- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.681
selam kızlar nasılsınız bugün.benim kızım sanki pek hareketsiz dünden beri,sol kasığımda sancı,belim de feci ağrı var.içime kurt düştü.sağlık ocağına gidicem şimdi hem aşımı olurum hem bi kalbini dinlerim inşallah.dua edin bişi olmasın nolur.
herkese günaydın
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazı yazmaksızın sizlerin yazılarınızı takip ediyorum. deneyimlerini paylaşan herkese çok teşşekkür ederim. bende 20 haftalık hamileyim ikili test yaptırdım sonucum 1/4200 normalde üçlü teste gerek yokmuş ama doktorum üçlüyüde yaptırdı. 15 hafta 5 günlükken yapılan 3 lü teste sonuç 1/90 çıktı o an dünya başıma yıkıldı eğer doğruysa yaşayan bi canlıya nasıl kıyarım nasıl son veririm meleğime dedim peki onların ömrünün uzun olmadığını bilerek sonradan kaybetmek beynimde binlercesoru döndü aminiosentez yaptıralı 21 gün oldu hala sonuç alamadım ilk 10 günlük sonucunu aldım o sonuçta kromozon sayısında bir sorun yoktur denmişti ne olur birileride bana bilgi versin aynı durumu yaşayan arkadaşlar deneyimlerinizden benide bilgilendirir misiniz rabbim her şeyin hayırlısını versin. beklemek ölüm gibi[/QUO
canım hiç canını sıkma,aynı durumu ben de yaşadım,ilk 3lü testte sonucum 1/195 çıktı tam 17+0 dım,sonra 17 +5 iken başka bi hastabede doktora yaptırdım sonuç 1 /1200 çıktı,doktor renkli ve siyah beyaz ultrasonda baktı hiçbi sorun yok bebekte dediyine de 20.haftada ayrıntılı ultrasona gir dedi.haftaya çarşamba gidecem inşallah bi sorun çıkmaz.zaten bi daha hamile olsam kesinlikle bu testleri yaptırmayacam,kafa kurcalamaktan başka bi işe yaramıyor,bi arkadaşa amniyosentezde %98 downlı demişler çocuk doğmuş sapasağlam maaşallah.önceden annelerimiz bizi teste göre mi doğurmuşlar yada aldırmaya karar vermişler.zaten bu 3lü test artık tarih olacakmış,2-3 yıla kadar annenin kanından çocuğun genetik haritası tespit edilebilecekmiş.rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı şekilde zamanında almayı nasip eder inşallah
merhabalar,
benim arkadaşlarım aynı durumu yaşadılar.Eğer ki 2 li testinde sorun yoksa ve bebeğin ultrason bilgilerinde anormallik yok ise içini ferah tut:) Sonuçta bu testlerin hepsi tahmin hesaplıyor.Hiçbiri kesin sonuç vermeyecektir.Bu konuda gerçekten tecrübeli hocalar var onlara gitmeni öneririm.
slm kızlar
bn daha bebeğimin hiçbi kıpırtısını hissetemedim panik yapmam gerekir mi :18:
ultrasonda çok hareketli zıplayıp duruyo doktor nasıl hissetmedğime şaşırıyo
dun sonunda gosterdi KIZIM oluyo KIZIM oluyo oleyyyyyyyyyy
aramızda 1 hafta var ama bende 1 bebek fark olduğundan sanırım hissetmeye başladım 3-4 gündür
günde 2-3 kez mısır patlatmaca oynuyorlar bizimkiler
hadi bi daha diye elimi koyup bekliyorum gıcıklık olsun diye midir nedir yapmıyorlar bi daha[
anne ben kıpırtılarımı hissettiriyorum ama sen anlamıyosun diodur belki bebişimm
gazdır diyip geçiyorum 20.haftaya kadarda ayy hissetmedim diye panik yapmıycam
sağlıklı olduğunu biliyorum belki benim gibi uykucudur oğlumda,uykusunu bölüp beni mi tekipliycek
hayırlı olsun fıstık kızın
gündaşımmmm maşallahhh
kızıma arkadaş geliyo olleyyyyy
verayla oynasinlar dimi :) ayni gun dogarlarsa tam olur hihihiii
hayırlı sağlıklı olsun inşallahh
Hayırlı olsun, ben oğlan annesi olacağım ama itiraf etmem gerekirse kız annelerini kıskanıyorum
herkese günaydın
merhabalar,
benim arkadaşlarım aynı durumu yaşadılar.Eğer ki 2 li testinde sorun yoksa ve bebeğin ultrason bilgilerinde anormallik yok ise içini ferah tut:) Sonuçta bu testlerin hepsi tahmin hesaplıyor.Hiçbiri kesin sonuç vermeyecektir.Bu konuda gerçekten tecrübeli hocalar var onlara gitmeni öneririm.
testi kotu cikanlar hic moralini bozmasin bisey yoktur eminim cunku bu testler hep olasilik ustune kurulu. zaten kagidin altina bakin genelde bu testin sonucu tani koyma amacli degildir diyor. sadece olasilik hesaplaniyor. evet annemiz teste mi bakip dogurdu bizi? Allah nasil hayirlisini goruyorsa bizim icin onu verir. Kafaniza takmayin.
Hayırlı olsun, ben oğlan annesi olacağım ama itiraf etmem gerekirse kız annelerini kıskanıyorum
valla erkek olsa kiyamet kopardi bizde heralde cunku anane, teyzeler hepsi susleme merakina girdiler kokos olacak galiba :)
bizim için hayırlı olan erkek evlatmış demek canım :)
kızın olmasını çok istiyosan inş. bidahaki bebeğin kız olur :)
eşim başta olmak üzere tüm aile kız beklentisi içindeydi ..
eskiden erkek doğurmak kıymetliymiş şimdi kızlar revaçta
şaka bi yana allah hayırlıysa versin kız erkek fark etmez
2'li ve 4'lü testlerim risk sınıırında çıktığı için yarın amniyosentezim var
gerçi benim içim rahat ama emin olmak için yaptıracağım
Benim için dua edin olur mu?
aynen kuzu önceden ne görsem iç çekerdim ahhh ne güzel hamilelik olur diye... şimdide hiiiiççççç birşey yok piyasadaay evet geçen yıl gözüm çarpıyordu hep hamile olsam şunlar gayet rahat giyilir diyordum
ama bu yıl cıkkk hiç bişey yok
selam kızlar nasılsınız bugün.benim kızım sanki pek hareketsiz dünden beri,sol kasığımda sancı,belim de feci ağrı var.içime kurt düştü.sağlık ocağına gidicem şimdi hem aşımı olurum hem bi kalbini dinlerim inşallah.dua edin bişi olmasın nolur.
2'li ve 4'lü testlerim risk sınıırında çıktığı için yarın amniyosentezim var
gerçi benim içim rahat ama emin olmak için yaptıracağım
Benim için dua edin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?