- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.781
onlar ne öle fiyatlar neymiş ölee.. ben osmaniyede oldum ilk dogumu sezeryan 350 tl verdik
onlar ne öle fiyatlar neymiş ölee.. ben osmaniyede oldum ilk dogumu sezeryan 350 tl verdik
bnmde özel ya normal 250 sezercik te 300 izmirde en baba hastane 750 1000 alıo çokmuş ya diğer arkadaşlarnkii
benim doktoruma muayene olup da hrsde doğum yapan biriyle konuştum
bebeği 2 gün küvözde kalmış dolayısıyla anne de hastanede ve ek bir ücret talep edilmemiş
paket doğum fiyatı haricinde tek kuruş para alınmamış..
içeri yiyecek sokulması yasakmış bununla birlikte kafeteryası da accayip pahalıymış
peki bilgin var mı? örneğin acıbadem falan kendi hastane çıkışını giydiriyor dışardan giyecek kabul etmiyor
hrsde de var mı öyle bişey?
oda süsleniyor mu?
off off offf one ya hastaneyi üstünemi yapıcaklarrr çokmuşşş benceee çok saçma okadar para vermek
büyükşehirlerde katlıyor fiyatlar sanırım. yaptıkları işlem aynı fiyat farklı. ama haksızlık buu
benim doğum yapan tanıdığım yok açıkçası, dedim ya kendim araştırıp gittim, sadece okuduklarım şikayet edilenler. inş dediğin gibidir :)
oda yüzde yüz süsleniyordur ben kapıların dışında mavi pembe süsler gördüm.
hastane çıkısı hakkında bilgim yok ama muhtemelen veriyorlardır ama ben yinede yanımda götürürüm
valla kuzum bence de çok ama doktorumla doğum yapmak istiyorum
ikiz olduğunu öğrenince bi bağırışı vardı ki ablam kadar yakın hissettim o an
bu arada benim doğum 3500'e çıkarmış
ikiz olduğumuz için..
akıllıbıdık hadı çoğumuzun tek çoçugu ona rağmen çok harcamalar olcak bıde senın ıkız allah yardımcın olsun ben doğuma bukadar verılcegıne çoçuklarna daha çok eşya başka bişi vs alasın dıe demiştım ama sen ılla o doktoru ıstıosan yapıcak bişi yok mecbur oraya gıtcn allah yardımcın olsun cnm
ben çok araştırmıştım hamile olduğumu öğrenince, tobb, bayındır ve medicanayı araştırdım hatta gittim bunların içinde bana göre en iyisiydi doktorumdan dolayı ama doktorumda çok tecrübeli, hastahane zaten otel gibi bir kere serum takıldı bana basımda 3 hemşire bekledi, odalar inanılmaz güzel, evet ankaradaki en iyi anestesi uzmanı ve radyolog (türkiyeye ilk doppler ultrasanu getiren prof.)hrs de, çocuk doktoruda çok iyi, yalnız dışarıdan gelen hastalara okadar özen gösterilmedğini okudum netteki yazılarda inş öle bişey yaşamazsın ha bide sunuda söliyim tpiklerde herşey paralı diye şikayet edenlerde olmuş para konusuna önem verdikleri doğru malasef
bu arada benim doğum 3500'e çıkarmış
ikiz olduğumuz için..
senin kadar heyecanlandım,Allahın izniyle hayırlı sonuçların olur inş..kızlar hadi ben çıkıyorum ayrıntılı ultrason için şans dileyin nolur, çok heyecanlıyım. hepiniz sağlıcakla kalın
yok artık ya, iki kere ayrı ayrı mı doğurucan bu ne ne alaka.
Ama yinede doktoruna güvenmişin hiç düşünme. önce allaha emanetler ama sonrada biz elimizden geleni yapalım dimi. Allah sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin para kazanılır napalım yeterki sağlık olsun
kızlar hadi ben çıkıyorum ayrıntılı ultrason için şans dileyin nolur, çok heyecanlıyım. Hepiniz sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?