2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

geçmişler olsun kızlar...

napıyosunuz nasıl geçti gününüz???
ben işte pek giremiyorum yeni eleman aldık sağolsun masama çöküyo ben müsade istemeden de kalkmıyo...
sabrımımı deniyo nedir anlamadım ki .......

geçmiş olsun canım hamileyken hastalık daha bi zor olyor ilaç falan kullanamıyorsun rahatça.
ay ne iyi patronun varmış.bol bol yat ,uyu,gez keyfini çıkar hamilelğinin

kendini yorma canım ya.bol bol uzan dinlen sağlıkla doğacak kızın inşallah...

geçmiş olsun canım.akdeniz anemisi olmasında,kansızlık hepimizde var.ilaç neden vermedi acaba kaç çıktı kan sonucun???

rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu.bu arada geçmiş olsun demeyi unutmuşum çok geçmiş olsun

Kizlar tahin ve pekmez yiyen varmi? Biz aldik esimle ama adam gibi evde kahvalti yapmadigim icin yemedim daha. Normalde sutun icinde pekmezi cok severim..

Simdi abartipda onlari yemekden iyice sistem diyede korkuyorum Aciktim bennn.Esim iste eve gelecegi vakitde kiz kardesim ile erkek kardesimide yemege cagirdim. Mecburi hepsini beklicem birseyler atistirsam onlarla yiyemem kesin

18 aya kadar kullanabilirsin benimki öyleydi.boyutu nasıl senin sorduğunun acaba??

cevap verdiğin için çok teşekkürler canım. bizim malum yaz bebeği olacak kışa kadar küçükmü gelir acaba diye merak ettim.boyutunu bilmiyorum canım bende yok zaten almak için görmüştüm çok büyük görünmedi ama bana. birde canım kullanışlı oluyormu ben zaten bebek için kar tulumu aldım 2 tane dışarısı için sence alayım mı bundan sen memnun kaldın mı

ben yiyorum cnm bi sıkıntı yok sadece pekmez yiyemiyorum ama tahin -pekmez olursa yiyebiliyorum

yatarken kullanılan uyku tulumu çok işe yarıyor.geceleri üstünü açacakmı telaşından kurtuluyorsun.benim kızım sürekli üstünü açıyordu o yüzden kullanmıştım çok işime yaradı.istersen havalar soğumaya başladığımda almayı düşün

Son düzenleme:
kızlar bugün doktora gittim maşALLAH yavruma 496 gram olmuş suyum filan iyimiş rahim ağzında açıklık yok bir sorun yok ayına göre güzel gelişimi dedi elini emmeye çalışıyodu bide, insan bakmaya doyamıyor ne güzel bir duygu annelik RABBİM dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

merhabalrrrrr :)
dün bebişimi görmeye gittim annemle cok tatlıydı cinsiyetinide öğrendik erkekim gelioooo :) pembe beklerken mavişe döndük

merhabalrrrrr :)
dün bebişimi görmeye gittim annemle cok tatlıydı cinsiyetinide öğrendik erkekim gelioooo :) pembe beklerken mavişe döndük

heraaaa canım gözün aydın Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
benimde oğlum olacak sürekli mavişlerde gözüm her ne kadar kızlara çeşitler çok olsada bizde bulucaz artık oğluşlarımıza güzel ciciler

asels canım maşallah bebişine... AMİN canım

ben KUR'AN dinletemiyorum ama ilahi dinletiyorum canım en çok uyan ey gözlerim ilahisini hem neyden hem sözlü dinliyorum çokı sakin bir melodisi var

evt canım sana katılıyorum uyan ey gözlerimi neyden bende sık sık dinliyorum çok beğeniyorum dinletmeme gerek kalmaz yani kesin aşina olmuştur
insana huzur veriyor

mrb bayanlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ben de haziranda bebeğimi kucağıma alacam inşallah 19+1 bebeğim kızım olacak

kızlar ben bişi sormak istiyorum 21 haftalık hamileyim,ilk hamileliğim ama bebişim kıpır kıpır bazen tekmelerinden ürktüğüm bile oluyo normal mi sizce bu kadar hareketli olması?

mrb bayanlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ben de haziranda bebeğimi kucağıma alacam inşallah 19+1 bebeğim kızım olacak

kızlar ben bişi sormak istiyorum 21 haftalık hamileyim,ilk hamileliğim ama bebişim kıpır kıpır bazen tekmelerinden ürktüğüm bile oluyo normal mi sizce bu kadar hareketli olması?

mrvvt hoşgeldin inşaALLAH sağlıkla kucağımıza almak nasip olur burdaki ortam çokgüzel öğreniyoruz paylaşıyoruz

ataay bende 21 haftalık gebeyim benimkide kıpır kıpır ben 16-- 17. haftalarda hissetmeye başladım harerketlerini ama bu aralar zzıpzzzıp korkma normalmiş ben çokmutlu oluyorum hele gecelerii rabbimize emanet onlarrr

20.haftadan sonra çok net hissediliyomuş canım normaldir bence,
ben daha hiç hissetmedim bebeğimi gazdır diyip geçiyorum
sen şanlısın tadını çıkar hiç hissetmesen yine endişe duyardın

aynen bende mutlu oluyorum ama çok hareketli gibi geldi bana benim ki artık dışardan da belli oluyo bazen o kadar alışmışım ki kıpır kıpır olmasına kıpırdamayınca korkuyorum ( yüzüm düşüyo bende 18. haftada başladım hisetmeye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…