- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.621
gözünaydın canım maşallah oğlunadamerhabalrrrrr :)
dün bebişimi görmeye gittim annemle cok tatlıydı cinsiyetinide öğrendik erkekim gelioooo :) pembe beklerken mavişe döndük
hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlarda bulunman dileğiyle.minik kızın prensesinde hoşgelmiş..maşallahmrb bayanlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ben de haziranda bebeğimi kucağıma alacam inşallah 19+1 bebeğim kızım olacak
kızlar ben bişi sormak istiyorum 21 haftalık hamileyim,ilk hamileliğim ama bebişim kıpır kıpır bazen tekmelerinden ürktüğüm bile oluyo normal mi sizce bu kadar hareketli olması?
günaydın kızlar.pazartesı kontrol vardı.ve bı kızımız olcakmıs:))) şimdide iism telaşı sardı benı.fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız cok sevınırım.1 .isim kayınvaldemın ısmı olcak FATMA 2 ısımlerdede seceneklerı sayıyım sıze hangısı uyumlu sızce
fatma berrak
fatma neva
fatma azra
fatma ravza
fatma ceyda
fatma dila
ben fatma ravza yada fatma neva dıyorum ama?
hımmm bence fatma ravza güzel
sağlıkla sıhatle dünyaya gelsin ismiyle büyüsün hayırlısıyla
günaydın kızlar. ya bizim liste duruyomuki kim yapıyor. listeyi bulamıyorum
gunaydin
Cidden liste kayip olmus
ama yeni birtane var. http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/493006-2012-haziran-anneleri-takip-listesi.html
haberim yoktu ben aktif saniyorum.
Ben bi deneye bilirim. Bakalim yapabilcem mi. Deneyim olursa guncelerim
Yapamadim vallahi..
Hapsuu mesela mesaji alinti yapiyorum Table ikonunun orda birseye tikliyamiyorum.. Anlamadim ki.Dusundugumden de zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?