2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

moralinin ii olması çok gzl cnmm allahın ziniyle bşy olmıcak ama snde brz dikkat et gezmelere gitme bimüddet fırsat buldukça yat uzan ayaklarını hawaya dik snr bol bol gezmeye fırsatımız olacak ewdede kndini yoracak şeyler yapmamaya çalış

zaten kayın valdemlerle gezmeye çıkmadım ben sağlık ocağına iğne yaptırmaya gitmiştim yol üstündede arkadaşımın ewi vardı yarı yolda dinlenmek için ona gittim sadece bahane bulmuş gibi oldu galiba ama öyle gerçekten
gerçektende çok haklısın tamam c anım dikkat ederim zaten dediklerini hemşiremde söyledi sağol canım merak etmişsin beni
sen nasılsın nasıl gidiyor annelik yolculuğu??

Selam anneler
Ben 1 mart a isten ayrilcaktim okuluma devam etmek icin. Patronda 1 ay izine ayirdi beni,hemide maasli

Ama simdi okulum nisanda.Ozamana kadar evde ne yapcam diyorum. Ev hanimi olan annisler.Gun icinde neler yapiyorsunuz? Ben yan gelip yatcam kucagimda pc ile diye cok korkuyorum :26:

nisana kadar evdemisin canım :) alışık diilsen sıkıcı gelebilir tabi
seni gündüz kuşağı kadın programları kendini çok yormıycak şekilde ev işleri yemek falan bekliyo
iyi olan tarafı kendine daha çok zaman ayırabilirisin gezmelere gidersin falan filan işte

Evet buyuk ihtimal 23.nisana kadar evdeyim. Aliskan degilim. Noel tatilinde bile patlarim skntidan Müge anliyi severim : ))
Bende oyle dusunuyorum. Evimin isini dogru duzgun yaparim,kendime daha cok vakit ayirir yuruyuse cikarim diye. Bakalim planladigim gibi surdure bilcem mi.
Ay ama benim cok uyuz bi huyum vardir.
Plan yapmam lazim Yarin kacda ne yapcam filan diye

canım bende okul bitti 1sene sonra evlendim başka bi şehire geldim
1senedir ev hanımcılığı oynuyorum kendimce
hala alışamadım çok sıkıldığım zamanlar oluyo sen en azından sayılı gün eve bağlı kalcaksın sayılı gün çabuk geçer

Selam cici anneler...
Umarım hepinizin hamileliği güzel geçiyordur...
Benim bir sorum olacak son bir kaç gündür bel ağrısı çekiyorum ve yatmakta çok zorlanıyorum gece çok sık uyanıyorum sağım, solum, belim heryerim ağrıyor. Hamile yastığı almayı düşünüyorum aranızda acaba hamile yastığı kullananlar varmı ve faydasını gördünüzmü??? herkeze iyi akşamlar...

Aslinda seviniyorum evde olcam diye. Boylece yavas yavas bebis icin hazirliklarida yaparim. Planimida yaptim Yarin basliyorum bugun dinlenme gunu

selam nasılsınız bacılar.2 hafta önce akdeniz anemisi şüphesiyle kan tahlilim yapılmıştı (elektro bişi bişi) bugün sonucu aldık çok şükür akdeniz anemisi yokmuş sadece biraz kansızlık varmış,ilaç vermedi ama 1 ay sonra tekrar hemogram tahlili vericem.

maşallah yavruya,bu kadar net olabiliyormu çok güzel ya kaç haftalıksın canım sen??

21+2 gunlukken girdim canim ayrintiliya yani dun

Allah sifa versin canim insallah sag salim alicaz bebislerimizi kucagimiza o zaman ne sikintimiz kalacak ne baska bisey

Canım maaşallah biblo gibi. Allah nazarlardan korusun minik meleğini.
.
tesekkurler teyzesi cumlemizinkini nazarlardan morusun Allah

kansızlığa pekmez iyi geliyor yüksek oranda demir içerdiği için
bir de yımırta sarısı ve yeşil renkli sebzeler

Canım merhaba;
Bel ağrısının asıl sebebi hareketsizlikmiş. Bu yüzden aman dinleneyim de geçsin diye düşünme. Hafif gebelik egersizleri ve yürüyüşle geçeceğini tahmin diyorum. Gebelik yastığı kullanmadım ama gece bacaklarının arasına yastık koyup daha konforlu bir uyku çekebilirsin belki. Umarım şikayetlerin biran önce geçer.

kızlar 4 gundur cok hastayım....öksürük,hapsırık,basagrısı,halsızlık vs var.ıyılesemıcem galıba herhangı bır ıyı yonde gelısmem yok.allahtan ates yok.o zaman antıbıyotık tedavısı gerekıyomus

kansızlığa pekmez iyi geliyor yüksek oranda demir içerdiği için
bir de yımırta sarısı ve yeşil renkli sebzeler

kansızlık varsa pekmeze abanim ben dedim toktora oda"zaçmalama sadece kilo alırsın birde şekerin çıkar"dedi.yımırta herrr sabah yiyorum,yeşil renklileri zaten severim.ama bu aralar ıspanaktan nefret ediyorum ya.oysaki çok severdim.

bende çok kansızlık çektim. pekmez çok iyi geliyor ama abanmadan tabii ki sadece günde 1 yemek kaşığı içersen hiç şekerin falan çıkmaz canım. birde pekmeze 1 kaç damla limon damlatırsan demir emilimini arttırıyor. geçen gün prof dok. osman müftüoğluda bu şekilde tüketilmesini önermişti. özellikle keçiboynuzu pekmezini seçmelisin. ıspanak demir açısından iyi bir besin fakat yoğurtla tüketilmemesi gerekiyor yoksa demiri ememiyor vücut. ayrıca yumurta demir açısından çok yararlı fakat kahvaltıda çay yada kahvede tüketiyorsan hiç bir işe yaramaz. süt,kahve,çay,yoğurt gibi gıdalar demir emilimini vücudun yapmasını engellerken tam tersine c vitamini demir emilimini arttırır.

çok geçmiş olsun dikkat et canım bol c vitamini al,ben bu sene grip olmadım hem hayret hem şükrediyorum.ama hayatımda yemediğim kadar çok portakal yedim ondanmıdır bilmem.
abartma diyosun yani:) sabah akşam 2 kaşık içim diyodum o zaman teke düşürüyorum pekmezi,yarın hemen keçi boynuzu pekmezi alıyorum,limona bayılırımmm.dilim dilim bile yerim yani.bakim pekmezle nasıl olucak.ıspanağı yoğurtsuz yiyemem ki artık nefret geldi ıspanaktan,ama sabah kahvaltısında çay içiyorum,çaysız bir kahvaltının ne anlamı var(( ama mesela demir hapını eğer portakal suyula alırsan dahakolay emilimi oluyo diye okumuştum bi yerde de,o zaman sabah kahvaltısını artık portakal suyuyla yaparız napalım.sağol canım çok güzel bilgi verdin bana,keşke doktorum sen olsaydın :)) sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…