- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.801
selam güzel haziran anneleri ne güzel bir hava var dimi ama allah dışarıda kalanlara yakacak sobası olmayanlara yardım etsin..sizler nasılsınız yolun yarısına geldik allahın izniyle..
ben kızımın odasın sipariş ettim
bu aralar bende hastane araştrıyorum gittiğim hastanede 7.000 tl ama o kadar vermek istemiyorum medical park 3000 tl ymiş.
orasıda vukatlı gitmk istemiyorum offf ne sıkıntılı iş yaa.
selam güzel haziran anneleri ne güzel bir hava var dimi ama allah dışarıda kalanlara yakacak sobası olmayanlara yardım etsin..sizler nasılsınız yolun yarısına geldik allahın izniyle..
Ben kızımın odasın sipariş ettim
bu aralar bende hastane araştrıyorum gittiğim hastanede 7.000 tl ama o kadar vermek istemiyorum medical park 3000 tl ymiş.
Orasıda vukatlı gitmk istemiyorum offf ne sıkıntılı iş yaa.
hangi şehirdesin canım. Istanbul mu? 7000 de çokmuş. Ben sezeryan olursa 3000 vercem diye kara kara düşünüyorum. Bi de ekstra çıkarmasalar bari. Paket fiyat diyolar ama güven olmaz bunlara.
oh be benden pahalı doğum yapacak biri çıktı
hangi şehirdesin canım. istanbul mu? 7000 de çokmuş. ben sezeryan olursa 3000 vercem diye kara kara düşünüyorum. bi de ekstra çıkarmasalar bari. paket fiyat diyolar ama güven olmaz bunlara.
oh be benden pahalı doğum yapacak biri çıktı
kızlar ya bunlar bizi soyuyolar valla.
Kızlar ya bunlar bizi soyuyolar valla.
memorial ataşehir hastanesi fiyatları bu..sezeryan fiyatı normalle aynı zaten 500 oynuyor
sorma yaa yapmak istemiyorum kocam farketmz diyoo bende anlaşma yaptım eğer ucuz bir yerde olursam bana bilezik alacak kalanla
Hemde nasıl alt tarafı 2 gün yatacak yataklarında satın aldık sanki
2700 falan neyse de 7000 tl ye hastanenin %1 hissesini de bebişin üstüne yapacaklar sanırım
Isminiz sare olarak kalmış..kararsızdın diye hatırlıyorum:44:
florence nightıngale 4.924+850(bebek parası)=5.774
memorial 4.924+650=5.574 tl
özel selimiye hastanesi 1600
medical park 3.000(burayla konuşmadım arkadaşım geçen sene bu parayı ödedi ssk geçiyor burda)
o zaman kapatalım bu konuyu yoksa hepimiz fiyatları dudukça teker teker erken doğuma başlıcaz hem ben kızıma oda aldım dedim kimse almadı mı acaba erken mi yaa
ama 40 gün sonra teslim süresiymiş.7 martta geleck
o zaman kapatalım bu konuyu yoksa hepimiz fiyatları dudukça teker teker erken doğuma başlıcaz hem ben kızıma oda aldım dedim kimse almadı mı acaba erken mi yaa
izmir ucuzmus gidip orda dogurayim bari :)
bnde izmirdeyim egepole gidiyorum doğum sezeryan weya normal hangisi olursa 750 tl kızlar oda rafakatçi içinde hastanede çok gzl
Gunaydin bakiyorum hastane konusulmus, bende hala arayis icindeyim. doktorum bayindirda ama sigortam bitti 3500 demislerdi dogum paketi icin hersey dahil. ama cok geldi bana.
bir de aklinizda bulunsun hangi hastane olursa olsun yenidogan icin yapilan hersey ucretsiz. devlet kontrolunde. egerki ozel hastanede dogum yaptiniz ve yenidogan kuvoz ucreti, bilmemne ucreti vs istediler hemen fatura isteyin. zaten veremezler. verseler bile bu faturayla devlete sikayet ettiginiz anda hastaneyi kapatmaya kadar gidiyor sonucu. o yuzden de siz fatura isteyince hemen anlasma yoluna gidiyor hastaneler. bi arkadasimin basina geldi fatura isteyince hemen sildiler bebek icin yapilan harcamalari. yenidogan giderleri her yerde ucretsiz unutmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?