- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.161
eşine mutlu yıllar cnm..görümcen düşüncesizlik ediyomuş ama eşin neden bişi demiyoki
neyse sen onu görmezden gel diyim
heraaacım hayırlı olsun oğluşuma bir tane daha arkadaş geliyor desene
adaer kocişine nice mutlu yıllara aman bu görümce gözüm görmeyincene güzel laf
16.haftanın sonu 17.haftanın başıydı işte..... %80 kız dedi....bakalım hayırlısı olsun,değişebilir mi diyorsun yani
tuanacım teşekkür ederim cnm....o laf ta güzel,görümce görmeyim ömrümce bu da güzel laf
saol tuanacımmmm evetttt ıkısı bir olup adanın oğlunun saçını çektiririz
adacım gönlündeki ney ise göbüşündeki o olsun senn içinden gecen ne? değişebilir belkii kordonu bazı doktorlar pipi olrk algılıyomus
ben senden oğlus beklıyorum içimden oyle gecıyo hayrlısı olsun bakalımmm
akıllıbıdık cnm...Allah'ın izniyle senin kuzular da inşallah öyle tombik olurlar,belli mi olur :))))[/COLOR][/B]
canım artık öyle bişey olmuyoradacım gönlündeki ney ise göbüşündeki o olsun senn içinden gecen ne? değişebilir belkii kordonu bazı doktorlar pipi olrk algılıyomus
hkkaten iş açmışsın başınaKizlar gune enerjik basladim simdide yoruldum isim yarin kaldi.
Kalktim sabah 10 da,gece 4-5 anca uyudum esim rahatsizdi.Gece corba yaptim filan derken anca o vakit uyudum.Kalktim alisverise gittim.Sonra anneme ugradim hemen bi 5dakika.Ardindan da eve geldim evi temizledim.Mutfagi dip temizlik yapim dedim.Indirdim dolapdaki butun tabak canaklari.Onlarida hep yikayim diye. Elde yikamakdan sirtima agri girdi.Zaten hamilelikde hic bulasik yikamadim sanirsam rahatsiz edio.Simdide biraktim aksama anca kendime gelirim. Esim hasta olmasa o yapardi ne guzel..
Ayh dertsiz basima is astim.
canım artık öyle bişey olmuyor
artık ultrason cihazlarında kordon yanıp sönüyor
dolayısıyla pipiyle karışmıyor
yani benim doktorun ultrason cihazında öyleydi
kesin mi dedim
bak dedi kordon bunlar, yanıp sönüyordu bir tuşa basınca
bu da pipi dedi
hkkaten iş açmışsın başına
sizi görünce kendimi iyice tembel hissediyorum
cnm ben bunu çok beğendim ya nerden baktın??? güle güle kullansın bebeğin inşallah hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?