2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bende öyle.Acaip korkuyorum . Gecen 4 ay once dogum yapan arkadasim anlatiyordu.Kizini dogururken asagi yirtiliyor dogumdan sonra hemen ameliyata alip dikis atmislar :18::18:

eee normal doğumda zaten yırtılıyo yada kesiyolar bişekilde dikiş oluyo yani

kızlar kanald de başlayan yalan dünyayı izleyen varmı???ben çok severim gülse birsen i.izledim güzel bugünde yeni bölümü var

ya bende almıyorum artık kaşımı, hamilelikten beri hiç ojede sürmedim biraz saldım galba kendimi

Ben pek oje/makyaj yapan biri degil.Ne kadar sevsemde anlamam hic
Yinede kendimi saldim pasakli hissediyorum.Ay hele ki saclarim. Cok cansiz olmuslardi.

Hadi ya bilmiyordum her dogumda oldugunu.Allahhiiiiim dahada cok korkmaya basladim:18: Bir arkadasimda 28 saat de dogurmus. Umarim oyle olmaz bendede

kızlar kanald de başlayan yalan dünyayı izleyen varmı???ben çok severim gülse birsen i.izledim güzel bugünde yeni bölümü var

Ben Avrupa yakasina bayiliyordum.
Yalan dunyayi hic izlemedim,denk mi gelmedi artik.Actim bakalim simdi hosuma gidecekmi

ya normal doğum yapmış olanlara bir sorum olacak :)
canlı canlımı kesiyolar dikiyolar ya nasıl oluyo korkularımızı giderseniz azcık ne güzel olurdu

kızlar şimdiden doğum stresine girmeyelim.daha çok var hem çok gözünüzde büyütmeyin.ne biliyim yani stres yapmayın şimdiden diye

ya normal doğum yapmış olanlara bir sorum olacak :)
canlı canlımı kesiyolar dikiyolar ya nasıl oluyo korkularımızı giderseniz azcık ne güzel olurdu

yok canım ya canlı canlı olurmu hiççç..iğne vuruyorlar önce hiç hissetmiyorsun kesildiğini.dikiş atarkende uyuşuk oluyor.dikişler daha sonra biraz acıyor tuvalete çıkınca oturup kalkarken ama sonra 1-2 güne geçiyor o da.dikişler alınmıyor daha sonra kendiliğinden düşüyor zaten.

kızlar şimdiden doğum stresine girmeyelim.daha çok var hem çok gözünüzde büyütmeyin.ne biliyim yani stres yapmayın şimdiden diye

karnım büyüdükçe nasıl çıkcak bu içimden diye düşünüyorum
elimde diil canım yakında rüyalarıma da girer heralde

karnım büyüdükçe nasıl çıkcak bu içimden diye düşünüyorum
elimde diil canım yakında rüyalarıma da girer heralde

doğumdan sonra veriliyor kilolar zaten birazı doğumda gidiyor birazıda bebeği emzirirken ama işte stres yaptım, bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir napalım anne olmak kolaymı, doğum sonuçta canım inşALLAH rabbim hepimize yardım etsin anlamadan çıkıversinler bebişler :

melinam bende kızmda aynı şeyi diyordum hele son ayda artık nasıl çıkacak diyodum ama kalmıyorlar içerde ama bebek doğunca öyle bir rahatlama oluyorki hele bebeği görünce dünyalar senin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…