- 7 Mart 2011
- 7.433
- 8.095
- 398
- 37
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.921
gün boyu çok fazla sancım ve kasılmam oldu
sadece düzenli değildi
doğum yaklaştı ya sanırım korktum
hosgeldın anıden yatakta suyumuz gelırse ne yaparız dıe laflıyorduk
ayy bende ozaman bısı yayayım bu gece buyuk posetler var yaysa cok gıcırdarmı acaba bıde bas ucumuza eskı havlu alsakmı hemen su gelırse banyoya yetısemeyız hemen havluyumu koysak anam ne zor hıcde aklıma gelmemıstı
ayy bende ozaman bısı yayayım bu gece buyuk posetler var yaysa cok gıcırdarmı acaba bıde bas ucumuza eskı havlu alsakmı hemen su gelırse banyoya yetısemeyız hemen havluyumu koysak anam ne zor hıcde aklıma gelmemıstı
cnm 13 gun kalmıs bellımı olur belkıde okadar beklemez senın kuzey
herkez benım kızım kadar tembelmı
anam birde orası var dimi
yok yok ben bunlar düşünmediğime göre
doğuma hazır diğilim
aglamaaakkkk ıstıyoorruuuuummmmm
takvımım benı yanlız bırakıp gıttı
iyi akşamlar kızlarrr
alez kullanıyormusun canım hem ses yapmaz hem daha rahat olursun:44:
iyi akşamlar kızlarrr
iyi akşamlar kızlarrr
selam,herkese iyi geceler
doğum yapacak olanların hepsi doğurmuştur heralde,geçmişi okuyodum ama net gitti,tekrardan da başlayamadım,son bilgilerden haberim yok
tüm doğum yapanların gözü aydın olsun,bebişleri sağlıklı olsun inşallah
benimde bikaç gündür kasılmalarım var,hani şu yalancı denilenlerden,karnım sertleşiyo ama bugün daha bi fazla
ve çok accık ta olsa belime ağrı giriyo,doğum belirtisi mi bilmiyorum,yarın ki kontrolde belli olur heralde
inş bugün bebeğin o boşluğu doldurur
bizim hazır olmamızı mı bekliyorlar:26::26::26:he heeee bende bu aksam dusunmeye basladım desene benım kız benım dusunmedıgım ıcın gelmedı
ben kullanıyorum ama su geçirmez değil. çok oluyormuş ya su. su geçiren alez sanki işe yaramaz gibi geldi bana
alezden de geçmez mi ama yatağa?
tansell bence sen evdeki poşetleri yırt alta onları ser üstüne de eski havlularından ser.bu gece doğurmazsan yarın gündüz gözüyle bakarsın artık bişiler
kız ayy bı hos oldum bukadar su muhabbetı ustumde hdı dogur artık baskısı olusturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?