• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

pek umutlu değilim. hiç bi belirti yok çünkü. ne açılma ne sancı ne ağrı. nasıl iş anlamadım.

ahh cnm sende benım ızımde yuruyorsun bak benım takvım bıle pes ettı ama kızım ınatla gelmıyor

sende benım gıbımı olcaksın ayy olmaya ıns bu gece nısanın gelsın yarın sabah suyun engec 10 kadar bır avazda dogurursun :34:

kızlar bi de kaçınız normal doğumda epidural düşünüyor
ve bu fikrini doktoru destekliyor?
ben epidural istiyorum
hatta ona güvenerek normal doğum yapıcam diyorum
ama sizin doktorlarınız neden epidural yapmaya yanaşmıyor anlamadım

canım ben kesinlikle düşünüyorum (insallah yani)
we bunu doktorumla da paylastım. bende kesinlikle öneririm. cok konforlu oluyo, üstelik ıkınma hissin ortadan kalkmıyo dedi..
sanırım dozuyla alakalı, onu da anestezi uzmanı ayarlıyodur.. yani anestezi uzmanında bitiyo iş..
benim en yakın arkadasım 2 bebesini de normal epidural yaptı, üstelik öyle ünlü pahalı bi hastanedede değil..
normal özel bi hastanede yaptı.. cok memnun..
bende ondan cesaret aldım zaten, tabii bide doktoruumdan..

ahh cnm sende benım ızımde yuruyorsun bak benım takvım bıle pes ettı ama kızım ınatla gelmıyor

sende benım gıbımı olcaksın ayy olmaya ıns bu gece nısanın gelsın yarın sabah suyun engec 10 kadar bır avazda dogurursun :34:

ağzından bal damlıyo valla. inşallah canım inşallah.
ama benim oğlan sizi bekliyor olmasın. sen benden öncesin. ya ikimiz de sabaha doğurallım ne olur. artık korkmaya başladım çıkmayacak bu oğlan diye.:52:

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 7 ziyaretçi)
tansell tunambabym+, becom88+, minesualp+, eylül ekin85, cosmos08, poseydon, 88prenses22+, detox, karamik81, nursenaa, tupbaby

kalabalıgız ama kımse bısı yazmıyor bende cıkayım kızlar uyuyasım var 40 olunce ıyce depresyonma gırdım sımdı :52:saka saka alıstım sanırım heyecanımda gıttı zaten hepınızı optuuumm :54:

ağzından bal damlıyo valla. inşallah canım inşallah.
ama benim oğlan sizi bekliyor olmasın. sen benden öncesin. ya ikimiz de sabaha doğurallım ne olur. artık korkmaya başladım çıkmayacak bu oğlan diye.:52:

cnm benım ayy ıns hep dua ettık mınılya ıle beraber aynı gun doguralım dıe o bugun kavustuk bebsıne ama ben oldugum yerde sayıyorum

neyse bellımı olur belkı senınle aynı gun yarın soyle pırt dıe dogruru verırız :16:

selam kızlar.. sayfaları ileri ileri gördükçe sewindirik oldum, baya muabbet etmişssiniz :21:
benimde misafirlerim 7 de geldi, 12 de gtti.. cok keyiifli bi geceydi..
yemekleri hızlıdan hazırdan yaptım, çeşit çeşit..
Allah yardım etti, birazda kolaya kactım napiyimm :51:
zaten kızdılar nie yaptınn diye.. ama zor oturdum warya, sürekli pozisyon değiştirdim..
bide sıcak die balkonda oturduk, o taburenin üstünde taklalar atıcaktım resmen..
bide misss gibi yağmur yağdı, muabbetde güzeldi, pek bi keyfliydi yani :ssz:
kocacım yattı, bende ortalıgı toparladım, mutfağı hallettim, hemen size bakmaya geldim..

gecmise bi bakayım neler olmus :10::10:

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 7 ziyaretçi)
tansell tunambabym+, becom88+, minesualp+, eylül ekin85, cosmos08, poseydon, 88prenses22+, detox, karamik81, nursenaa, tupbaby

kalabalıgız ama kımse bısı yazmıyor bende cıkayım kızlar uyuyasım var 40 olunce ıyce depresyonma gırdım sımdı :52:saka saka alıstım sanırım heyecanımda gıttı zaten hepınızı optuuumm :54:

iyi uykular canım. sabaha iyi habelerle görüşürüz inşallah. bu gidişle sabaha kadar doğururuz biz rüyamızda.

yatayımda< bıran once sabah olsun vallaha gecsın su vakıt cuma gelsın bakalım dr teyzemız hakkımızda ne karar verecek :50:

selam kızlar.. sayfaları ileri ileri gördükçe sewindirik oldum, baya muabbet etmişssiniz :21:
benimde misafirlerim 7 de geldi, 12 de gtti.. cok keyiifli bi geceydi..
yemekleri hızlıdan hazırdan yaptım, çeşit çeşit..
Allah yardım etti, birazda kolaya kactım napiyimm :51:
zaten kızdılar nie yaptınn diye.. ama zor oturdum warya, sürekli pozisyon değiştirdim..
bide sıcak die balkonda oturduk, o taburenin üstünde taklalar atıcaktım resmen..
bide misss gibi yağmur yağdı, muabbetde güzeldi, pek bi keyfliydi yani :ssz:
kocacım yattı, bende ortalıgı toparladım, mutfağı hallettim, hemen size bakmaya geldim..

gecmise bi bakayım neler olmus :10::10:

ben hiç yerde oturamıyorum artık
sadece salonddaki üçlü koltuk :)

iyi uykular canım. sabaha iyi habelerle görüşürüz inşallah. bu gidişle sabaha kadar doğururuz biz rüyamızda.

zaten hergece doguruyorum uykumda kız bıde kafayı yedı ruyamda sancım tutuyo sankı aa bı uyanıyorum bende tık yok

allahım cenem dustu muhabbetıde bırakamıyorum :52:

yatayımda< bıran once sabah olsun vallaha gecsın su vakıt cuma gelsın bakalım dr teyzemız hakkımızda ne karar verecek :50:

benimde cuma kontrolüm. catı muaynemde olucak ilk defa.
Allahım niye hiç korkmuyorum :53:
sorunluyum sanırım..
bence warya en son dakikada kopucak bende olay :52::52::52:

yattım uyuyamadım. bilgisayar başına geçince esnemeye başladım. ben de gidiyorum yatmaya hazır gelmişken uyumaya çalışayım sonra çok zor oluyo uyumak. iyi geceler kızlar.

iyi geceler kızlar muhabbet koyu galiba ne güzel tansel canım takvimin bitmişinş. bu akşam herşey başlar :) geçmişi tam okuyamadım biraz biraz bakayım arkalaraa bende tansel gibi o lacağım gibime geliyor yaaa

aslında benimin alt tarflarına böyle elektrik çarpar gib bişiler oluyor kemiklerime vuruyor ağrısı çatı kemiklerime
ama o kadar işte arkası gelmiyor
her arayan daha olmadımı diye arıyor bıktım usandım artık eşim işten arıyo sancın gelmedimi diyeee
ewe geliyor sancın varmı diye soruyo offff:52::52::52:

yarın 13:45 de randevum var bakalım

annem hergün dua ediyor gel yavrucum diye :) bugün dediki karnın biraz inmişmi ne dedi sevindim ama aynada baktım bana pek öyle gelmedi

parise bile gittik hala yok allahım yaaa artık kocayı hergün ben parise götürttecem

napalım arkadaşlar yaa demekki vakti zamanı gelmemiş dua etmekten çare yok

isyana götürmeyim durumu bariiii:37::37:

benimde cuma kontrolüm. catı muaynemde olucak ilk defa.
Allahım niye hiç korkmuyorum :53:
sorunluyum sanırım..
bence warya en son dakikada kopucak bende olay :52::52::52:

iyi yapıyorsun bende içimden diyordum çatı kontrolüne giderken ne bendeki bu korkusuzluk
acemi cesaretimi acaba diyordum ama işe yarıyor inan çok kolay geçti

iyi yapıyorsun bende içimden diyordum çatı kontrolüne giderken ne bendeki bu korkusuzluk
acemi cesaretimi acaba diyordum ama işe yarıyor inan çok kolay geçti

hadi yaa insallah ...
doğum icinde bende bi korkusuzluk we deli cesareti mi nedir ondan war, ama patlak wericem diye korkuyorum..
insallah söylediğin gibi olur da muaynemde doğumumda kolay gecer :16:
Hepimizinki insallahhhh

hadi yaa insallah ...
doğum icinde bende bi korkusuzluk we deli cesareti mi nedir ondan war, ama patlak wericem diye korkuyorum..
insallah söylediğin gibi olur da muaynemde doğumumda kolay gecer :16:
Hepimizinki insallahhhh

inşallah inşallah kasma kendini rahat ol yeter

aynen yaa doğum konusundada öyleyim bilmedğim için mi dir nedir anlayamadım :37:

aminnn canım inşallahh hepimiz meleklerimize kavuşalım artık

Back
X