2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

dun sonunda gosterdi KIZIM oluyo KIZIM oluyo oleyyyyyyyyyy

allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah,bende 2 gün önce öğrendim benimde kızım oluyor ,bayram yaşadık adeta evde ve tl görüşmelerinde ,allah herkeze bu duyguyu tatdırsın inşallah

arkadaşlar listeye benide ekleyinnn

(25, gaziantep, 14 eylül, 20 haziran, 58, kız, )

Kizlar Takip listesine yazarsaniz benim icin daha basit olur eklemek ve duzenlemek

Kizlar Takip listesine yazarsaniz benim icin daha basit olur eklemek ve duzenlemek

Listeye beni de ekleyin
nilobella, 31, istanbul, 6 Eylul, 12 Haziran, 62kg cinsiyeti belli degil
Bu arada liste ne oluyor? Oylesine mi hazirlandi?

selmlar hanımlar,annemlere geldim bi bakayım nette ne var ne yok dedim:)3 4 günde ne kadar çok kişi katılmış aramıza katılanlar hoşgelmiş...yeni listemizde yapılmış eline sağlık zypzyp:)haftaya bugün evime gideceğim o zaman gün gün takip edeceğim

kızlar dualarımı okudum,sizleride unutmadım (Allah kabul etsin),yarın detaylıya gidicem sizde bana dua ederseniz çok sevinirim.hayırlı geceler Allah rahatlık versin.

Canım beni de beni de ekler misin?

28 , Varşova , 29 Ağustos , 7 Haziran , 56 , Erkek
Ekledim canim
Sat tarihine gore siralama

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...anneleri-takip-listesi-yeni.html#post22838238

kızlar dualarımı okudum,sizleride unutmadım (Allah kabul etsin),yarın detaylıya gidicem sizde bana dua ederseniz çok sevinirim.hayırlı geceler Allah rahatlık versin.

Amin,Allah razi olsun. Insallah yarin guzel haberlerle gelirsin. Sanada hayirli geceler

günaydınnn nasılsınız hamişler.
çok güzel kar yağıyor topiğin açılışınıda ben yapıyorum sanırım :))

gunaydin kizlar
burda kar yok ama havalar buz gibi:44: hic evden cikasim yok bugun:26:

sabah burda çok kötü değildi trafik yollar açıktı bide okulların kapalı olması ayrıcalık..bugün inş. erken çıkış olur işten.

sen hangi şehirdesin canım? ben ankara dayım. akşama trafik felç şimdiden belli. ne güzel iki gün idari izin vermişlerdei. asıl bugün verilmesi lazımdı. daha beter hava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…