- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.041
ben bahtsız bedeviyim kuzum,çekiyorum resmen
evet darısı seninkilere ve tüm ayrıntılıya gireceklere. bu arada ayrıntılıyla prenses olduğuda kesinleşti :)) sabah biraz korkuyodum bi süpriz yaparsa diye :)
2 saat oldu aşı olalı su anlık rahat, ama gece nolur bilemem.
Eki Görüntüle 334691
kızlar ben bu önlükten de aldım dışarda emzirirken rahatlık olur diye e-bebekte vardı
kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim çok güzeldi yarım saat prensesimi izledik cd de verdiler. Allaha şükür bir problem yok 434 gr olmuş bebeğim 4 gün önden gidiyo :)) ama çok zevkli bişeymiş. bu arada çıkmışken tetonoz aşımızıda olduk.şu anlık sıkıntı yok ama bakalım acısı ne zaman çıkar.
Birde çantalara baktım bende ayıcıklı olanı aldım baya indirim varmış gerçekten söyleyen arkadaşa teşekkürler
ya ayzan benim de 17 şubatta devlette ayrıntılı ultrasonum var. acaba o zamana kadar sorun hallolur mu ki. yoksa önceden sgk ya gitsem düzeltme yaparlar m?
gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine:) kaçıncı haftada yaptırdın ayrıntılıyı?
evet darısı seninkilere ve tüm ayrıntılıya gireceklere. Bu arada ayrıntılıyla prenses olduğuda kesinleşti :)) sabah biraz korkuyodum bi süpriz yaparsa diye :)
2 saat oldu aşı olalı su anlık rahat, ama gece nolur bilemem.
bizim kız da sürpriiizz diye pipiyi gösterirse hiiiç boşuna heveslenmesin adı Vera olacak :) ve o pembe supergirl tulumunu giyecek
evet inş süpriz yapmaz, aman sağlıklı olsunlarda sen yine tulumu giydirrrrr :))
devlettemi girdin ayrıntılıya canım bende 7 şubatta gideceğimde gataya cd verirlermi bilmiyorum.
inşallah sağlıklı olsunlar da başka bişey önemli değil işin şakası o
görüşmek üzere
inşallah sağlıklı olsunlar da başka bişey önemli değil işin şakası o
görüşmek üzere
kızlar bişe sorcam acaba midesinden şikayetçi olan varmı benim gbi? bende sürekli bi geğirti ve mide yanması var üstelik baharatlı ve salçalı şeyler tüketmememe rağmen. aneem bebeğin saçı çıkıyo normaldir dedi ama sizede bi soriym dedim sizlerde de yaşayan var mı acep :26:
10 gündür kabusum oldu benim mide yanması,gece uykumdan uyandırdığını bilirim Allah yardımcın olsun,sana önerim akşam 7 den sonra meyve (özellikle elma ve ayva bence midedeki asiti alıyo) dışında bişi yeme,birde her akşam bir maden suyu iç.yani ben öyle rahatladım en azından.
cerser...hayırlısı olsun arkadaşım,gözün aydın...her şey yolunda görünmüş ayrıntılıda....
ne kadar ödedin peki tatlım???
merhaba annişlerrr ne cok konusmusunuz yaa :)
bana 14 de faln kıza benzıyo demıslerdı gecen ozele gttık erkek dedı 8 subatdada ayrıntılı ultrasyon var devletde inşallah hepıimiz ve ben güzel haberlerle donerız :)
çantalara bayıldımmm cok sekerlerdi :)
bnde tetonoz asımı oldum gereklı oldugunu dusunuyorum sahsen
test sonucları bekleyenler inşllah olumlu haberlerle donersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?