2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bnmge cvp yazdım sana gördünmü cnm hayat hastanesi konaktaki demi biliyorum orayı eşim apandisip ameliyatı olmuştu sen ordamı oolcak doğumun

doğum ücretlerini yerlerini tartışan herkese imreniyorum. inşallah hepiniz yavrunuza sağlıklı bi rşekilde kavuşursunuz benim sonuç pazartesi ya da salıya kaldı benimkinin nasip olursa doğumu 14 haziran olarak gözüküyo ama ne beşik ne kıyafet alamıyorum o kadar farklı bir duygu ki yani bişi olursa diye elimi uzattığım her şeyden vazgeçiyorum inşallah bende artık hastne ücreti yer belirlemeye başladığım yavruma sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleri görürüm

kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar. şöyle bi geçmişi okudum da bayaa kaynaymışsınız valla.
ilk olarak ayrıntılıya giden arkadaşlar mutlu haberlerle gelirler inş, şu mübarek günde bebişleriyle iilgili güzel haberleer alırlar.:34::34::34:

cardelenss odaya bayıldım, çok güzelmiş. ama o dolaplar beğişe bağlı mı, ayrı yere koyamaz mısın. böyle çok güzel duruyo ama yeri olmayanlar için sordum.

bir de hastane fiyatları konuşulmuş. ben göztepe medical park a gidiyorum. daha fiyat konuşmadık hiç ama yakın zamanda orada doğum yapan bi tanıdık var. 1000 tl civarında vermiş norma e , hatta biraz daha altı bi fiyata. ama pazarlık yapmışlar hastaneyle, tanıdık falan sokmuşlar araya. hani bu pazarlık olayı diğer özel hastanelerde de vardır belki diye düşündüm. ben de medical de yapıcam, eşimle abisi halledicekler fiyat işini:34:ben çok karışmıyorum öyle şeylere.

gerçi sağlıkla doğsun da devlet özel hiç farketmez. ben bazen felakett senaryoları kururyorum kendime. mesela karşıda annemlerdeyken sancım birden tutursa ben nasıl gelcem z. burnundan göztepeye, ya yolda doğurursam, ya başka bi yerdeyken sancım gelirse vb. gibi.:1::1::1::1::1:
o yüzden herşeyin hayırlısı olsun inşş:34:

canım bu yataklar büyüyo altta çekece gibi bir kısmı var sadece tek kişilik bir yatak alman lazım bu yatak 6 yaşına kadar götürür.ama zaten kimse 6 yaşına kadar kullanmıyor açıkçası kullanırım diye yalan söyler zaten çoçuklar ben bunu istemiyorum yok barbie li yok yok arabalı yatak alın diyo

valla tercih meselesi de kızımı asla barbie ile tanıştırmayı düşünmüyorum
hele hele peri b.kuna bulanmış gibi aptal saptal kıyafetler aslaaa!!!
Ikisini de callıou ve pepee ile de tanıştırmıcam..
3 yaşlarına kadar tv yasak olacak, sonra da animasyon filmler izlicez inşallah

kendi çapımızda bir adams ailesi olucaz:1::1::1::1:

Son düzenleme:
doğum ücretlerini yerlerini tartışan herkese imreniyorum. inşallah hepiniz yavrunuza sağlıklı bi rşekilde kavuşursunuz benim sonuç pazartesi ya da salıya kaldı benimkinin nasip olursa doğumu 14 haziran olarak gözüküyo ama ne beşik ne kıyafet alamıyorum o kadar farklı bir duygu ki yani bişi olursa diye elimi uzattığım her şeyden vazgeçiyorum inşallah bende artık hastne ücreti yer belirlemeye başladığım yavruma sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleri görürüm

canım benim Allah sağlık sıhhat versin yavruna. inşallah sorunsuz bi şekilde doğururuz hepimiz. hepimiz için tehlike var sonuçta. Allah yardımcımız olsun.

arkadaşlar tekrar merhaba

çpk az girebiliyorum ama geneldede (bu gün olduğu gibi) görünmediğimi hissediyorum. yada istenmediğimi

valla tercih meselesi de kızımı asla barbie ile tanıştırmayı düşünmüyorum
hele hele peri b.kuna bulanmış gibi aptal saptal kıyafetler aslaaa!!!
Ikisini de callıou ve pepee ile de tanıştırmıcam..
3 yaşlarına kadar tv yasak olacak, sonra da animasyon filmler izlicez inşallah

kendi çapımızda bir adams ailesi olucaz:1::1::1::1:

:1::1::1: hadi bakalım idealist ikiz annesi:nazar:

canım onları istrsen ayrı koyabiliyorsun vidalı birbirine.yerin yoksa çıkar mesela ama yerim var benim

kızlar dualarımı okudum,sizleride unutmadım (Allah kabul etsin),yarın detaylıya gidicem sizde bana dua ederseniz çok sevinirim.hayırlı geceler Allah rahatlık versin.

sağol cnm Allah razı olsun sende hayırlı haberler ile gel inş..

herkese günaydın, kızlar saat 1 de detaylı ultrason randevum var çok heyecanlıyım ama bir okadarda korkuyorum. Allah yardımcımız olsun nolur bizede dua edin sizin dualarınız kabul olur. bakalım nasıl bir şeymiş bizde göreelim

hayırlı haberler ile gel inş...

günaydın kızlaaaaaaaaar... şanlıurfaya tayinim çıktı :)

günaydın cnm bende şanlıurfadayım ve buralıyım..ne iş yapıyordun cnm? sanırım istediğin bi yerdi gözün aydın diyelim..

valla benim doktor şurada yanıp sönen beyaz şey kalp diyor dinletmiyor bile dokuları ısıtıyor diye
dolayısıyla kaç olduğunu da bilemiyorum:26:
ama istersem 30. haftadan sonra dinletebilirmiş..Allah razı olsun kendisinden:1:

benim dr de sadece gösteriyo kalp atışları bu diye... sağlık ocağında da dinletmediler bende sormayı unuttum ya :((

Gunaydin bakiyorum hastane konusulmus, bende hala arayis icindeyim. doktorum bayindirda ama sigortam bitti 3500 demislerdi dogum paketi icin hersey dahil. ama cok geldi bana.

bir de aklinizda bulunsun hangi hastane olursa olsun yenidogan icin yapilan hersey ucretsiz. devlet kontrolunde. egerki ozel hastanede dogum yaptiniz ve yenidogan kuvoz ucreti, bilmemne ucreti vs istediler hemen fatura isteyin. zaten veremezler. verseler bile bu faturayla devlete sikayet ettiginiz anda hastaneyi kapatmaya kadar gidiyor sonucu. o yuzden de siz fatura isteyince hemen anlasma yoluna gidiyor hastaneler. bi arkadasimin basina geldi fatura isteyince hemen sildiler bebek icin yapilan harcamalari. yenidogan giderleri her yerde ucretsiz unutmayin.

sanırım yeni yasa da böyleydi hatırlattığın iyi oldu cnm eşlerimize söyleyelim fatura talep etsinler ..

Eki Görüntüle 334512

buda beşiğimiz 6 ayına kadar kullanmayı düşünüyorum sonra paşa paşa odasına sallıcam

cnm o da çok güzel gerçekten...
beşiği de çok beğendim benim beğendiğim beşikte buna benzer bişi fiyatı nedir acaba burda çok pahalı gibi geldi de bana?

bu arada herkese hayırlı cumalar umarım hepiniz çok çok iyisinizdr

bnmge cvp yazdım sana gördünmü cnm hayat hastanesi konaktaki demi biliyorum orayı eşim apandisip ameliyatı olmuştu sen ordamı oolcak doğumun
eet cnm herkez memnun arkadaslar akrabalarr bende orayı tercıh ettım mukemmel ılgı gec hafta arkadasmda dogm yaptı oda memnun etrafmdkıler çok memnun 250 normal 300 sezeryan epidural bıde düşün

arkadaşlar tekrar merhaba

çpk az girebiliyorum ama geneldede (bu gün olduğu gibi) görünmediğimi hissediyorum. yada istenmediğimi

merhaba arkadaşım bende az giriyorum annme geldikçe nete giriyorum yoksa telden giriyorum. görünüyosun merak etme burda asla istememzlik olmuyo çok güzel bi paylaşım alanı arkadaşım. sen kaç haftalıksın cinsiyeti bellimi bebişinin :D ben 21 haftalığım daha cinsiyetine bakmadık. 6 şubatta detaylı ugs var ozaman öğrencem hayırlısıyla :D

cardelenss odanızı ben de çok beğendim
güle güle kullansın inşallahh

bir de gündem doğum fiyatları heralde
izmir gerçkten çok uygun
ankara ve istanbul pahalı
ben akropol hastanesine gidiyorum
ankara fiyatlarına göre gayet uygun 1500 tl civarı olacak doğum ücreti

bende aynı senin gibiyim canım senin az kalmış sonuç için benim daha 12 günüm var :(
inş. bizde hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız..

kızlar bebek bakım çantası almadıysanız şu anda limangoda acayip bir indirim var
hem de çook güzel çantalar var
aklınızda olsun

Son düzenleme:
Back
X