- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.081
Bende öyle.Acaip korkuyorum . Gecen 4 ay once dogum yapan arkadasim anlatiyordu.Kizini dogururken asagi yirtiliyor dogumdan sonra hemen ameliyata alip dikis atmislar :18::18:
ya bende almıyorum artık kaşımı, hamilelikten beri hiç ojede sürmedim biraz saldım galba kendimi
kızlar kanald de başlayan yalan dünyayı izleyen varmı???ben çok severim gülse birsen i.izledim güzel bugünde yeni bölümü var
ya normal doğum yapmış olanlara bir sorum olacak :)
canlı canlımı kesiyolar dikiyolar ya nasıl oluyo korkularımızı giderseniz azcık ne güzel olurdu
kızlar şimdiden doğum stresine girmeyelim.daha çok var hem çok gözünüzde büyütmeyin.ne biliyim yani stres yapmayın şimdiden diye
epey almışsın canım evet ama çok da takılma
bünye meselesi
çabuk verirsin inşallah
sen daha önce doğum yaptığın için daha kolay bir doğum olacağına eminim
asıl bizler napıcaz
ben çok korkuyorum doğumdan:18::18::18:
karnım büyüdükçe nasıl çıkcak bu içimden diye düşünüyorum
elimde diil canım yakında rüyalarıma da girer heralde
eee normal doğumda zaten yırtılıyo yada kesiyolar bişekilde dikiş oluyo yani
neeee kesiyorlar mııı
orayı mıı
hayırrrrrrrrrrrr
neeee kesiyorlar mııı
orayı mıı
hayırrrrrrrrrrrr
kesiyorlar canım ama sen hiç o kesiği hissetmiyorsun bile uyuşturuyorlar, ama herkeste kesilmiyormuş stres yapma
kesiyorlar canım ama sen hiç o kesiği hissetmiyorsun bile uyuşturuyorlar, ama herkeste kesilmiyormuş stres yapma
ayyyy peki kesiliyo ya, sonra dikilince eskisi gibi oluyo muuçok utandım ama mrk ettim napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?