- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.541
yaa ben odasına duvar kağıdı yaptırmak istiyorum ne diyorsunuz kendi odamada yaptrcam evi değiştrmeye karar verdim bu yaz köklü değişsin hayatım
600 tl çok iyi bir beşik fiyatı 1000 tl valla iyi yapmışsın güle güle sağlıkla kullansın inşallah
evet fiyatlar gerçekten çok iyi, İzmir'deki tüm bebek mağazalarını dolaştım, hiçbiri su bazlı değil malesef.
Sadece morhercare ve ikea mobilyaları su bazlı ve en önemli kriter aslında bizim için...Çünkü bebişler bi süre sonra ısırmaya başlıyo mobilyaları ve tüm kimyasalları yutuyorlarsiz de düşünün bence kızlar
açık konuşmak gerekirse o kısmını hiç düşünmemiştim çilek mobilyadan almayı düşünüyorum.su bazlı mı değil mi hiç bi bilgim yok:26:
Yok cnm değil , kanserojen madde içermiyor diyorlar ama ben boya firmasında çalıştığım için biliyorum , en sağlıklısı su bazlısı...ve maliyeti yüksek olduğu için hiçbir mobilyacı su bazlı kullanmıyor.mobilyacının biri açık açık söyledi zaten, biz bu fiyatlara su bazlı satmamız mümkün değil , 2 katına satmamız lazım demişti...
sanırım maliyeti yüksek Türkiye'de ?
Ben 20 subatta ebebekteki kampanyadan stonewood mobilya almayi dusunuyorum. Tamamen ahsap ve boyasi falan da su bazli.
Yatak ve sifonyer alicam, gardiroba simdilik gerek yok.
Bu arada mothercare e cok pis dalasim var ama eminonundeki havuzlu hana bakmadan birsey almak istemiyorum.
Orda cok cesit varmis bir de nakit parayla iyi pazarlik da yapilir diye dusunuyorum.
evet canım kız geliyor nasipse ama erkek bebek içinde orjinal güzel şeyler var.firdescim...cnm kızın olacak sanırım...ne güzel ya kız bebekleri süslemek için kıyafetler o kadar çok ki...
güzelmiş,ben oğluşa alıp ta love yazılı tulum giydiremem ki...kız başka oluyor işte...
çok şekerler.ne varsa kız bebişlere valla içim gidiyor
vuu ben de çok beğenmiştim modelini falan ama fazla pahalı değil mi
Pahali ama ahsap, mdf ya da sunta degil.
Biz fuarda da bakindik mobilyacilara, hepsi cok suslu sevimli seyler yapmis ama bir tane bile ahsap calisan yoktu.
evet o da bence önemli kriter.Bizim aldığımız da hepsi gerçek ağaç...
Siz nerden aldiniz?
mothercare'den aldım
Tamam hatirladim, besik ve karyola degil mi?
Gule gule kullanin cok guzel.
Bebeklerin gece boyunca duzenli uyumalari icin 6haftayla 3 ay arasinda odasina yatirmak gerkiyormus.
Biz park yatak almistik, nasilsa uzun sure bizim odada yatacak diye ama bir an evvel kendi odasina ve yatagina koymaliymisiz.
Odayi seneye aliriz diyorduk, ama mecbur onu da simdi alicaz. Odadaki kitapligi napcam bilmiyorum, kitaplari bagislasam mi satsam mi?
Evde kitapliga yer kalmadi:-(
evet öyle diyorlar ama bi yandan da saat başı emeceği için biraz anne için fazla zorher saat başı kalk diğer odaya git emzir geri gel
o yüzden ilk 5 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum...
kitaplık bize lazım biz alaım dicem ama bizde de bebiş gelince hiçbişieye yer kalmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?