- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.061
10 gündür kabusum oldu benim mide yanması,gece uykumdan uyandırdığını bilirim Allah yardımcın olsun,sana önerim akşam 7 den sonra meyve (özellikle elma ve ayva bence midedeki asiti alıyo) dışında bişi yeme,birde her akşam bir maden suyu iç.yani ben öyle rahatladım en azından.
cerser...hayırlısı olsun arkadaşım,gözün aydın...her şey yolunda görünmüş ayrıntılıda....
ne kadar ödedin peki tatlım???
gündüz çenemiz düşmüştü akşam oldu sessizleşti burası
annecikler nereye kayboldunuzz niye yazmıyosunuzz
yemek vakti mi yoksaa
kocacuğumm evde yok yarına kadar bizde paşamla tv önünde yedik çarçabuk yemeğimizi
hadi yaageçmişe bakim dedim şöyle bi,maşallah gene çeneler düşmüş oku oku bitmedi
saat 1 den beri hastane ve sgk arasında mekik dokuyorum.nefret ediyorum bu sistemden,abuk sabuk prosedürlerden.ne edetaylıya girebildim ne muayene olabildim.doktorumda 10 gün izne ayrılıyomuş oda ayrı bi stres.sgk nın 01.01 2012 itibariyle yeni bi sisteme geçmesi tüm sistemi bozmuş,bugün hastanedeki hastaların bu sistem yüzünden %60'ı hastane ekranında borçlu göründüğü için sgk'ya yönlendirdiler bizi,düzeltme yaptırmak için bi gittim oooo 400 kişi var önümde,yetişmedi tabi.pazartesi düzelttirip başka bi doktora gidicem artık.
güzel haberlerri cerserden bekliyoruz.
gözün aydın canım darısı başımızakızlar ayrıntılı ultrasondan geldim çok güzeldi yarım saat prensesimi izledik cd de verdiler. Allaha şükür bir problem yok 434 gr olmuş bebeğim 4 gün önden gidiyo :)) ama çok zevkli bişeymiş. bu arada çıkmışken tetonoz aşımızıda olduk.şu anlık sıkıntı yok ama bakalım acısı ne zaman çıkar.
Birde çantalara baktım bende ayıcıklı olanı aldım baya indirim varmış gerçekten söyleyen arkadaşa teşekkürler
çantalar limango kidste canımcanım erkek dedi öyle mi demek ki kız denilip erkek te çıkabiliyormuş,hayırlısı olsun tatlım....
çantalar nerede ya bana da söyleyin hele
benim de salı günü randevum var dr.da...heyecanlıyım :)))
iyi ya sağ salim evine ulşamışsın gözün aydınben yeni geldim eve.... Allah'tan sağ sağlim geldimkocam yollarda kalmış. umarım çok gecikmez. şimdi de yemek telaşına gircem.
ben yeni geldim eve.... Allah'tan sağ sağlim geldimkocam yollarda kalmış. umarım çok gecikmez. şimdi de yemek telaşına gircem.
haberlerde ankara dikmeni gösterdi aklımdan sen geçtin evine girebildi mi acaba diye :)
kolay gelsin canım afiyet olsun şimdiden
ayzan kullanıcısından alıntı
10 gündür kabusum oldu benim mide yanması,gece uykumdan uyandırdığını bilirim Allah yardımcın olsun,sana önerim akşam 7 den sonra meyve (özellikle elma ve ayva bence midedeki asiti alıyo) dışında bişi yeme,birde her akşam bir maden suyu iç.yani ben öyle rahatladım en azından.
kızlar geçen hafta benimde midem çok yanıyodu doktora söledim şurup yazdı ama ondada gebelik kategorisi (b) yazıyodu içmedim şükürki mide yanmam geçti,
ben yeni geldim eve.... Allah'tan sağ sağlim geldimkocam yollarda kalmış. umarım çok gecikmez. şimdi de yemek telaşına gircem.
gündüz çenemiz düşmüştü akşam oldu sessizleşti burası
annecikler nereye kayboldunuzz niye yazmıyosunuzz
yemek vakti mi yoksaa
kocacuğumm evde yok yarına kadar bizde paşamla tv önünde yedik çarçabuk yemeğimizi
aman aman sağ salim gidin evinize kızlar inşş.
ben de kocişi arayıp tembihledim, geç geliyo o, hava da daha da soğuyup buz yapcakmış. dikkatli kullan arabayı dedim. mazaallah deminden beri haberlerde kaza yapan arabaları izliyorum.
HosgeldinKarda yollar hic cekilmiyor. Kolay gelsin yemek isinde.
Ben biraz kendime bakim yapim dedim. Heryerim kuru gobisim kasiniyordu. Ka$larim orman oldu zaten ama dokunmuyorum.Doguma kadar dokunmicam dedim bakalim dayana bilecekmiyim
Benim esimde isde.Bakalim kacda gelcek.Ben artik yemegi geldiginde hazirlarim.Hemen basit birseyler.Hic halim yok yemek hazirlamaya.Dun kurt varmis gibi yerimde duramiyordum ev hanimliginda ilk gun diye herhal
Bugunde tembellik yaptiiim
kızlar hamileliğimin başından beri 13,5 kilo almışımdaha 5. ayımızdayız ve 4 ay var son aylarda daha çok kilo alınıyor kızımda 21 kilo almıştım sanırım bu bebişimde 25 kilo alacam rahat, bide benim aklıma doğum gelince ister istemez korkuyorum kızım normal olmuştu ALLAH bütün doğum yapacakların yardımcısı olsun
hoşbulduk canım.
ya doğuma kadar niye almıyosun kaşlarını. benim orman gibi olur valla. bi de esmerim. siyah siyah düşünemiyorum.
ben de çok uğraşmadım yemeğe. dünden vardı. yanına da çorba yaptım. hazır sayılr.
epey almışsın canım evet ama çok da takılma
bünye meselesi
çabuk verirsin inşallah
sen daha önce doğum yaptığın için daha kolay bir doğum olacağına eminim
asıl bizler napıcaz
ben çok korkuyorum doğumdan:18::18::18:
Cunku cok ince almistim en sonKalinlassin istiyorum. Tek caremde dokunmamak.
Bende esmerim ama yapcak birsey yokOrman kackinina doncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?