• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar geldim şimdi dr dan...
ama biraz cnm sıkıldı:50::50:
bebeğin boynuna bi kere kordonu dolanmış.
gerçi ısrarla srdum normal doğuma engel mi diye ama dr da hayır şuanki haliyle engel değil dedi.
ama bebeğin hareketlerini çok iyi takip et dedi, aksi bi durumda gel hemen dedi.

annemde kafamı karıştırdı, sezaryana mı yönlendirmeye çalışıyo acaba die.
ama öyle olsa derdi ki normal doğum zor olur böyle derdi, aksine bmyle de normal doğurabilirsin dedi.

onun dışında bebeğin başı çok aşağıya düşmemiş daha, ama buna da güvenme.
birden aşağı inebilir dedi, sonuçta sancın ve kasılmana bağlı onun aşağı inmesi dedi.
kilomuz 3352gr mış, suyum çok iyiymiş, plesanta da öyle.
bu haftalarda karın ölçüsünü falan çok iyi alamıyoruz çünkü nefes hareketleri yapıyor dedi.
bi de tam usg deyken hıçkırıyodu bnm ki:)

haftaya da sabahtan gel çatı muayenesi yapıcam dedi
yani doğumda yapmışcakmış, ben yanlış anlamışım. gerçi haftaya 38+6 olucam, bdt çok yaklaşmış olucak.
o zamana kadar doğum da başlayabilir dedi.
öyle olursa hemen gel dedi.
işte öyle, ben şimdi takıldım ama bu kordon dolanma işine:50::50::50:

maşallah canım bebişine benimki gibi maşallahı var.Sıkma canını canım hayırlısı inşallah hakkınızda bebişine kavuşursun sağlıkla inşallah

$576850_10150935339793567_615493566_9737240_1596112562_n.webp

37 hafta 4 günlük ben :))

kızlaarr ben en son bi sorun çıkartıp dr a gidesim var demiştim, kontrol günümden 10 gün önce gitmiştimm..
yine bi arıza çıkarasım geldi kii sormayınn:52::52:
bu arada cam sildimm:37: çok keyifliyim anlatamam :27::27:

kızlar ıcımde bı degısık duygu var yarınkı kontrol benım ıcın cok onemlı haftaya gel dıcek halı yok yıne :1: hafta kalmadı nede olsa dımı :37:

neyse sımdı bugun butun camlarımı sıldım ıkı odamın perdesını yıkadım astım evımı derleyıp toparladım buzdolabımın ıcını sıldım akstre urunlerımı parlattım mutfak dolaplarımı ustunden sıldırdım
sımdı hemen supurge tutucam vıledayla sılıcem ve banyolarımı ovucam
yarın sabahta dr gıtmeden bı guzel toz alırım bellımı olur belkı hadı doguruyorsun falam der aahhh ahhh :21::21::21: ben okdar sanslı deılım

suanda belım agrıyor ama umrum deıl evın heryerı dezenfekte edesım var bı enerjı geldı bana koca gobegımle balkonumu bıle ovdum 4 posta camasır yıkadım astım allahtan utum yok

hee bıde kızımın harektlerını kontrol edıyorum devamlı oda sakınde olsa yerınde

ayyy temızlık yapcak varmı yardıma geleyım ben :52:

kızlar ıcımde bı degısık duygu var yarınkı kontrol benım ıcın cok onemlı haftaya gel dıcek halı yok yıne :1: hafta kalmadı nede olsa dımı :37:

neyse sımdı bugun butun camlarımı sıldım ıkı odamın perdesını yıkadım astım evımı derleyıp toparladım buzdolabımın ıcını sıldım akstre urunlerımı parlattım mutfak dolaplarımı ustunden sıldırdım
yarın sabahta dr gıtmeden bı guzel toz alırım bellımı olur belkı hadı doguruyorsun falam der aahhh ahhh :21::21::21: ben okdar sanslı deılım

suanda belım agrıyor ama umrum deıl evın heryerı dezenfekte edesım var bı enerjı geldı bana koca gobegımle balkonumu bıle ovdum 4 posta camasır yıkadım astım allahtan utum yok

canım sana doğum enerjisi gelmiş sen yarına kalmaz bu gece doğurursun bence :52::52:

ya kızlar yarın dr ne dıcek acaba hıc kestıremıyorum drek nst cıkıcam sonra sonuzla dr odasına gıdıcem catı muanesı yaparız demıstı

aklım sımdı hep yarında sancım cıkarmı acılmam varmıdır dıe ıcımden bı ses eve gıt pztsı sabah hazırlıklı gel bastan sunı sancı verelım olmadı sezeryan yaparız dıcek gıbı gelıyor ama
ıns yarın hadı hemen yatısını yapalım dese acılman baya dese hemen sunı verelım 1 saate dogurursun dese ayy bende olur olur desem ama olmaz sanmıyorum hıc artık 1saat bıle bekleyesım kalmadı benım ya :31::31::31:

ben bugece hayatta uyuyamam sabaha kadar laflıyoruz kızlar ona gore herkezı aksam topıkte beklıyorum :34: kaynananaları kocaları cekıstırırız hayaller kurarız evlatlarımızla ılgılı :16:

ben de yapıyorum temizlik:27::27:
kaburgam ve belim ağrımasa kaptırdım kendimi gidiyorumm:37:
yarına kadar inşAllah bi şekilde sancın başlar gittiğinde açıklığın olur.. (dua ediyorum şuanda sana):52::52:
sende doğumhanede böyle dolaşırsınn :21::21::21::21:

canım sana doğum enerjisi gelmiş sen yarına kalmaz bu gece doğurursun bence :52::52:

ayy koptum gulmekten ah keskem keskem dıyorum

yaa kızlar ıykı varsınız ıykı bu topık var ıykı sızlerı tanısımıs resmen dert ortagm kız kardesım gıbı oldunuz bana en zor gunlerımde hayatımdakı yoldasım oldunuz yemın edıyorum hepınızı gercekten cok sevıyorum aılemde yerı geldıgınde kocamdan gordugum destegın katkat fazlasını sızden gordum ve gormeye devam edıyorum ya ben sızı cok sevıyorum :43::43::43::43:

canlarım hepınızı tektek :38: opup kucaklıyorum :29::16:

sağol canım :49:

Bu arada karnım aşağı düşmüş mü :1::1:

düşmemiş gibi duruyor, kızlar benim bi yakınım gecen hafta cuma doğum yaptı doğumdan 2 gün önce gördm onu karnı düşmemişşti aynı duruyordu.
ertesi gece sancısı başlamış 5 dk 1 e düşünce dr a gitmişti aslnda karın günler öncesinde düşmüyor yani:37:
birde o da 41 haftalık doğurduu :52::52:

elifcim maşallah çok şeker görünüyorsunuz
göbek de sipsivri hee :nazar::nazar:

tansell maşallah enerjinee
akşama enerjim olursa gelicem buraya
belki sancın falan tutar gece :1:
yarına çantanı falan götür sen yanında bence :1:

yaa kızlar ıykı varsınız ıykı bu topık var ıykı sızlerı tanısımıs resmen dert ortagm kız kardesım gıbı oldunuz bana en zor gunlerımde hayatımdakı yoldasım oldunuz yemın edıyorum hepınızı gercekten cok sevıyorum aılemde yerı geldıgınde kocamdan gordugum destegın katkat fazlasını sızden gordum ve gormeye devam edıyorum ya ben sızı cok sevıyorum :43::43::43::43:

:16::16::16:yaşasın haziran anneleriii :36::36::36:
şimdide doğum duygusallığı başlamış olmasın:52::52:

Son düzenleme:

tansell maşallah enerjinee
akşama enerjim olursa gelicem buraya
belki sancın falan tutar gece :1:
yarına çantanı falan götür sen yanında bence :1:

oyy kuzum benımya beklerım herkeze benden bol sutlu kahvee aksama ben ısmarlıyorum :7:

ayy sıcagı sıcagına yazarmısım douruyorum dıe
dr sordum hazırlıklımı geleyım dıe yok dedı cantamı almıcamda zaten kaynanayla aynı apartmada oturuyoruz eger dr dogum var derse onlarda hazırlıklı hemen cantamı alıp kaynatamla taksıye atlayıp gelıcekler en fazla 20 dk ıcınde hastanede olurlar oyuzden canta konusunda ıcım rahat :34:

Selam kızlar :)

Şimdi lohusa şerbeti malzemelerini kese diktim doldurdum koydum bakalım yarın dr kntrolümüz var ama kendi dr yok :(.....ayın 13 ünde gelicem dedi yurtdışından konferanstan..onun yerine başka dr yönlendirdi...bi durum gelişirde cantekin ey mudahele eder dedi...eğer olmazsa ayın 13 ünde gelince görüşürüz dedi :).

ben açıkcası ayın 13 ünü beklemek istiyorum..kendi dr um olsun istiyorum doğumumda....ama 2 gündürde ağrı sancı gelmeye başladı bakalım yarın ne olacak......

vallA aynı duyguları paylaşıyoruz tanımadığım birsürü hamiş resmen 40 yıllık arkadaşım gibi oldunuz.. ..Bu arada bursadaki arkadaşlar doğurduktan sonra bebeklerle buluşsak süper olmaz mı ??:21::21:

sağol canım:54: sivri diye herkez erkekmi diyorlar bende şüphe etmeye başladım :1::1:

düşmemiş gibi duruyor, kızlar benim bi yakınım gecen hafta cuma doğum yaptı doğumdan 2 gün önce gördm onu karnı düşmemişşti aynı duruyordu.
ertesi gece sancısı başlamış 5 dk 1 e düşünce dr a gitmişti aslnda karın günler öncesinde düşmüyor yani:37:
birde o da 41 haftalık doğurduu :52::52:

bende düşmedi diye üzülüyorum neyse takmayalım ozaman :49:

ben geldimmm.
hala doğurmuyormuşum. kasılma sancı çıkmadı nst de suyumuz da iyi.oğlum 3800 olmuş. pazartesi görüşelim dedi doktor teyzemiz.
tanselll senin yolundan gidiyorum ben de. 40+1 oluyorum pazartesiye. bakalım ne olacak. belki bizim ki iri diye sezeryana alır. ay artık doğsun da NASIL DOĞARSA DOĞSUN.

Back
X