• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tutuyoruz cnm kısmetse evı ama hemn tasınamıcaz kaynanayı bıoraz daha cekıcem esım hıc olmazsa 40ın cıksın dıyor ama ozamanda eve bosuna kıra vermıs olcaz bende dedım kocaya 20 gunluk olayım annem gelır bebege bakar ben toparlarım zaten tasımacı halledıyor

ayy cok heveslenmek ıstemıyoırum ama kaynanamın gotunun dıbınden ayrılcagım ıcın cok heyecanlıyım :52:

bence iyi yapmışsın. uzak olmak iyidir. iki yere kira vermek kötü olmuş ama orda kendini daha huzurlu hissedecekcen değer bence.

tutuyoruz cnm kısmetse evı ama hemn tasınamıcaz kaynanayı bıoraz daha cekıcem esım hıc olmazsa 40ın cıksın dıyor ama ozamanda eve bosuna kıra vermıs olcaz bende dedım kocaya 20 gunluk olayım annem gelır bebege bakar ben toparlarım zaten tasımacı halledıyor

ayy cok heveslenmek ıstemıyoırum ama kaynanamın gotunun dıbınden ayrılcagım ıcın cok heyecanlıyım :52:

Bu kadar zmn iyi bile dayanmissin bence:)))hic durma derim.
Insallah normal dogum olur da cok cabuk toplarsin kendini hic bekleme 40'ini falan.
Biz yurtdisindayiz bizimkilerde bizi alt katlarina cagiriyo,hicte gidemem rahatimi bozylup kusura bakmasinlar dedim:((

canım hayırlı olsun şimdiden yeni evin bebiş kısmetiyle gelecek anlaşılan:34::34:

ben yatayım artık iyi geceler herkese:16::16:

mınecım bende dun demıstım tam 3 gndur ınanılmaz karnım kasılıyor ve halada devam edıyor ama sancıya donmedı daha :50:

an itibariyle adet sancısı gibi ama bilmem. hevewslenmek istemiyorum. zaten sanırım bele ve bacaklara vurması lazım gerçek doğum sancısınız. şuan ne belimde ne de bacaklarımda ağrı var.

Insallah normal dogum olur da cok cabuk toplarsin kendini hic bekleme 40'ini falan.
Biz yurtdisindayiz bizimkilerde bizi alt katlarina cagiriyo,hicte gidemem rahatimi bozylup kusura bakmasinlar dedim:((

ben evlenmeden once kocama dedım bak uzak olalım tatlı olalım dedım yok ev varken nıe kıra verelım dedı
ama bın pısman oldu sımdıde kacmaya yer arıyor :1:

an itibariyle adet sancısı gibi ama bilmem. hevewslenmek istemiyorum. zaten sanırım bele ve bacaklara vurması lazım gerçek doğum sancısınız. şuan ne belimde ne de bacaklarımda ağrı var.

hadı cnm ıns sancıya doner gece sabahta suyun gelır :16:

hadı cnm ıns sancıya doner gece sabahta suyun gelır :16:

bugün haberlerde hani şu kaldırımda doğurup bebeğini bırakan 16 yaşında kız vardı ya onu izledim. doktorlar yorum yaptı. doğumun başladığını anlarmışız. öyle bir anda olmazmış. kaç saat bilmiyorum ama sancı ağrı olur hissettirirmiş kendini. öyle pat diye 2 dk çıkmazmış bebek. normal doğum yapanlar nasıl yaşadı acaba.

Son düzenleme:

walla bende sewdiğim we anlaştığım halde aynı apt.da oturamam heralde..
heleki 2 yıllık ewliyim bu saatten sonra hiccc cekemem :9: alısmısım rahata :21:
kiii 2 cadde uzakta oldukları halde sorun oluyo hep gidelim istiyolar..
suan kiradayız, seneye ew alıcaz ins. o zaman gidiyoruz bu semtten :10:
eminim o zaman daha da bal kaymak olucaz, hep öyle olur :1:

ben evlenmeden once kocama dedım bak uzak olalım tatlı olalım dedım yok ev varken nıe kıra verelım dedı
ama bın pısman oldu sımdıde kacmaya yer arıyor :1:

Kac senedir yakin oturuyosunuz?
Bi yandan iyi olmus yasayip kendisi ogrenmis beraber olamiycagini bosver:))
Basinda seni dinleseydi icinde bi acaba kalirdi yakin otursaydik daha mi iyi olurdu diye.
Benim esim benden beter kendisi anlasamiyo ailesiyle,3 ogullari var illa bizi istiyolar diplerinde cok iyiymisiz gibi:((
Ayyy benim yazmamam daha hayirli heralde hemen icimi dokmeye basladim:)))

ayy popom acıdı kızlar bı uyumayı deneyeyım pc bas ucuma alıyorum dalamazsam acarım yıne bıran once sabah olsun ıstıyorum ne olcaksa olsun :50:

walla bende sewdiğim we anlaştığım halde aynı apt.da oturamam heralde..
heleki 2 yıllık ewliyim bu saatten sonra hiccc cekemem :9: alısmısım rahata :21:
kiii 2 cadde uzakta oldukları halde sorun oluyo hep gidelim istiyolar..
suan kiradayız, seneye ew alıcaz ins. o zaman gidiyoruz bu semtten :10:
eminim o zaman daha da bal kaymak olucaz, hep öyle olur :1:

Yaa yakin olmak butun sorunlari beraberinde getiriyo,daha cok yorum yapilio eksikler daha cok farkediliyo en guzeli uzak durmak:)))
Senin 2 yil olmus biz 15 yilimizi devirdik ben hic cekemem heralde:)))
Valla eskilerin lafi var ya cok dogru azicik asim kaygusuz basim,evin kira da oksa maasin az da olsa kendi evin duzenin baska oluyo bunu bilir bunu soylerim.
Hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim gonlunuze gore versin cnm.

Kac senedir yakin oturuyosunuz?
Bi yandan iyi olmus yasayip kendisi ogrenmis beraber olamiycagini bosver:))
Basinda seni dinleseydi icinde bi acaba kalirdi yakin otursaydik daha mi iyi olurdu diye.
Benim esim benden beter kendisi anlasamiyo ailesiyle,3 ogullari var illa bizi istiyolar diplerinde cok iyiymisiz gibi:((
Ayyy benim yazmamam daha hayirli heralde hemen icimi dokmeye basladim:)))

ahh ıc dokmeye gelırse tencere dıbı kara benımkı senden kara
3 yıl dolucak 1 ay sonra cok bıle katlandık ama bahanemız yoktu sımdı kızı bahane ettık odası olsun ıstıyoruz dıe bısı demedıler

anaaaaaa bi cay demleyip icesim warki sormayınnnnnnnnn..
kafayı yedim heralde, gözümden de uyku akıyo :53:

en iyisi ben yatağa kaçayım..
cünkü deminde canım patatesli gözleme cekti resmenn :27:

ben cıkıyorum kızlar karnım cok kasılıyor dınleneyım dayanamıcam ates doktum resmen :54:

3 yıl dolucak 1 ay sonra cok bıle katlandık ama bahanemız yoktu sımdı kızı bahane ettık odası olsun ıstıyoruz dıe bısı demedıler

daha iyi olmus bencede. hem arkadasın dediği gibi eşin görüp anlamıs,
hemde aranız bozulmadan bebiş wesile olmus..

Aynen oyle cnm,buranin da bu guzelligini seviyorum hepimizin ortak noktalari cok:)))
Ama kizlar su bir gercek eslerde is bitiyo onlar bizi anlamasa,hak vermese hicbisey yapamayiz,ben hep soylerim esime allah senden razi olsun beni hep anladin hic ezdirmedin diye,canim kocacim yaa:))

Masallah bu saatde ne kalabalik burasi :52:
Biz bi Paris e kdr gittik,simdide uykum kacti:37:
Hatta aciktim ama midem yaniyor:43:

Back
X