- Konu Sahibi TwoPrincess
- #3.841
bnmge cvp yazdım sana gördünmü cnm hayat hastanesi konaktaki demi biliyorum orayı eşim apandisip ameliyatı olmuştu sen ordamı oolcak doğumun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu yataklar büyüyo altta çekece gibi bir kısmı var sadece tek kişilik bir yatak alman lazım bu yatak 6 yaşına kadar götürür.ama zaten kimse 6 yaşına kadar kullanmıyor açıkçası kullanırım diye yalan söyler zaten çoçuklar ben bunu istemiyorum yok barbie li yok yok arabalı yatak alın diyo
doğum ücretlerini yerlerini tartışan herkese imreniyorum. inşallah hepiniz yavrunuza sağlıklı bi rşekilde kavuşursunuz benim sonuç pazartesi ya da salıya kaldı benimkinin nasip olursa doğumu 14 haziran olarak gözüküyo ama ne beşik ne kıyafet alamıyorum o kadar farklı bir duygu ki yani bişi olursa diye elimi uzattığım her şeyden vazgeçiyorum inşallah bende artık hastne ücreti yer belirlemeye başladığım yavruma sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleri görürüm
valla tercih meselesi de kızımı asla barbie ile tanıştırmayı düşünmüyorum
hele hele peri b.kuna bulanmış gibi aptal saptal kıyafetler aslaaa!!!
Ikisini de callıou ve pepee ile de tanıştırmıcam..
3 yaşlarına kadar tv yasak olacak, sonra da animasyon filmler izlicez inşallah
kendi çapımızda bir adams ailesi olucaz![]()
arkadaşlar tekrar merhaba
çpk az girebiliyorum ama geneldede (bu gün olduğu gibi) görünmediğimi hissediyorum. yada istenmediğimi[/QUOTE
hoşgeldin canım neden istemeyecekmişiz olur mu öle şey burda herkesin yeri var guruplaşma yok
çpk az girebiliyorum ama geneldede (bu gün olduğu gibi) görünmediğimi hissediyorum. yada istenmediğimi
Eki Görüntüle 334502 Eki Görüntüle 334503 Eki Görüntüle 334502 Eki Görüntüle 334503
nasıl telefondan anca bu kadar çıktı yorumları bekliyorum
kızlar dualarımı okudum,sizleride unutmadım (Allah kabul etsin),yarın detaylıya gidicem sizde bana dua ederseniz çok sevinirim.hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
herkese günaydın, kızlar saat 1 de detaylı ultrason randevum var çok heyecanlıyım ama bir okadarda korkuyorum. Allah yardımcımız olsun nolur bizede dua edin sizin dualarınız kabul olur. bakalım nasıl bir şeymiş bizde göreelim
günaydın kızlaaaaaaaaar... şanlıurfaya tayinim çıktı :)
valla benim doktor şurada yanıp sönen beyaz şey kalp diyor dinletmiyor bile dokuları ısıtıyor diye
dolayısıyla kaç olduğunu da bilemiyorum:26:
ama istersem 30. haftadan sonra dinletebilirmiş..Allah razı olsun kendisinden![]()
Gunaydin bakiyorum hastane konusulmus, bende hala arayis icindeyim. doktorum bayindirda ama sigortam bitti 3500 demislerdi dogum paketi icin hersey dahil. ama cok geldi bana.
bir de aklinizda bulunsun hangi hastane olursa olsun yenidogan icin yapilan hersey ucretsiz. devlet kontrolunde. egerki ozel hastanede dogum yaptiniz ve yenidogan kuvoz ucreti, bilmemne ucreti vs istediler hemen fatura isteyin. zaten veremezler. verseler bile bu faturayla devlete sikayet ettiginiz anda hastaneyi kapatmaya kadar gidiyor sonucu. o yuzden de siz fatura isteyince hemen anlasma yoluna gidiyor hastaneler. bi arkadasimin basina geldi fatura isteyince hemen sildiler bebek icin yapilan harcamalari. yenidogan giderleri her yerde ucretsiz unutmayin.
Eki Görüntüle 334502 Eki Görüntüle 334503 Eki Görüntüle 334502 Eki Görüntüle 334503
nasıl telefondan anca bu kadar çıktı yorumları bekliyorum
Eki Görüntüle 334512
buda beşiğimiz 6 ayına kadar kullanmayı düşünüyorum sonra paşa paşa odasına sallıcam
eet cnm herkez memnun arkadaslar akrabalarr bende orayı tercıh ettım mukemmel ılgı gec hafta arkadasmda dogm yaptı oda memnun etrafmdkıler çok memnun 250 normal 300 sezeryan epidural bıde düşünbnmge cvp yazdım sana gördünmü cnm hayat hastanesi konaktaki demi biliyorum orayı eşim apandisip ameliyatı olmuştu sen ordamı oolcak doğumun
çpk az girebiliyorum ama geneldede (bu gün olduğu gibi) görünmediğimi hissediyorum. yada istenmediğimi
doğum ücretlerini yerlerini tartışan herkese imreniyorum. inşallah hepiniz yavrunuza sağlıklı bi rşekilde kavuşursunuz benim sonuç pazartesi ya da salıya kaldı benimkinin nasip olursa doğumu 14 haziran olarak gözüküyo ama ne beşik ne kıyafet alamıyorum o kadar farklı bir duygu ki yani bişi olursa diye elimi uzattığım her şeyden vazgeçiyorum inşallah bende artık hastne ücreti yer belirlemeye başladığım yavruma sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleri görürüm