2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar benim ablamda gebelik şekeri çıkmıştı.bende de çıkar mı? böyle bir risk oluyor mu?

unutmuştum onları ya taa geçen ay sonunda almıştık ..
ağrım olmasa bile içebilirmiyim acaba?

kızlar benim ablamda gebelik şekeri çıkmıştı.bende de çıkar mı? böyle bir risk oluyor mu?
ailede kalıtsal şeker var mı canım?
önemli olan o diye biliyorum ben
ablanda hamilelikte çıkmış diye sende de çıkcak diye bişey yoktur
ama ailede şeker olanlar daha yatkınmış

unutmuştum onları ya taa geçen ay sonunda almıştık ..
ağrım olmasa bile içebilirmiyim acaba?
tabi içebilirsin
zaten genelde ağrı olmasın diye içiliyor
benim öyle ayrı ilacım yok ama kalsiyum-magnezyum karışık olanından ben de kullanıyorum

valla canım benim ablamda da çıkmıştı
günde belli dozajlarda iğne vuruyordu kendine
bende de çıkacak diye korkuyorum..
tatlılardan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum
fakat çay tutkum olduğundan ve bol şekerli içtiğimden dolayı
engel olamıyorum kendime

ay kızlarrr buzdolabımın temziliği bitti, bütün raflarını çekmecelerini yıkadım tek tek, içini de sildim, yerleştirdim ama ben de bittim valla
dolaplarla da ilerleyen günlerde ilgilenicem inşşşş

şimdi meyvemi aldım kucağıma, bugün ne giysem i de açtım dinleniyorum
daha yemek yapçam offfffff

geçmiş olsun canım..çok dikkat et kendine
bol bol da yat dinlen...amin tatlımm inşaallah

çok sağol canm bol istirahat verdi dr ama yürüyüşte yapmamız lazm malum ödem şişknlk olmaması içn fazla yürüyp kendimi yormamam gerekiyomuş ayakta fazla durmamam gerekiiyomş vardır bundada bi hayr ALLAH yavrularımızı korusn

tabiki ağrıyı geçirmekten ziyade ağrı olmasını önlüyo zaten..

peki aç mı tok mu içicem ??

maşallah hamarat seni
ben de oturuyorum boş boş
yemek de yapmadım, dışarda yicez canım istemiyor yapmak
siz de dışarda yyin bu yorgunluğun üstüne yemek de yapılmaz

peki aç mı tok mu içicem ??

ben gece yatarken içiyorum

babaannemde vardı bi tek.babaanne aileye giriyo mu? :)

konuya bodoslama dalıyorum ama önerilerinizi merak ettim ben küçük mini fırın almak istiyorum şöle 2 tepsili keki falan i ipişiren ama var mı bi öneriniz?

ay evet çok fena bi de o zamanlar diyet ürünleri şimdiki gibi marketlerde satılmıyordu annem bütün istanbulu gezmişti diyet reçel bulmak için.dediğin gibi her hergün de iğne vurulurdu.bide rejim yapardı.43 kilo falandı hamile kaldığında ama bünyeye bakmıyor.

konuya bodoslama dalıyorum ama önerilerinizi merak ettim ben küçük mini fırın almak istiyorum şöle 2 tepsili keki falan i ipişiren ama var mı bi öneriniz?

merhaba canm, anneme anneler gününde aldığmz bir fırın Luxel turbo süper börekçi şiddetle tavsiye ediyorm kendime de almayı düşünüyorm çok kullanışlı ideal bi fırın

bide sizde sık sık tuvalete gidiyor musunuz? o kadar sık çişim geliyo ki :) lazımlık alcam yapcam odanın ortasına diyorum bazen.aslında bu zamanlarda idrara sık çıkma azalıyor olması lazım değil miydi?

babaannemde vardı bi tek.babaanne aileye giriyo mu? :)
sayılmaz demek istiyorum
zannetmiyorum canım ama bilmiyorum

kesinlikle vestel ve bosch alma sana tavsiyem
vestelin hepsi kötü
benimkiler de bosch
hepsini çok seviyorum fırınım hariç, acayip aheste
benim önerim arçelik
bekarken kullanmıştım süperdi

evet canım kesinlikle bakmıyor
bizde bide ırsi

ben gitmiyorum yaa
ben de bu duruma şaşıyorum bende mi anormallik var diye
etrafımdakilerde durup durup senin tuvaletin gelmiyo mu nasıl hamilesin sen diyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…