• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam,herkese iyi geceler
doğum yapacak olanların hepsi doğurmuştur heralde,geçmişi okuyodum ama net gitti,tekrardan da başlayamadım,son bilgilerden haberim yok
tüm doğum yapanların gözü aydın olsun,bebişleri sağlıklı olsun inşallah
benimde bikaç gündür kasılmalarım var,hani şu yalancı denilenlerden,karnım sertleşiyo ama bugün daha bi fazla
ve çok accık ta olsa belime ağrı giriyo,doğum belirtisi mi bilmiyorum,yarın ki kontrolde belli olur heralde

ayy bende ozaman bısı yayayım bu gece buyuk posetler var yaysa cok gıcırdarmı acaba bıde bas ucumuza eskı havlu alsakmı hemen su gelırse banyoya yetısemeyız hemen havluyumu koysak anam ne zor hıcde aklıma gelmemıstı

evet havlu da iyi fikir. ama şu alt açma bezleri de ilk an için belki faydalı olabilir. gerçi bana ne oluyorsa ama son 3 haftaya girdim ben de. sezeryan görünüyor ama bu aniden suyun gelmesine engel değil sanırım. :) hazırlıklı olmakta fayda var

iyi akşamlar kızlarrr:16:
ayy bende ozaman bısı yayayım bu gece buyuk posetler var yaysa cok gıcırdarmı acaba bıde bas ucumuza eskı havlu alsakmı hemen su gelırse banyoya yetısemeyız hemen havluyumu koysak anam ne zor hıcde aklıma gelmemıstı

alez kullanıyormusun canım hem ses yapmaz hem daha rahat olursun:44:

iyi akşamlar kızlarrr:16:

alez kullanıyormusun canım hem ses yapmaz hem daha rahat olursun:44:

alezden de geçmez mi ama yatağa?
tansell bence sen evdeki poşetleri yırt alta onları ser üstüne de eski havlularından ser.bu gece doğurmazsan yarın gündüz gözüyle bakarsın artık bişiler:1::1::1:

selam,herkese iyi geceler
doğum yapacak olanların hepsi doğurmuştur heralde,geçmişi okuyodum ama net gitti,tekrardan da başlayamadım,son bilgilerden haberim yok
tüm doğum yapanların gözü aydın olsun,bebişleri sağlıklı olsun inşallah
benimde bikaç gündür kasılmalarım var,hani şu yalancı denilenlerden,karnım sertleşiyo ama bugün daha bi fazla
ve çok accık ta olsa belime ağrı giriyo,doğum belirtisi mi bilmiyorum,yarın ki kontrolde belli olur heralde

hoş geldin canım
benim de dünden beri sancım arttı
bazen belime de vuruyo

kızlar benim bahsettiğm alez cocuk yatakları için özellikle satılıyo hani alta kaçırma olayı falan olursa diye kullanılanlardan su geeçirmiyo ablamn 2,5 yaşında kızı ilk çişe alıştırma döneminden bugüne hala kullanıyo su geçirmediği için yatağa bişey olmuyor:23:
bence mantıklı bişey :37:

alezden de geçmez mi ama yatağa?
tansell bence sen evdeki poşetleri yırt alta onları ser üstüne de eski havlularından ser.bu gece doğurmazsan yarın gündüz gözüyle bakarsın artık bişiler:1::1::1:

kız ayy bı hos oldum bukadar su muhabbetı ustumde hdı dogur artık baskısı olusturdu :52:

Back
X