2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

yaa ben odasına duvar kağıdı yaptırmak istiyorum ne diyorsunuz kendi odamada yaptrcam evi değiştrmeye karar verdim bu yaz köklü değişsin hayatım

bende bi kısmına duvar kağıdı yaptırmayı düşünüyorum ama önce mobilyaları almak lazım ..henüz modellere bakmadım odamız gelsin sonra duvar kağıdı

600 tl çok iyi bir beşik fiyatı 1000 tl valla iyi yapmışsın güle güle sağlıkla kullansın inşallah

evet fiyatlar gerçekten çok iyi, İzmir'deki tüm bebek mağazalarını dolaştım, hiçbiri su bazlı değil malesef.
Sadece morhercare ve ikea mobilyaları su bazlı ve en önemli kriter aslında bizim için...Çünkü bebişler bi süre sonra ısırmaya başlıyo mobilyaları ve tüm kimyasalları yutuyorlar siz de düşünün bence kızlar

açık konuşmak gerekirse o kısmını hiç düşünmemiştim çilek mobilyadan almayı düşünüyorum.su bazlı mı değil mi hiç bi bilgim yok:26:

açık konuşmak gerekirse o kısmını hiç düşünmemiştim çilek mobilyadan almayı düşünüyorum.su bazlı mı değil mi hiç bi bilgim yok:26:

Yok cnm değil , kanserojen madde içermiyor diyorlar ama ben boya firmasında çalıştığım için biliyorum , en sağlıklısı su bazlısı...ve maliyeti yüksek olduğu için hiçbir mobilyacı su bazlı kullanmıyor.mobilyacının biri açık açık söyledi zaten, biz bu fiyatlara su bazlı satmamız mümkün değil , 2 katına satmamız lazım demişti...
sanırım maliyeti yüksek Türkiye'de ?

Ben 20 subatta ebebekteki kampanyadan stonewood mobilya almayi dusunuyorum. Tamamen ahsap ve boyasi falan da su bazli.
Yatak ve sifonyer alicam, gardiroba simdilik gerek yok.
Bu arada mothercare e cok pis dalasim var ama eminonundeki havuzlu hana bakmadan birsey almak istemiyorum.
Orda cok cesit varmis bir de nakit parayla iyi pazarlik da yapilir diye dusunuyorum.

doğrudur canım o zaman fazla seçenekte yok

vuu ben de çok beğenmiştim modelini falan ama fazla pahalı değil mi

evet canım kız geliyor nasipse ama erkek bebek içinde orjinal güzel şeyler var.

çok şekerler.ne varsa kız bebişlere valla içim gidiyor

bende bakıp bakıp iç geçiriyorum bu kız bana cok pahalıya gelecek

Eklentiler

• $ABD-DEN-ORJINAL-PUMA-5-PARCA-SET__52215177_0.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 29
buda erkek bebkler için çok şeker..:)

Eklentiler

• $Carters-Erkek-Bebek-Tulum-ve-Bere-Set-3-Aylik__50950671_0.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 46
firdes ne güzel eklemişsin sağ ol cnm...hemen bakıyorum o markanın sitesine :)))
oğluşa ben de bulayım artık güzel şeyler....

mothercare'den aldım

Tamam hatirladim, besik ve karyola degil mi?
Gule gule kullanin cok guzel.
Bebeklerin gece boyunca duzenli uyumalari icin 6haftayla 3 ay arasinda odasina yatirmak gerkiyormus.
Biz park yatak almistik, nasilsa uzun sure bizim odada yatacak diye ama bir an evvel kendi odasina ve yatagina koymaliymisiz.
Odayi seneye aliriz diyorduk, ama mecbur onu da simdi alicaz. Odadaki kitapligi napcam bilmiyorum, kitaplari bagislasam mi satsam mi?
Evde kitapliga yer kalmadi:-(

evet öyle diyorlar ama bi yandan da saat başı emeceği için biraz anne için fazla zor her saat başı kalk diğer odaya git emzir geri gel
o yüzden ilk 5 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum...

kitaplık bize lazım biz alaım dicem ama bizde de bebiş gelince hiçbişieye yer kalmadı :)

İlk 6 hafta yani 40i cikina kadar beslenmesi belli bir duzene giriyormus. Gece ve gunduz uykularini iyi uyumasi icin uyku disiplini vermek gerekiyormus.
Ne kadar erken odasina yollarsan o kadar cabuk alisiyormus, biraz buyuyunce odasina alistirmak hem daha zor hem de annenin yatagina girme ihtimali daha yuksekmis. Cok ilginc seyler ogrendim, kac gundur bir kitaptan bahsediyorum belki gormussundur. "Gece boyunca uyumak" ilgilenen varsa mutlaka edinsin. Ben de hurriyette sibel arnanin kosesinde gorup aldim. O da cok ovmustu, umarim taktikler bizim kizda ise yarar

Kitapligimizi atarsak da cocuk buyuyunce belki ayni klasikleri bir daha almak zorunda kalicaz. Belki o buyuyune kadar e-kitap daha yaygin olur, ne biliyim kararsizim.

nasılsınız kızlar geçmişi okuyamadım,sorun yoktur umarım,biz malesef zor bir gece ve gün geçirdik.gece lekelenmem oldu,sabah bebeğin hareketleri olmayınca sağlık ocağına gittim,yarım saat uğraşmalarına rağmen kalp sesini alamadılar.hemen hastaneye gittik eşimle,bebeğim kıpır kıpır maşallah,ama eşi yani plasentası çok çok aşağıda,wc ihtiyacın dışında kesinlikle kalkmayacaksın,çok tehlikeli bi durumdasın dedi dr ve beni ege üniv'ne yönlendirdi,takibini orda yaptır mutlaka,belki yatırırlar seni dedi.sabah ege'ye gidicem.ağlamaktan bi hal oldum inanın.hayatımda bu kadar endişelendiğimi hatırlamıyorum,Allah hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.dua edin bize nolur,bu kadar uğraşıp bunca zamana gelmişken kızıma bişi olmasına dayanamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…