- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.521
ayy valla benim de canım çekti :)
çok şekerler.ne varsa kız bebişlere valla içim gidiyor
kızlar ben yatak ve beşiği de aldım, oooh 2 çizik daha attım alınacaklar listesine...ama yine de çiz çiz bitmiyo
kızlar ben yatak ve beşiği de aldım, oooh 2 çizik daha attım alınacaklar listesine...ama yine de çiz çiz bitmiyo
artık iş çıkışı 1 şişe şalgam alırız :))
aynen katılıyorum.kızlar için o kadar güzel şeyler var ki içim gidiyor benim de. oğluşuma kıyafet alırken bakıyorum hepsi birbirine benziyor ya da bana öyle geliyor bilemiyorum :)
ben de aynı durumdayım kuzum nerede ucuz olur neresi pahalıcıdır hiç bilmiyorum
chicco i move u sordum telefonla chicco ankamall mağazasından, 2200 tl %15 iskonto yapıyoruz dediler 1870'e geliyo:26:
Istanbula olanlar için demstok diye bi yer varmış demsa'nın outlet mağazası
orada mothercarein falan outlet ürünleri ucuza satılıyormuş
bir de kipanın f&f markası çok kaliteliymiş
güle güle kullansın çok güzeller. biz daha onlara hiç bakmadık 7 aylık olunca oda yapıcam bende inşallah
aynen bende hala kız kıyafetlerine bakıyorum ve eşim kızıyor geçti artık diyorbende diyorum hadi yanlış gördülerse :44: gerçi oğluşuma bir sürü alışveriş yaptım bu saatten sonra hayır kız derlerse yandık şok olurum
ikiside çok güzel sağlıkla uyusun bebişin..
biz oda yapmayalım dedik , bi de mothercare da 3 mobilya alınca % 25 indirim yapıyorlar ya, arkadaşlarla birleştik 550 tl yatak 250 tl beşik idi , ikisini 600 e almış olduk.
yoksa ben de bekleyecektim ama frsatı kaçırmayalım dedik.
aynen elim hep kız kıyafetlerine gidiyor geçen gün zarada leoparlı babeter vardı bayıldım ama bebiş erkek olduğu için bakmakla yetindim.geçenlerde arkadasımın eltisine kesin erkek demişler ayrıntılı da kız çıkmış :) bende acaba mı demekten kendimi alamıyorum hele ki kız bebiş kıyafetlerini görünce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?