2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ama bakın ben hastahanenin başhekimiylede görüştüm hastahanemiz vip hastahane diyor, ali babacanın eşi falanda orada doğum yapmış fiyatlar gerçekten pahalı ayrıntılıya 400 lira vericem bugün ama dedim ya türkiyeye ilk doppler ultrasonu getiren prof bakıyor. zaten başhekim hastanemiz butik hastane diyor kısacası herkeste gelsin istemiyorlar internet sitesine bakın sgk ile anlaşması bile yazmaz artış olmasın diye. ayrıca netten hastanenin içini gezebilirsiniz.

Yani hrs nin şartları bu, iyidir kötüdür kişiden kişeye değişir. Siz karar verin

bnmde özel ya normal 250 sezercik te 300 izmirde en baba hastane 750 1000 alıo çokmuş ya diğer arkadaşlarnkii

evt yaa o kadr para veriyon bari sancıyı agrıyı onlar çeksin. sezeryan oldum 1 gün kaldım anca... bebeğimde adanaya sevk olmuştu onada hatta 5 tl vermiştik

benim doğum yapan tanıdığım yok açıkçası, dedim ya kendim araştırıp gittim, sadece okuduklarım şikayet edilenler. inş dediğin gibidir :)
oda yüzde yüz süsleniyordur ben kapıların dışında mavi pembe süsler gördüm.
hastane çıkısı hakkında bilgim yok ama muhtemelen veriyorlardır ama ben yinede yanımda götürürüm

bu arada benim doğum 3500'e çıkarmış
ikiz olduğumuz için..

valla kuzum bence de çok ama doktorumla doğum yapmak istiyorum
ikiz olduğunu öğrenince bi bağırışı vardı ki ablam kadar yakın hissettim o an

akıllıbıdık hadı çoğumuzun tek çoçugu ona rağmen çok harcamalar olcak bıde senın ıkız allah yardımcın olsun ben doğuma bukadar verılcegıne çoçuklarna daha çok eşya başka bişi vs alasın dıe demiştım ama sen ılla o doktoru ıstıosan yapıcak bişi yok mecbur oraya gıtcn allah yardımcın olsun cnm

bilmiyorum duygusal davranıyorum belki ama güven veriyor bana
inşallah allah bereket verir hem bebişlerin herşeyini alırız hem de doğumu orada yaparız

evet oradaki çocuk doktoru bizim akrabamız,ama ne fayda fiyatlar muayene ücretleri çok yüksek yaa..

bu arada benim doğum 3500'e çıkarmış
ikiz olduğumuz için..

yok artık ya, iki kere ayrı ayrı mı doğurucan bu ne ne alaka.
ama yinede doktoruna güvenmişin hiç düşünme. önce allaha emanetler ama sonrada biz elimizden geleni yapalım dimi. Allah sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin para kazanılır napalım yeterki sağlık olsun

gerçekten 3000 tl falan ne kadar çokmuş,istanbulda normal 500,sezeryan 1000,doktorunu çağırırsan 500 lira daha veriyormuşuz bizim hastanede:)ben henüz konuşmadım,eylülde arkadaşım doğum yapmıştı o söylemişti.

kızlar hadi ben çıkıyorum ayrıntılı ultrason için şans dileyin nolur, çok heyecanlıyım. hepiniz sağlıcakla kalın

bilemeyrum canım ama orada doğum yapan arkadaş demişti
doktorumla henüz konuşmadık :26:

selam güzel haziran anneleri ne güzel bir hava var dimi ama allah dışarıda kalanlara yakacak sobası olmayanlara yardım etsin..sizler nasılsınız yolun yarısına geldik allahın izniyle..
ben kızımın odasın sipariş ettim
bu aralar bende hastane araştrıyorum gittiğim hastanede 7.000 tl ama o kadar vermek istemiyorum medical park 3000 tl ymiş.
orasıda vukatlı gitmk istemiyorum offf ne sıkıntılı iş yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…