- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.101
ben çok fazla içemiyorum
1,5-2 litre falandır
sen ne kadar içiyorsun?
24. haftada yapılıyor canım
23+ veya 24+ olduğunda
detaylı ne zamandı senin?
o gün randevunu da verir zaten
bende bilmiyorum.artık test yapıldıktan sonra anlıycaz.günde ne kadar su içiyosunuz?
bende çok sık wc ye çıkıyorum
hatta o kadar çok sık çıkıyorum ki
bazen tutuyorum :) çünkü gına geldi :)
gerçi çok su tüketmeye bağlıyorum ama bilemiyorum genede ! :)
bende o kadar içiyorumdur.bu arada soda lohusaların sütünü arttırırmış aklınızda bulunsun.yalnız hamilelerin içmesinde bi sakıncası yok dimi? ben akşamları çok fena gaz,mide ağrısı falan tepiniyorum resmen
23+ veya 24+ olduğunda
bende bilmiyorum.artık test yapıldıktan sonra anlıycaz.günde ne kadar su içiyosunuz?
bende o kadar içiyorumdur.bu arada soda lohusaların sütünü arttırırmış aklınızda bulunsun.yalnız hamilelerin içmesinde bi sakıncası yok dimi? ben akşamları çok fena gaz,mide ağrısı falan tepiniyorum resmen
iş yerinde 8 bardak evde de yatana kadar 4 bardak falan içiyorum 200 ml den 2,5 lt oluyo
23+ veya 24+ olduğunda
27sinde canım 22.ci haftanın içinde olmuş oluyorum
tahminen 2 hafta sonrada şeker yüklemesi yapılır sanırım..
çok fazla :) koca bi damacana 1 hafta gitmiyo :)
bide sadece ben içiyorum :))
sade soda da magnezyum var günde bir tane içebilrsn doktor tavsiyesi :)
ben de alkolsüz birayı duydum..acayip artırıyormuş sütü
nedir nasıldır nerede satılır bilmem ama bi yerde okumuştum
çok fazla :) koca bi damacana 1 hafta gitmiyo :)
bide sadece ben içiyorum :))
evet doktorun bana da tavsiyesi günde 1 tane sade soda
magnezyumun yanında kalsiyumda alıyorsunuz
hatta içinde en çok kalsiyum olan soda SIRMA arkadaşlar aklınızda olsun..
hamilelikte de içiliyor canım ben zararı yok diye biliyorum
23+ veya 24+ olduğunda
o zaman senin bebiş suyun içinde yüzüyodur :)
19lt 1 hafta gitmiyosa 6 gün gittiğini varsaysak maşallah günde 3 lt den fazla içiyosun
evet doktorun bana da tavsiyesi günde 1 tane sade soda
magnezyumun yanında kalsiyumda alıyorsunuz
hatta içinde en çok kalsiyum olan soda SIRMA arkadaşlar aklınızda olsun..
geçmiş olsun canım.. dua edicez inş..arkadaşlar merhaba. dün başıma çok kötü şeyler geldi diye yazıp çıkmıştım kısaca anlatayım dualarınıza çok ihtiyacım var. 14 şubatta rutin kontrolüme gittiğimde çarpıntı şikayetim olduğunu söyledim doktoruma beni kardiyolojiye yönlendirdi. çok ciddi şeyler söylendi durumum iyi değil ve hamileliğim çok riskli nolur dua edin
benim de öyle. 12+3 tl ye baktırmıştım.şimdi başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum. normal muayenede 4 boyutlu ultrason kullanıyorlşar. 12 tl ye çıkıcam inş :)))kızlar benim geçen hafta ayrıntı ultrasondan bebişime bakıldı amma o ultrason renkli değildi şimdi çok tereddütte kaldım acaba başka bir yere daha baktırsam mı? lütfen yardımcı olur musunuz:26::26:
hg canım, özlemiştik :))slm kızlar
sen de hg aramıza canım.. oooo daha bizde neler varselamlar : )
aranıza yeni katılan haziran annesiyim ben..
23+4 haftalığız kocaman olduk ama sizlerden yeni haberim oldu ne güzel paylaşımlarınız var..
canım seninki ikiz olduğu için bilemiyorum ama ben son 2 aydır geceli gündüzlü araştırmama son noktayı koydum. chicco simplicity plus travel düşünüyorum....bu konuda 2 aydır araştırma yapıyorum ama henüz karara varmış değilim
senin alternatiflerin neler??
19lt 1 hafta gitmiyosa 6 gün gittiğini varsaysak maşallah günde 3 lt den fazla içiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?