• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

gunydınnnnnnn herkeseeee bnm gbıbsezeryn tarıhı bellı oln varmı yoksa en son bnmı dgurcm haftya persembee hazıran 14 üüü:52::52:

bizim de aksine bdt 16 haziran ama doktor büyük ihtimal o güne kadar gelmez 20 si gibi bakarız duruma dedi:52::52::52:
ben de önceden ha bugün ha yarın gelir diye stres yapıyordum erken doğuranları gördükçe şimdi rahatladım daha zamanım var deyip oturuyorum:1::1::1:

simuzer cnm ogunden once gelırse sasırma :1: ama hyrlısı tabı bnm 38+4 müş meger bn ynlış solemişim4 gun daha kardaym ama takvimi duzelttım
çizelgeyi duzeltemedmm ykın olmk daha hycanlndırıyo ama korkuda vr sezeryan sonuçtaaa ne acılma ne sancı olmyınca sezer abıye bas vuruolarrr:1:

39.haftada gelmesi için dua ediyorum,40 lara kalırsa iyice stres yaparım,gelişimini tamamladı nasıl olsa,istediği zaman gelebilir.NST de ufak sancılarım çıkıyor,kasılmalarım oluyo sık sık,adet sancısı gibi sancılar oluyor ama düzensiz tabiki.geçen c.tesi doktora gittiğimde kanala girmemişti başı,bakalım bu c.tesi ne diyecek.Canımm sana niçin sezeryan demişlerdi,sonuçta daha vaktin var normal doğum yapabilmek için,bi sıkıntı mı vardı da ben geçmişi takip edemedim?.. Öyle ya da böyle doğacaklar,yeter ki sağlıcakla gelsinler.Biz nelere katlandık,doğum bize vızz gelir:) bu da züğürt tesellisi:1:

günaydın kızlarr...
ne yaptı acaba dün doğuma giden arkadaşlarr..
buraya gelip yazan olmamış sanırım, ya da bnm mi gözümden kaötı bilmiyorum:26::26:
bnm de saat 1 de randevum var bugün, bakalım oğluş napıyor?:1::1:

Bugun temizlik yapildi camlar silindi, saganak yagiyor mubarek!

sen ne zaman temizlik yaptırsan yağmur yağıyor zaten:52::52::52:

cnm 3200 kılosu çok iri kafası göbeği doğuramazssın dedi hep 2 hafta önden gıdıo du gelişimi o yüzden canım boğmak ıstemıo çoçugu kanalda ondn dolyı mınık kızımıı

cnm 3200 kılosu çok iri kafası göbeği doğuramazssın dedi hep 2 hafta önden gıdıo du gelişimi o yüzden canım boğmak ıstemıo çoçugu kanalda ondn dolyı mınık kızımıı

kızlar benim doktorum 4 kg ye kadar normal doğurabilirsin dedi. kafası iri olduğu için mi sezeryan diyolar.

skldim ben,ama mutfakda bulask bekliyor beni:37:
3gun beni bekleyen utuyu hallettim sonunda:1:

Hemen yoruldum,uzandim.Simdide uyuyasim var:1:

kızlar benim doktorum 4 kg ye kadar normal doğurabilirsin dedi. kafası iri olduğu için mi sezeryan diyolar.

evt bıtanem sorma babasıı gıbı koca kafalı :1: çatı dar acılma yok sancı yok ama kafaa cıkmaz dedı herkes normal yapıo doktorda bnm sezeryn hanı keyfı deıl doktor olmaz dedı

evt bıtanem sorma babasıı gıbı koca kafalı :1: çatı dar acılma yok sancı yok ama kafaa cıkmaz dedı herkes normal yapıo doktorda bnm sezeryn hanı keyfı deıl doktor olmaz dedı

anladım canım. merak ettim sadece. bizim bebek de biraz daha beklerse sonumuz sezeryan olacak zaten. hayırlısı olsun. sezeryan normal artık farketmez demeye başladım. bekledikçe sıkılıyor insan. bi de korkuyor zaman ilerledikçe iç.erde bişey olursa bebişime diye. hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah.

Gunaydinnnnn

oku oku bitiremedim bende atladim hep sayfalari umarim herkes iyidir.
3gundur finallerim vardi insallah bebek erken gelmez diyordum cok sukur gelmedi ama simdi de cuma gunu esim antalyaya gidiyor is icin umarim cuma gelmez diyorum. :52:
gerci daha zamanim var ama her an gelebilir gibi geliyor bana :27:
bugun kontrol var bakalim kac kg olmus bebis ve deeee ilk cati kontrolu olabilir :30:

günaydınnn millet...:3::3: kalabalık ama sesszi bi sabahtayız sanırım herkes geçmişi okuyo.. bi tek naila yı gördüm doğurdum geldim diyen :1::1:
korkunç bi gece geçirdik, şu tek dozluk tozlardan vermişti dr birkaç gün sonra iç diye.. gece içtim bi saat sonra yattım aman Allahım o ne bel o ne böbrek ağrısı.. sabaha kdr da wc ye gittm geldim. her seferinde sıcak ılık geldi, bi ara yatakta iken hissettim o ılıklığı ödüm patladı. hemen yanımda hasta alt bezi vardı yarım yamalak altıma soktum çok şükür gelmedi su falan ama bütün gece tedirginlikten uyuyamadım.. hurma kürüne başlıyorum kızlar şimdilik günde 3 tane ile başlıyorum. pzt dr teyzemiz gelsin, hala ilerleme yoksa günlük arttırmayı düşünüyorum.. bu arada dr um programında verilen komposto ve marmelatı yaptım. marmelat harika oldu ki yaban mersinini komşuya verdiğimi unutmuşum o eksik kaldı :1::1: tadı muhteşem. s.namazına kalktığımda 2 bardak su,iki kaşık ondan götürüyorum :1: gün içinde enerjim de geri geldi sanki yapmaya başladığımdan beri..
bu arada tansell hiç bu kdr geç kalmazdı,hayırlısı bakalım.. bi de akıllıbıdık ı merak ettim malum ikiz ya, erken olma ihtimali hepimizden yüksek..
yeni tarih alanları tebrik ediyorum, Allah kavuşmayı da nasip etsin. biri de bizim bdt mize denk gelmiş 20 haz.bakalım kim önce doğuracak :52::52:

benimde 15 haziran cuma yada 12sinde duruma göre şekerim

hyrlısı ccbnm bnm inş. hepimz bebeklrmzle sağ salim kurtulurz ama sezeryn dınce içm tuhaf oluo dun hastanede sezetna gıceklerin eşleerine imza attırmaları içimi burktu bişi olursa sorumlulk almıoz dıe ımza attırıolr cok korkmya basldm dunden beri ruh gıbıyımmm

ya akillibidik i bende merak ediyorum. bizim bdt ayni ama onun erken dogurma ihtimali yuksek. yarin 38.haftaya girmis olacak o da muhtemelen bugun yarin dogurur diye dusunuyorum.

hyrlısı ccbnm bnm inş. hepimz bebeklrmzle sağ salim kurtulurz ama sezeryn dınce içm tuhaf oluo dun hastanede sezetna gıceklerin eşleerine imza attırmaları içimi burktu bişi olursa sorumlulk almıoz dıe ımza attırıolr cok korkmya basldm dunden beri ruh gıbıyımmm

normal de olsa sezeryan da olsa zorluğu var canım. herkes nasıl doğurduysa biz de doğurcaz hayırlısıyla. içini ferah tut. doğum yaptıktan sonra bebişlerimizi görünce her şeyi unutca z inşallah. Allah hepimzin yardımcısı olsun, hayırlı doğumlar nasip etsin.

imzayi kafaya takma narkoz verilen herseyde yapiyolar onu rutin uygulama. ben burun ameliyati oldum 15 surmedi ona bile imza attirdilar iste. dr.larin kendini garantiye alma yontemi. sen bunlari dusunme bebisi dusun ayrintiya girince insanin kafasi bulaniyo.

günaydın kızlar
umarım tansell gece doğurmuştur :1:
akıllıbıdıgı merak etmişsiniz, en son herşey yolundaydı
doktoru 38i doldurursun diyordu
şimdi bi msj atayım ben ona
cvp gelince yazarım size de
ben de geç yatıp erken kalktım bugün
kahvaltı yapıcam acıktım ama hazırlamak istemiyor canım hiç
bir de sıkıldım kahvaltılardan hergün aynı şey
dün doğum yapanlar bugün haber verirler umarım

Back
X