2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım ya elh ne büyük mutluluklar yaşıyoruz.... haftaya salıya aldım bende randevuyu 22. haftaya girdiğim gün
iyide kuzu sen oğlana da al küçük te olsa aynı zamanda çıkacak bunlar büyük önce çıkmayacak kiiii....

geçmiş olsun canım. umarım düzelir her şey. canını sıkma ne olur. burda bir arkadaşımız daha vardı. utkumuz nickname'i. sanırım onun da 1/195 çıkmıştı. sonradan sonuçları iyi çıktı diye biliyorum. arkadaşlar hatırlıyolara durumu anlatabilirler. ben şimdi tam hatırlayamadım. bu sonuçlar değişebiliyor. hem sonuçlar kötü çıkıp sağlıklı bebek doğuran o kadar çok insan varki. bence başka bi doktora daha git. tek doktora bağlı kalma. Allah sağlık sıhat versin. sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. tabi seninle birlikte hepimize de.

inşallah bu sefer de oğulcuğa alınacak, kıza yok
bir ay birine öbür ay diğerine

oznur_u ve rüzgarbebek insallah güzel haberler alirsiniz canim.

Bende 6 haftadir gormuyorum bebisimi. 18 ocakda ebeye gittim ordada bi aletle kalbini dinledim tekrar.Goruntu filan yok
Insallah bende guzel haberlerini alcam 1 subat da. Hem heycan var hem korku.Insallah hepimiz kucagimiza saglikli bebeklerimizi alacagiz

sana merhaba, kızına da melabaaaa

melaba teyzoşşş

bana doktorum 2 li testin %60 3 lü testin ise %40 doğruluk payının olduğunu söyledi..
yani ikili testte temiz çıkınca 3 lüye gerek görmüyorum dedi.
ki sağlıklı bebek olsa bile 3 lü de sorunlu çıkan bi çok kişi biliyorum bunun için ben 3 lü test yaptırmadım..
Rabbime emnaet olsun tüm yawrularımız...

hoşgeldincanımmm... aaa bizim kızlar ne çok benziyor birbirine

aaaaa evet ya maşallah ikisine de pek bi benziyolar

amin inşallahhh hepimizin evine bereket versin..hayırlı rızıklar versin canım

senin göbişko ne alemde??
amiiinnnn... canım artıkın içinde bebik olduğu belli:) bol giymezsem tabi... bol volanlı tunik falan giysem beni tanımayanlar anlamaz :) mağazalarda soruyorlar bol tunik ararsam hamileyken giymek için dersem anlıyorlar ancak:)

inş canım... gidelim sağlıklı sıhhatili görelim kuzuları... sende görmeyeli çoook olmuş....

ben hamilelik baktım geçen göğüs altından bollaşan ürünlerle resmen dev gibi oldum
8 aylık falan gibi..
halbuki normal bol hırkalarımla o kadar görünmüyorum

ben hamilelik baktım geçen göğüs altından bollaşan ürünlerle resmen dev gibi oldum
8 aylık falan gibi..
halbuki normal bol hırkalarımla o kadar görünmüyorum

hamilelik bakmıyorum canım ben hiç hem çok dar yeni hamilelikler herşey ortada bol ve şık şeyler bulmaya çalışıyorum... bulabiliyor muyum hayyuıırrrrr eçen yıllarda moda ne iyiydi her kıyafet hamilelik gibiydi... şık ve göğüs altından pileli falan...

ay evet geçen yıl gözüm çarpıyordu hep hamile olsam şunlar gayet rahat giyilir diyordum
ama bu yıl cıkkk hiç bişey yok

Yardım eden cevap ve bilgi veren herkesten allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin ne olur rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın

herkese günaydın

Yardım eden cevap ve bilgi veren herkesten allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin ne olur rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın

hiç canını sıkma
doktorların çoğu neredeyse ağız birliği etmişcesine herkese amniyosentez diyorlar
hiçbir kesinliği olmayan kıytırık bir testte çıkan sonuç için bebeğini riske atma..bu güzel günlerini de boşuna stresle evhamla geçirme
o kadar çok duydum ki çevremden doktorları amniyosentez dediği halde yaptırmadılar ve bebekleri maşallah sapasağlam

ki utkumuzda olduğu gibi test yanlış sonuç vermiş de olabilir..

selam kızlar nasılsınız bugün.benim kızım sanki pek hareketsiz dünden beri,sol kasığımda sancı,belim de feci ağrı var.içime kurt düştü.sağlık ocağına gidicem şimdi hem aşımı olurum hem bi kalbini dinlerim inşallah.dua edin bişi olmasın nolur.

canım dikakt et yorma kendini
sende ağrı varken bebek de kasılıyor ve hareket etmiyor
inşallah güp güpleri duyup için rahat bi şekilde gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…