2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

amin canım yaa elma tüketiyorum ve 2 yastıkla yatıyorum ALLAH yardımcımız olsun o zaman yaşıycaz demekki veletlerimiz için

cerser...hayırlısı olsun arkadaşım,gözün aydın...her şey yolunda görünmüş ayrıntılıda....
ne kadar ödedin peki tatlım???

adaaaaaaaaaa hatırladın mı beni,demek hamişsin hayırlı olsun canım
bende bebiş bekliyorum

gündüz çenemiz düşmüştü akşam oldu sessizleşti burası
annecikler nereye kayboldunuzz niye yazmıyosunuzz
yemek vakti mi yoksaa
kocacuğumm evde yok yarına kadar bizde paşamla tv önünde yedik çarçabuk yemeğimizi

ben yeni geldim eve.... Allah'tan sağ sağlim geldim kocam yollarda kalmış. umarım çok gecikmez. şimdi de yemek telaşına gircem.

hadi yaa
ben de sizi merak ettim
neyse canım geç olsun tam olsun boşver

gözün aydın canım darısı başımıza
çantanı da güle güle kullan inşallah
ben söyledim ama kendim almadım benim vardı çünkü

canım erkek dedi öyle mi demek ki kız denilip erkek te çıkabiliyormuş,hayırlısı olsun tatlım....
çantalar nerede ya bana da söyleyin hele
benim de salı günü randevum var dr.da...heyecanlıyım :)))
çantalar limango kidste canım

ben yeni geldim eve.... Allah'tan sağ sağlim geldim kocam yollarda kalmış. umarım çok gecikmez. şimdi de yemek telaşına gircem.
iyi ya sağ salim evine ulşamışsın gözün aydın

haberlerde ankara dikmeni gösterdi aklımdan sen geçtin evine girebildi mi acaba diye :)
kolay gelsin canım afiyet olsun şimdiden

ayzan kullanıcısından alıntı

10 gündür kabusum oldu benim mide yanması,gece uykumdan uyandırdığını bilirim Allah yardımcın olsun,sana önerim akşam 7 den sonra meyve (özellikle elma ve ayva bence midedeki asiti alıyo) dışında bişi yeme,birde her akşam bir maden suyu iç.yani ben öyle rahatladım en azından.

kızlar geçen hafta benimde midem çok yanıyodu doktora söledim şurup yazdı ama ondada gebelik kategorisi (b) yazıyodu içmedim şükürki mide yanmam geçti,

Son düzenleme:
haberlerde ankara dikmeni gösterdi aklımdan sen geçtin evine girebildi mi acaba diye :)
kolay gelsin canım afiyet olsun şimdiden

gecikmeli de olsa geldim. yolda kaza falan vardı. kızılay yönü kapalıydı. Allah'tan yarım saat gecikmeyle geldim. bi de eşim gelse. bakalım saat kaçta gelecek

benim de arttı bu aralar sabah akşam gavisgon şurup içiyorum. o da mama gibi . iğrenç tadı.ama hemen geçiriyor başka çare yok.

aman aman sağ salim gidin evinize kızlar inşş.
ben de kocişi arayıp tembihledim, geç geliyo o, hava da daha da soğuyup buz yapcakmış. dikkatli kullan arabayı dedim. mazaallah deminden beri haberlerde kaza yapan arabaları izliyorum.

Hosgeldin Karda yollar hic cekilmiyor. Kolay gelsin yemek isinde.

Ben biraz kendime bakim yapim dedim. Heryerim kuru gobisim kasiniyordu. Ka$larim orman oldu zaten ama dokunmuyorum.Doguma kadar dokunmicam dedim bakalim dayana bilecekmiyim
Benim esimde isde.Bakalim kacda gelcek.Ben artik yemegi geldiginde hazirlarim.Hemen basit birseyler.Hic halim yok yemek hazirlamaya.Dun kurt varmis gibi yerimde duramiyordum ev hanimliginda ilk gun diye herhal
Bugunde tembellik yaptiiim

biz sabah korkudan arabayı da çıkartmadık. dolmuş sırası da çoktur şimdi. sağsağlim gelsin de geç gelsinler en azından. havalar daha da soğuyacakmış. biran önce düzelseydi..

hoşbulduk canım.
ya doğuma kadar niye almıyosun kaşlarını. benim orman gibi olur valla. bi de esmerim. siyah siyah düşünemiyorum.
ben de çok uğraşmadım yemeğe. dünden vardı. yanına da çorba yaptım. hazır sayılr.

neyse ben kaçtım kızlar. kocam binmiş dolmuşa kızılay'dan. 15-20 dk ya gelir diye umuyorum. yol açıksa tabi. size iyi akşamlar...

kızlar hamileliğimin başından beri 13,5 kilo almışım daha 5. ayımızdayız ve 4 ay var son aylarda daha çok kilo alınıyor kızımda 21 kilo almıştım sanırım bu bebişimde 25 kilo alacam rahat, bide benim aklıma doğum gelince ister istemez korkuyorum kızım normal olmuştu ALLAH bütün doğum yapacakların yardımcısı olsun

epey almışsın canım evet ama çok da takılma
bünye meselesi
çabuk verirsin inşallah

sen daha önce doğum yaptığın için daha kolay bir doğum olacağına eminim
asıl bizler napıcaz
ben çok korkuyorum doğumdan:18::18::18:

Cunku cok ince almistim en son Kalinlassin istiyorum. Tek caremde dokunmamak.
Bende esmerim ama yapcak birsey yok Orman kackinina doncem

Bende öyle.Acaip korkuyorum . Gecen 4 ay once dogum yapan arkadasim anlatiyordu.Kizini dogururken asagi yirtiliyor dogumdan sonra hemen ameliyata alip dikis atmislar :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…