2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ay o dikmenin yokuşu çıkılmaz bu havada
geçen sene martta otobüsler polisevinde indirmişti herkesi çıkamıyorum diye:26:

inşallah kolaylıkla sağasalim gidebiliriz eve

geçen sen bi kar yağmıştı. ben maltepe den dikmen e 3,5 saatte yürüdüm. güvenpark mahşer yeri gibiydi. herkes bekliyo dolmuş yok. olsa da çıkamıyordu zaten. dolmuşu geçtim taksi bile yoktu. ama yani şimdi hamile hamile hiç yürüyemem:1: :1:

ya benim de iki gündür çok ağrıyo kasılıyo. normal diyorum. belki üşüttüm diyorum. bi de adt tarihi yaklaşınca olabiliyormuş. ondandır belki.

Bende de aynı durumlar var.Özellikle gece yatarken falan da kasılma hissediyorum.Bende normaldir diyorum ama inşallah normaldir.Ayakları sıcak tutmaklı...
Kızlar ya bişi sorucam gelen mesajlar mesaj kısmına düşmüyor mu,tek tek sayfalara bakmak mı lazım bana yazılanları görmek için.

Bende de aynı durumlar var.Özellikle gece yatarken falan da kasılma hissediyorum.Bende normaldir diyorum ama inşallah normaldir.Ayakları sıcak tutmaklı...
Kızlar ya bişi sorucam gelen mesajlar mesaj kısmına düşmüyor mu,tek tek sayfalara bakmak mı lazım bana yazılanları görmek için.

bildiğim kadarıyla tek tek okumak lazım. ben de merak etmiştim ama bulamadım:1:

geçen sen bi kar yağmıştı. ben maltepe den dikmen e 3,5 saatte yürüdüm. güvenpark mahşer yeri gibiydi. herkes bekliyo dolmuş yok. olsa da çıkamıyordu zaten. dolmuşu geçtim taksi bile yoktu. ama yani şimdi hamile hamile hiç yürüyemem:1: :1:

aaaa Ankara'da mısın tatlım???
ben ünv. orada okudum beşevler Gazi :))))
batıkent'te de öğrenci evimiz vardı...hey gidi günler....
oranın karını unutmam ne mümkün,kızkardeşimle ekmek almaya çıkmak için üşenirdik karlara bata çıka yürüyeceğiz diye :)))

bütün yazılar ortalığa düşüyor ama sana olduğunu senden alıntı yapılıp yapılmadığına bakarak anlarsın
evet sayfalara bakman lazım tek tek

oranın karını unutmam ne mümkün,kızkardeşimle ekmek almaya çıkmak için üşenirdik karlara bata çıka yürüyeceğiz diye :)))

karda yürümek de nice ağır sporlara bedel:1::1::1:

evettt. bu şehri seviyorum ama işte az bi kar ya da yağmurda hayat felç. ben de burda okudum.

Back
X