bolşifalar olsun. Sıcaklar başladı son günleri olan biz hamişleri çok yoruyor. Allah hepimize kolaylık versin.
hmnoglu - ellerinize sağlık kurabiyeler çok güzel olmuş.
biz de bugün doktora gittik. Ben samsunda yaşıyorum. birkaç dr denememden sonra medicalpark a gitmeye karar vermiştim. dr umdan çok memnunum ama hastanenin çıkardığı bazı ekstralara sinir oldum. bir de doktoruma ne kadar güvenyorum desemde sezeryan dediği için acaba sezeryancı bir doktr mu die içime kurt düşmüştü. Burdaki tıp fakültesinin kadın doğum servisinde çalşan kuzenim var, o bana randevu ayarladı, fakülteye gittim. Orada da muayene oldum. Bakalım ne diyecek dedim, bir de dr ile iyi iletişim kurarsak doğumu da orada yaparım diye düşündüm. Devlet kurumlarındaki kalabalık karmaşıklık durumuna rağmen kontrolüm iyi geçti. Bunda tanıdıklarımın olmasının da kesin etkisi var :) doktordan iyi bir elektrik aldım ama o da sezeryan dedi

haftaya salı günü kontrole gideceğim o zaman gün kararlaştıracğız.
Biryandan sezeryan olacağı için üzülüyorum ama bir yandan da kendimi teselli ediyorum 2 doktor da aynı şeyi söylediğine göre gerçekten öyle olması gerektiği için sezeryan olacağım. inşallah öyledir. :S