- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.581
canım yaa psikolojik olarak pek iyi sayılmam :/ da iyi olmaya çalışıyroum...
kanamamda durdu çok şükür ama kahve rengi kıvamlı bir akıntı var o geçmiyor bir türlü
dr.umla tlfnda görüşüyorum sürekli iğne yaptırdım bu gün
düşük tehlikesi yaşıyorum ama ben önce allahıma sonrada canım kızıma çok güveniyorum
inş. hiçbir şey olmayacak...
evdede misafirler var kayınvaldemler falan işte(şimdi gezmeye çıktılar ewde değiller..) birazda stres ekleniyor haliyle
amaaaaa
bugün yeni doğum yapan bir ark.ma gittim moralim çok düzeldi minicik
tatliş bir bebeği sevdimde geldim :)
moralinin ii olması çok gzl cnmm allahın ziniyle bşy olmıcak ama snde brz dikkat et gezmelere gitme bimüddet fırsat buldukça yat uzan ayaklarını hawaya dik snr bol bol gezmeye fırsatımız olacak ewdede kndini yoracak şeyler yapmamaya çalış
Selam anneler
Ben 1 mart a isten ayrilcaktim okuluma devam etmek icin. Patronda 1 ay izine ayirdi beni,hemide maasli
Ama simdi okulum nisanda.Ozamana kadar evde ne yapcam diyorum. Ev hanimi olan annisler.Gun icinde neler yapiyorsunuz? Ben yan gelip yatcam kucagimda pc ile diye cok korkuyorum :26:
nisana kadar evdemisin canım :) alışık diilsen sıkıcı gelebilir tabi
seni gündüz kuşağı kadın programları kendini çok yormıycak şekilde ev işleri yemek falan bekliyo
iyi olan tarafı kendine daha çok zaman ayırabilirisin gezmelere gidersin falan filan işte
kizlaar iste bebisimin minik suratiii yerim onun elmacik yanaklariniEki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063 Eki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063
maşallah yavruya,bu kadar net olabiliyormu çok güzel ya kaç haftalıksın canım sen??
canım yaa psikolojik olarak pek iyi sayılmam :/ da iyi olmaya çalışıyroum...
kanamamda durdu çok şükür ama kahve rengi kıvamlı bir akıntı var o geçmiyor bir türlü
dr.umla tlfnda görüşüyorum sürekli iğne yaptırdım bu gün
düşük tehlikesi yaşıyorum ama ben önce allahıma sonrada canım kızıma çok güveniyorum
inş. hiçbir şey olmayacak...
evdede misafirler var kayınvaldemler falan işte(şimdi gezmeye çıktılar ewde değiller..) birazda stres ekleniyor haliyle
amaaaaa
bugün yeni doğum yapan bir ark.ma gittim moralim çok düzeldi minicik
tatliş bir bebeği sevdimde geldim :)
.Canım maaşallah biblo gibi. Allah nazarlardan korusun minik meleğini.
selam nasılsınız bacılar.2 hafta önce akdeniz anemisi şüphesiyle kan tahlilim yapılmıştı (elektro bişi bişi) bugün sonucu aldık çok şükür akdeniz anemisi yokmuş sadece biraz kansızlık varmış,ilaç vermedi ama 1 ay sonra tekrar hemogram tahlili vericem.
Selam cici anneler...
Umarım hepinizin hamileliği güzel geçiyordur...
Benim bir sorum olacak son bir kaç gündür bel ağrısı çekiyorum ve yatmakta çok zorlanıyorum gece çok sık uyanıyorum sağım, solum, belim heryerim ağrıyor. Hamile yastığı almayı düşünüyorum aranızda acaba hamile yastığı kullananlar varmı ve faydasını gördünüzmü??? herkeze iyi akşamlar...
kansızlığa pekmez iyi geliyor yüksek oranda demir içerdiği için
bir de yımırta sarısı ve yeşil renkli sebzeler
kansızlık varsa pekmeze abanim ben dedim toktora oda"zaçmalama sadece kilo alırsın birde şekerin çıkar"dedi.yımırta herrr sabah yiyorum,yeşil renklileri zaten severim.ama bu aralar ıspanaktan nefret ediyorum ya.oysaki çok severdim.
çok geçmiş olsun dikkat et canım bol c vitamini al,ben bu sene grip olmadım hem hayret hem şükrediyorum.ama hayatımda yemediğim kadar çok portakal yedim ondanmıdır bilmem.kızlar 4 gundur cok hastayım....öksürük,hapsırık,basagrısı,halsızlık vs var.ıyılesemıcem galıba herhangı bır ıyı yonde gelısmem yok.allahtan ates yok.o zaman antıbıyotık tedavısı gerekıyomus
abartma diyosun yani:) sabah akşam 2 kaşık içim diyodum o zaman teke düşürüyorum pekmezi,yarın hemen keçi boynuzu pekmezi alıyorum,limona bayılırımmm.dilim dilim bile yerim yani.bakim pekmezle nasıl olucak.ıspanağı yoğurtsuz yiyemem ki artık nefret geldi ıspanaktan,ama sabah kahvaltısında çay içiyorum,çaysız bir kahvaltının ne anlamı varbende çok kansızlık çektim. pekmez çok iyi geliyor ama abanmadan tabii ki sadece günde 1 yemek kaşığı içersen hiç şekerin falan çıkmaz canım. birde pekmeze 1 kaç damla limon damlatırsan demir emilimini arttırıyor. geçen gün prof dok. osman müftüoğluda bu şekilde tüketilmesini önermişti. özellikle keçiboynuzu pekmezini seçmelisin. ıspanak demir açısından iyi bir besin fakat yoğurtla tüketilmemesi gerekiyor yoksa demiri ememiyor vücut. ayrıca yumurta demir açısından çok yararlı fakat kahvaltıda çay yada kahvede tüketiyorsan hiç bir işe yaramaz. süt,kahve,çay,yoğurt gibi gıdalar demir emilimini vücudun yapmasını engellerken tam tersine c vitamini demir emilimini arttırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?