- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.861
Kızlar ben doğumumu yaptım merak etmeyin ayrıntılari sonra paylasırim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu gidişle ben gidiciyim.sancılar 8dk 1e düştü.
aynen nefesim kesiliyor
2-3 gündür başladı
ayağa kalktığımda özellikle
Kızlar ben doğumumu yaptım merak etmeyin ayrıntılari sonra paylasırim
oh gözün aydınKızlar ben doğumumu yaptım merak etmeyin ayrıntılari sonra paylasırim
3 gündür bacak bacak üstüne atamıyorum biryerde duymuştum böle olunca bebek aşağı imiş oluyor deniyordu doğru mudur acaba
birde kızlar alaturka tuvalete oturmak doğum için imiş açıklık yapıyormuş...aklınızda bulunsun![]()
evet
bacak bacak üstüne atamayınca bebek kanala girmiş oluyormuş
ne kadar doğrudur bilemem ama
ben gayet rahat atıyorum valla hala
alaturka tuvalete oturmak iyi fikir de beni ordan kim kaldıracak
en iyisi riske atmadan odada yere oturup kalkmak
Benim doktoru kayinvalidenin tanidigi tavsiye etmisti.
Belki son dakika epidural yapar diye umuyordum ama kesinlikle yapmazmis.
Epidural yok, vakum yok yok, suni sanci yok kesin. Bu kadar yardimsiz nasil dogurucam acaba merak ediyorum, eve ebe cagirsam daha iyi.
Bir de kurtaj yapmazmis, oyle bir istekle geleni baskasina yonlendirirmis, onu da yeni ogrendim.
Normal veya sezeryan doğum sonrasında ileride sarkmış bir göbekle karşılaşmak istemiyorsanız eğer; şimdiden hemen korse almaya gidiyorsunuz ve doğumdan sonra giyiyorsunuz. çok yararını gördüm kızlar korse sayesinde çok hızlı indi karnım ve inş. sarkmada olmacak. Özellikle sezeryan doğum yapanlar ilk 6 ay karın egzesizi yapamayacağımız için mutlaka alın ve kullanın.
senin doktor scientology tarikatına üye olabilir
onlarda öyleymiş ya doğururken yardım almıyormuşsun bağırmıyormuşsun falan
korse normal bildiğimiz korse mi yoksa ayrı hamile korselerimi var onlardan mı almamız gerekiyor???
kızlar gün içinde karnınızın çok sertleştiği oluyormu?
evet
bacak bacak üstüne atamayınca bebek kanala girmiş oluyormuş
ne kadar doğrudur bilemem ama
ben gayet rahat atıyorum valla hala
alaturka tuvalete oturmak iyi fikir de beni ordan kim kaldıracak
en iyisi riske atmadan odada yere oturup kalkmak
kızlarr mrbbb bgn doktordan geldım
guluncek durumdayım bn hep 15 eylul dıodm sat a 11 eylul imiş yanlış solemişim en basındn 1ühaftaya 14 hazirnda sezeryana alıcak öğlen dualarınızı beklıorm
iri bebek dedi3200 oomasına ragmen doguramamzmışım sezeryn dedıhyrlısı dıorm ama içim bır tuhaf saf gıbı oldum
:18:
hayırlısı olsun canım kasma kendi bi şekilde çıkacak bu bebişler![]()
nst kağıdı canım onu sordun sanırım ?canım son haftalar bizimkide çok farklı sonuçlar vermeye başladı
7. ayda kanamam oldğnda yasaklamıştı sonra ben iyileşince bir deneme yaptık 8. ayların sondaaa baktık bişi olmuyor tekrardan başladık
canım sadece iki parmak hiç acıtmıyor korkmana yada gerilmene hiç gerek yok eli birde hafifse zaten nasıl bitti anlamıyorsun bile bana göre alttanultrasyondan daha kolay dı
öznur_u canım ya o sancı muhabbetini anlamadım ben
canım gözün aydın darısı biz doğurmayanlara inş.Güzel anneler selam. Ben 40+0 da pazartesi günü doğum yaptım oğlum kuzey dünyaya geldi. Dün taburcu olduk. 3180 gr ve 49 cm. Usg de 3600 çıkıyordu ama olsun hiç önemli değil. Pazar sabahı wc ye gittiğimde pembe bi leke gördüm ve peçetem kurularken üç kez ıslandı. Hemen hastaneye gittim hiç sancı gelmedi. Açılmama baktılar bir cm di. Eve gönderdiler ve akşam gel dediler. Akşam 6 da evden çıktık ve arabada gaz sancısı gibi sancılarım oldu. Meger sancım varmış. Hastaneye girişimi yapırdım. açılma hala bir cm di. Hastanede neredeyse tek başımaydım. Sabaha kadar 4 kez nst ye bağlandım ve her 5 dk bir sancım oldu. Her sancı 3 kulhu bi elham okuyana kadar sürüyor ve geçiyor. 12 saatlik sancının son 3 saati zordu ve derin nefes aldım. Hepiniz için büyük dualar ettim. Açılmam 8 cm oldu ama bebeğim aşagı inmedi. suyumu patlatıp doğumhaneye aldılar hiç bağırmadan 3. sancımda yani 15 dk içersinde bebeğim yağ gibi geldi. kaka yapacak gibi ıkın dediler. genç asistanlar vardı ve devlet hastanesinde olmama ragmen büyük ilgi vardı ( şişli etfal) ilk gün bebeğim hiç uyanmadı sütüm de yoktu. 180 gr vermiş Dün evde banyo yapıp bulgur yedim. Annem akardan anason, rezene , ısırgan karışımı almış şimdi çok şükür bebiş uyuyor ama gece çok kalkıyo. Sağlık olsun. İlk gün idrar yolu tıkalı operasyon gerekebilir deyip 24 saat takibe aldılar çok şükür onu da yaptı. Hepinizi çok öpüyorum çok mutluyum ve srularınıza yanıt verebilirim. :) ( iki günlük anne :)
canım ben epidural istedim ama doktorum istemedi sancını hissedemeyip ıkınamazsın bebek kanalda sıkışabilir vakum kullnmak zorunda kalabiliriz dedi.bide suyum gelmezse zaten ben sancımı evde çekipte gitmek istiyorum..yani açılmam evde olur.kızlar bi de kaçınız normal doğumda epidural düşünüyor
ve bu fikrini doktoru destekliyor?
ben epidural istiyorum
hatta ona güvenerek normal doğum yapıcam diyorum
ama sizin doktorlarınız neden epidural yapmaya yanaşmıyor anlamadım
canım Allah yardımcın olsun.kızlar bu gidişle ben gidiciyim.sancılar 8dk 1e düştü.
kızlarr mrbbb
annemle yengem vardı bugün bnde. sağolsun mutfağımın tüm dolaplarını boşalttılar, incik cincik ne varsa yıkandı silindi yerleşti tekrar yerine.
buzdolabım fırınım falan heeep silindi ,çok mutluyum o yüzden.
ALlah yengemden razı olsun valla
sabah 10 da geldiler, şimdi yeni gittiler işte..
ben de şimdi size bakayım dedim.
şimdi geçmişi okuyorum ve bakıyorum kimler doğurmuş kimler hala yerinde sayıyo![]()
İstanbulda misin? Bizim klima 17 dereceye ayarli, o kadarini soyliyimbende usuyorum coraplar ayagımda:26:
senin doktor scientology tarikatına üye olabilir
onlarda öyleymiş ya doğururken yardım almıyormuşsun bağırmıyormuşsun falan
korse normal bildiğimiz korse mi yoksa ayrı hamile korselerimi var onlardan mı almamız gerekiyor???