2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

adacım bende kesin hareketler hissedmiyorum bazen bi dalgalanma gibi bazen de seğirme gibi seyler hissediyorum bnm de kontrolume vardı daha gun ama hissetmiyorum dıye endılselendım doktorda gayet normal dedi anneler bu haftalardan once gaz hareketleriyle karstırıyolr zaten cogunnlukla dedı 22 haftadan sonra net hissedrsin dedi .. ayrıca bizim şirketdeki ablanın kızı hamişdi 9 ay boyunca hissedememiş kız hiç duyunca bnde cok sasrdım ama bu duurmlarda varmıs ve bebişlerde sağlıklıdr inşallah .. sıkma canını sende lutfen bnde 8 subatda adooplere grcem ayrıntılı ıncelicez kucukkk prensimizi

eşine mutlu yıllar cnm..görümcen düşüncesizlik ediyomuş ama eşin neden bişi demiyoki
neyse sen onu görmezden gel diyim

benim kocem bu konuda biraz tuhaf cnm.....
ailecek düşüncesizler varsa yoksa ablası....o kırılacak diye aklı gider....aman derdim bana kalsın ((
kinyascığımla yuvarlanıp gitmeye çalışıyorum işte.....

heracımmmmm cnm...tekrar hayırlısı olsun güzelim...erkek kız farketmez ama insan işte alışmaya başlıyor bir şeye sonra hoppp bir diğer cins denince şaşırıyor....
bize de %80 kız dedi biliyorsundur....salı günü normal kontrolümüz var cnm....dr.muz ayrıntılıya yönlendirecek o gün bizi diye biliyorum...hareket konusuna gelince de bazı zamanlar da fazla kafamı takıyorum ama sonra unutuyorum...o sağlıklı olsun da ben hissetmiyeyim.....

Son düzenleme:
kızlar üzerimden miskinliği attım bugün erkende uyanmışken evi bi güzel temizledim banyoları cifledim banyomuzu yaptık fönümüzü çektik kocişi bekliyoruz yarım saate gelir
yemek derdinden de annecim kurtardı beni sağolsun yemeğe anneannedeyiz akşamada arkadaşlara çaya davetliyiz
ama bide üşenmesem kuaföre gidip kaşlarımı aldırsam ne iyi olur yaa...

saol canımm evet tüm bebişler hayrlısylaa gelsin dünyaya alalım kucklarımıza :) ne zman dediler sana % 80 kız dıe ?
bizde kaynvalidemlerdeyız persembden berii artık evime gtmk ıstyorum sıkldım eşimin işi avrpa yakasında hava muhaleftndn dolayı geldık bu aksam doncez evcagımıza ınsallah

heraaacım hayırlı olsun oğluşuma bir tane daha arkadaş geliyor desene

adaer kocişine nice mutlu yıllara aman bu görümce gözüm görmeyince ne güzel laf

16.haftanın sonu 17.haftanın başıydı işte..... %80 kız dedi....bakalım hayırlısı olsun,değişebilir mi diyorsun yani

tuanacım teşekkür ederim cnm....o laf ta güzel,görümce görmeyim ömrümce bu da güzel laf

adacım gönlündeki ney ise göbüşündeki o olsun senn içinden gecen ne? değişebilir belkii kordonu bazı doktorlar pipi olrk algılıyomus

adacım gönlündeki ney ise göbüşündeki o olsun senn içinden gecen ne? değişebilir belkii kordonu bazı doktorlar pipi olrk algılıyomus

dur şekerim bir dakka hatlar karıştı :))))
bizimkine kız dedi zaten....
hani kordonu pipi ile
ya da pipiyi kordon ile karıştırmadı :))))
dedim ki sana olduğu gibi &80 kız dedikten sonra erkekmiş der mi acaba????

yok canm hatlar karsmadı hanı daha once erkek sonra kız dedıler sandım ılkınde karstrmıs olablrler dıye soyledım ama senin için içimden gecen yınede erkek

şimdi anladım :))))
ben çıkıyorum anneanneye bir uğrayalım görümcek gelmeden :))))
öptüm herkesi......

Kizlar gune enerjik basladim simdide yoruldum isim yarin kaldi.
Kalktim sabah 10 da,gece 4-5 anca uyudum esim rahatsizdi.Gece corba yaptim filan derken anca o vakit uyudum.Kalktim alisverise gittim.Sonra anneme ugradim hemen bi 5dakika.Ardindan da eve geldim evi temizledim.Mutfagi dip temizlik yapim dedim.Indirdim dolapdaki butun tabak canaklari.Onlarida hep yikayim diye. Elde yikamakdan sirtima agri girdi.Zaten hamilelikde hic bulasik yikamadim sanirsam rahatsiz edio.Simdide biraktim aksama anca kendime gelirim. Esim hasta olmasa o yapardi ne guzel..
Ayh dertsiz basima is astim.

canım artık öyle bişey olmuyor
artık ultrason cihazlarında kordon yanıp sönüyor
dolayısıyla pipiyle karışmıyor
yani benim doktorun ultrason cihazında öyleydi
kesin mi dedim
bak dedi kordon bunlar, yanıp sönüyordu bir tuşa basınca
bu da pipi dedi

hkkaten iş açmışsın başına
sizi görünce kendimi iyice tembel hissediyorum

Bende normalde cok tembel biri oldum ciktim hamilelikde.Iste bu haftaici isten ayrildim gecici ev hanimi oldum ya bi gayret bi gayret sorma.
Simdi oturdum dizi izlicem.O bitince aksam yemegi derken,indirdiklerimi hic yerlestiremicem bugun Artik yavas yavas yarin yaparim. Camasirlarida oyle yikancak bekliyorlar

cnm ben bunu çok beğendim ya nerden baktın??? güle güle kullansın bebeğin inşallah hayırlısıyla..

tatlım modokodan aldım kervan bebeden 3100 tl tuttu..tüm ful set aldım beşik dahil.40 günde teslimat yapıyorlar erkenden almak lazım geç kalmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…