2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bana da en son gittiğimde doktorum 140 demişti. onların kalbi bizden bi kat daha hızlı atıyomuş.

cerser canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Dualarımız seninle.

Hilma sana da gözünaydın diyeyim canım. Hayırlara vesile olsun.

bana da en son gittiğimde doktorum 140 demişti. onların kalbi bizden bi kat daha hızlı atıyomuş.

valla benim doktor şurada yanıp sönen beyaz şey kalp diyor dinletmiyor bile dokuları ısıtıyor diye
dolayısıyla kaç olduğunu da bilemiyorum:26:
ama istersem 30. haftadan sonra dinletebilirmiş..Allah razı olsun kendisinden

kızlarrrr bende sağlık ocağından geldımmm tatanoz vuruldum kalp atışları ii tansıon ii ama kılo yanlış olçuo bnm sağlık ocagnn tartısı hamılelığmden buyana 10 kılo almş gözukuom
ama özel hastanedekı hamılelıgmden buyana 5.5 almş gözukuom hanfıne ınanayım bu arada 140 çok normal cnm hiç sıkma canını

bende hrs ye gidiyorum. Şu ana kadar çok memnunum ama sonrasını bilemem

ben de linaya gidiyorum, anlaşmalı oldukları için doğumu hrs de yapıcam Allah kısmet ederse
nasıl bir yer??
özellikle anestezi uzmanını çok methediyorlar o yüzden epidural,spinal.. gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz diyorlar

bence hastanedekine inan. sağlık ocağına pek güvenmiyorum ben. ben de hem evde hem de hastanede tartılıyorum. 2 kilo farkediyor. düşük olana inanmak işime geliyor:)

doğum fiyatları nasıl hrs de biliyor musunuz kızlar?

ben çok araştırmıştım hamile olduğumu öğrenince, tobb, bayındır ve medicanayı araştırdım hatta gittim bunların içinde bana göre en iyisiydi doktorumdan dolayı ama doktorumda çok tecrübeli, hastahane zaten otel gibi bir kere serum takıldı bana basımda 3 hemşire bekledi, odalar inanılmaz güzel, evet ankaradaki en iyi anestesi uzmanı ve radyolog (türkiyeye ilk doppler ultrasanu getiren prof.)hrs de, çocuk doktoruda çok iyi, yalnız dışarıdan gelen hastalara okadar özen gösterilmedğini okudum netteki yazılarda inş öle bişey yaşamazsın ha bide sunuda söliyim tpiklerde herşey paralı diye şikayet edenlerde olmuş para konusuna önem verdikleri doğru malasef

kızlar günaydınn. doğumlar fiyatları konuşulmuş... vala ben edirnede özel hastaneye gidiyorum ve sezeryanı 1000 yakın diye biliyorum. sizin söylediğiniz fiyatlar çok.

onlar ne öle fiyatlar neymiş ölee.. ben osmaniyede oldum ilk dogumu sezeryan 350 tl verdik

benim doktoruma muayene olup da hrsde doğum yapan biriyle konuştum
bebeği 2 gün küvözde kalmış dolayısıyla anne de hastanede ve ek bir ücret talep edilmemiş
paket doğum fiyatı haricinde tek kuruş para alınmamış..

içeri yiyecek sokulması yasakmış bununla birlikte kafeteryası da accayip pahalıymış

peki bilgin var mı? örneğin acıbadem falan kendi hastane çıkışını giydiriyor dışardan giyecek kabul etmiyor
hrsde de var mı öyle bişey?
oda süsleniyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…