- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.761
kızlar herkese merhaba, ben size bişey danışmak istiyorum dün tetanoz aşısı için sağlık ocagına gittim,kalp atışını dinlediler çok zor duydu sonra 130 140 dedi ,normalmi diye sordum biraz şüpheli normal dedi ama tabi benim içime kurt düştü,20 haftalık gebeyim bu haftalarda 130 140 atım normalmi?? bilginiz varmı ??doktor randevumda haftaya o zamana kadar bekleyeceğim artık..
ben akay a gidiyorum başak hanıma. sen hangisine gidiyosun?
cerser canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Dualarımız seninle.
Hilma sana da gözünaydın diyeyim canım. Hayırlara vesile olsun.
bana da en son gittiğimde doktorum 140 demişti. onların kalbi bizden bi kat daha hızlı atıyomuş.
bana da en son gittiğimde doktorum 140 demişti. onların kalbi bizden bi kat daha hızlı atıyomuş.
bende hrs ye gidiyorum. Şu ana kadar çok memnunum ama sonrasını bilemem
kızlarrrr bende sağlık ocağından geldımmm tatanoz vuruldum kalp atışları ii tansıon ii ama kılo yanlış olçuo bnm sağlık ocagnn tartısı hamılelığmden buyana 10 kılo almş gözukuom
ama özel hastanedekı hamılelıgmden buyana 5.5 almş gözukuom hanfıne ınanayımbu arada 140 çok normal cnm hiç sıkma canını
bana da en son gittiğimde doktorum 140 demişti. onların kalbi bizden bi kat daha hızlı atıyomuş.[/
iyi o zaman içim rahatladı:) pıtırcık iyi olsun lütfen annesi dayanamaz ona
bende ankaradayım canım hrs duydum hangi doktora gidiyorsun muayenelerinde ne kadar ödüyorsun ? internet sitesinde çok güzel görünüyodu:)
ben de linaya gidiyorum, anlaşmalı oldukları için doğumu hrs de yapıcam Allah kısmet ederse
nasıl bir yer??
özellikle anestezi uzmanını çok methediyorlar o yüzden epidural,spinal.. gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz diyorlar
doğum fiyatları nasıl hrs de biliyor musunuz kızlar?
ben de linaya gidiyorum, anlaşmalı oldukları için doğumu hrs de yapıcam Allah kısmet ederse
nasıl bir yer??
özellikle anestezi uzmanını çok methediyorlar o yüzden epidural,spinal.. gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz diyorlar
benim gittiğim merkez anlaşmalı o yüzden herkese aynı mı bilmicem
2100 normal doğum 2700 sezeryan
benim ki de sgkyla anlaşmalı normal 2000 sezeryan 3000 dediler. çok mu diye merak ettim....
ben çok araştırmıştım hamile olduğumu öğrenince, tobb, bayındır ve medicanayı araştırdım hatta gittim bunların içinde bana göre en iyisiydi doktorumdan dolayı ama doktorumda çok tecrübeli, hastahane zaten otel gibi bir kere serum takıldı bana basımda 3 hemşire bekledi, odalar inanılmaz güzel, evet ankaradaki en iyi anestesi uzmanı ve radyolog (türkiyeye ilk doppler ultrasanu getiren prof.)hrs de, çocuk doktoruda çok iyi, yalnız dışarıdan gelen hastalara okadar özen gösterilmedğini okudum netteki yazılarda inş öle bişey yaşamazsın ha bide sunuda söliyim tpiklerde herşey paralı diye şikayet edenlerde olmuş para konusuna önem verdikleri doğru malasef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?