2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benim program tatil programı
okul varken daha başka oluyor tabi
6.45te kalkıyorum o zaman
kahvaltı yapıp ben de yollara düşüyorum
ama ben 1den sonra geliyorum eve

slm.lar güzel annecikler ve onların yumak yavruları :))))
görümcek gelecek bugün yarın eşimin doğum günü.......hiçbir gün siz baş başa geçirin demedi demeyecek sanırım....ne işi varsa bugünden amannnn neyse işte.....
siz napıysınız

yatağımı ve yatak odasını topladım makineye çamaşır attım çamaşırlıktaki kurumuş çamaşırlarımı topladım ütüyü salona tv karşısına getirdim ve ütüye başliyorum ütüyü bitirip yerleri bi süpürcem sonra saat 4te trt3te kocamın maçını izliycez oğluşumla inş. gol atar yine canım kocacım akşama yemek yapmıycam dışardan söleriz ozamana pilim biter çünkü

ya canım evde olsa yapar ama benim eşim sabah 9 da evden çıkar akşam 11 gibi gelir.
bi de son 2 aydır haftasonları da kursa gidiyor. sabah 10 dan akşam 8 e kadar yok yine yani. ne ara yapsın ki garibim.şimdilik idare ediyorum ben de işte napiim

benim program tatil programı
okul varken daha başka oluyor tabi
6.45te kalkıyorum o zaman
kahvaltı yapıp ben de yollara düşüyorum
ama ben 1den sonra geliyorum eve

ben 1 den sonra gelsem eve hiç gitmemiş sayarım

ikiz anneleri bölümünde bi kız var 20 gün önce bebekleri 3000 ve 3150 gr doğmuş
içime bir umut düştü bizimkileri de büyütebilir miyimki o kadar

eşine mutlu yıllar diliyorum
lüzumsuz görümcene de selamlar

maşallah çok hızlısın
kolay gelsin sana
eşin futbolcu mu?

haklısın canım yoğunmuş

valla mesai saati olarak haklısın
ama her sınıfta 50şer tane öğrenciyle uğraşıp sürekl ayakta olmak, üstelik onlara matematik öğretmeye çalışmak gerçekten çok yorucu
bu mesleği yapmayana anlatması çok zor ama zaten mesai saatimiz daha çok olsa (yani 6 dersten fazla derse girsek) 5-10 yıla emekli olmamız gerekir

bence kilolarına takılma
inşallah sağlıklı doğsunlar da kilo da alırlar elbet

maşallah ay ben tek doğurcağım halde 3kiloyu bulurmu acaba diye düşünüyorum, iyi doğurmuş helal olsun
kaç haftalıkken doğmuş acaba ikizleri

utopyacım eşim futbolcu evet, oyüzden işlerimi bitirip hemen tv başına geçmek istiyorum :)

slm kızlar bayadır girmiyorum topiğe neler olmuş ay hamıle hamıle birbirinizi üzmüşünüzz üzmeyin hamıiş hamiş bebişleride öptüm sizleri kendinize iyi bakın

pazartesi ikinci tetenoz aşımızı olcaz salıda dr kontrolümüz var heyecanlıyım şeker taraması yapılcakmış sanırım yapılan varmı nasıl geçiyo hamilelelikleriniz doğumada az kaldı :18:

utopyacım sağol canım.....lüzumsuz görümcek hep aynı....ona söyleyebileceğim en güzel şey bir koca bulsa keşke :)))))

heracımmmmmmm dün yazdığım msj.ı görmedin sanırım kuzum.....

pazartesi ikinci tetenoz aşımızı olcaz salıda dr kontrolümüz var heyecanlıyım şeker taraması yapılcakmış sanırım yapılan varmı nasıl geçiyo hamilelelikleriniz doğumada az kaldı :18:

tatlım ilk dozunu 17. haftanda mı olmuştun???
ben daha bu çarşamba ilk dozu oldum :44:
şeker taraması 24.haftada yapılıyor diye biliyorum.....
kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum desem (( yani hem göbeğim yok gibi hem de bebeğimin hareketlerini hala hissetmedim....
evet hala hala hala (((
tetanoz aşımı vurdururken sırf bu yüzden ebeye kalp atışlarını dinletirmisiniz ben hiç hissetmiyorum bile dedim.....
neyseki minik kuzum oradaydı,benimleydi hala......
amannnn neyse duygusala bağlamıyım yine....

akıllıbıdık cnm...Allah'ın izniyle senin kuzular da inşallah öyle tombik olurlar,belli mi olur :))))

evt malesef tek gün tatilde misafir almak zorunda kalıyorum.
Genelde böyle oluyor yani hayırlısı ile doğum iznine ayrılsam
hafta içi değerlendircem herşeyi inşşş

eşine mutlu yıllar cnm..görümcen düşüncesizlik ediyomuş ama eşin neden bişi demiyoki
neyse sen onu görmezden gel diyim

yeniii geldimmmm adacımmmm:)
evettt değişti gercekdennn ben alık alıkk goruntusune bakıyorum annem sordu cınsıyetı ne doktor bey dıee doktor da erkek dedi bnm ağzmdan çıkan ilk kelime kesin mi yaa
ben kendımı baya kıza hazrlamsdım nıyeyse ve bugune kadr hep kız dıye sevdım oglusumu dunyaya gelınce bnden ıntıkam almaz inşallahh
çantalar limangoda ve unnadoda vardı sanırım üyeysen bak fiyatları ıyıdı ben tek seferde tum alısverısımı yapmak ıstyorum uyumlu olsun dıe o yuzden pek bişi almıyorum sımdıden
senn normal kontrol mu ? Hayrlısyla zamn hemen gecsın gor tatlı bebeişini :)
senn görümcek de ne düşüncesizmiş esefle kınadımmm duaanada aminn dıyorum tez zamnda koca

Son düzenleme:

benimde 7 şubatda egepolde canım

ikimizde gaziemirde oturuyoruz ama hafta içi gitsek dahi illaki pazar da gidilcek bi plan yapsak bile ordan sonra yapılcak özlüyordur anlıyorumda bi pazarımız var oda hep koştur koştur geçiyo böle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…