2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlarr kocam gol attı hemde 2 tanee
ay golden sonra da başparmağını emdi bebek gibi,golleri oğluşumuza hediye etti
çok duygulandım benn ((

merhaba arkadaşlar,
temmuz annesiyim. siz daha tecrübelisiniz diye sorayım dedim.
karnım benim de kaşınmaya ve gerinmeye başladı. ben de doktoruma nemlendirici sordum. bella diye bişey önerdi ama sen yine de kendin araştır, istediğini al dedi. çatlak önleyici istemiyoum, öyle lireac falan pahalı şeylere gerek yok. zaten çatlamaya meyilliyim. amacım dökülmey ve kaşınmayı önlemek. sizler neler kullanıyosunuz.

ben sebamed f+s losyon ve bebe yağı kullanıyorum canım.
ama yine de çatladım. benim karnım değil ama baldırlarım ve göğüslerim çatladı.

bende kakao yağı kullanıyorum sadece daha hiç çatlamadım çok şükür
pahalı krmlere gerek yok bence çatliycak olduktan sonra ne kullansan nafile

Bende kiehl´s den vucut kremi kullaniyorum soya ve balli olanindan. Bendede suana kadar hic bir catlama yoktur

Kizlar bogazim cok kotu yaniyor ya. Normal mi bu.

kızlar benım mınıgımın hareketlerını artık sık sık hıssedıorum bıde aynı yere uc kez vuruyor :)))

ayzan geçmişi okuyamadım sayfalar çok ilerlemiş ayrıntılı ultrasona girecektin nasıl geçti bakalım bebişin nasıl annesi..

kızlar 2 gündür bende bebeğimin kıpırtılarını çok yoğun hissediyorum şükürler olsun rabbime hareketlerini hissettikçe çok mutlu oluyorum..

Allah kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel.. ben şunu merak ediyorum mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi başınızdan geçtimi yada duydunuzmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…