- Konu Sahibi TwoPrincess
- #4.001
akıllıbıdık ben düşeyim önüne gidip vurulayım bari
hemşire 7sinden sonra gel dedi bana
evet canım
yaşasın aşı kardeşliği

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıllıbıdık ben düşeyim önüne gidip vurulayım bari
hemşire 7sinden sonra gel dedi bana
biz 14:30 da çıktık desemm:)
sabahtan beri durmadı kar ya. bi de bizim ev dikmen de orda daha kötüdür. nasıl gitcem ben ya.
ayzan ve cerser detaylıdan geldiniz biliyorum
görüyorum sizi neden yazmıyorsunuz![]()
ay o dikmenin yokuşu çıkılmaz bu havada
geçen sene martta otobüsler polisevinde indirmişti herkesi çıkamıyorum diye:26:
inşallah kolaylıkla sağasalim gidebiliriz eve
ayzan ve cerser detaylıdan geldiniz biliyorum
görüyorum sizi neden yazmıyorsunuz![]()
ya kızlar benim bugün kasıklarım çok ağrıyo, sanki adet olmuşum gibi![]()
Arkadaşlar kaçıncı haftada ayrıntılı ultrason yapılıyor??Ben 18.haftadayım 20.haftada doktorum kontrole çağırdı acaba o zaman mı ayrıntılı ultrason yapacak??
Arkadaşlar kaçıncı haftada ayrıntılı ultrason yapılıyor??Ben 18.haftadayım 20.haftada doktorum kontrole çağırdı acaba o zaman mı ayrıntılı ultrason yapacak??
19-23. haftalar arası diye biliyorum. ben 20 de yaptırdım....
ya benim de iki gündür çok ağrıyo kasılıyo. normal diyorum. belki üşüttüm diyorum. bi de adt tarihi yaklaşınca olabiliyormuş. ondandır belki.
Bende de aynı durumlar var.Özellikle gece yatarken falan da kasılma hissediyorum.Bende normaldir diyorum ama inşallah normaldir.Ayakları sıcak tutmaklı...
Kızlar ya bişi sorucam gelen mesajlar mesaj kısmına düşmüyor mu,tek tek sayfalara bakmak mı lazım bana yazılanları görmek için.
bilemeyirum detaylı ultrason cihazı varsa yapar:26:
geçen sen bi kar yağmıştı. ben maltepe den dikmen e 3,5 saatte yürüdüm. güvenpark mahşer yeri gibiydi. herkes bekliyo dolmuş yok. olsa da çıkamıyordu zaten. dolmuşu geçtim taksi bile yoktu. ama yani şimdi hamile hamile hiç yürüyemem![]()
![]()
Bende de aynı durumlar var.Özellikle gece yatarken falan da kasılma hissediyorum.Bende normaldir diyorum ama inşallah normaldir.Ayakları sıcak tutmaklı...
Kızlar ya bişi sorucam gelen mesajlar mesaj kısmına düşmüyor mu,tek tek sayfalara bakmak mı lazım bana yazılanları görmek için.
aaaa Ankara'da mısın tatlım???
ben ünv. orada okudum beşevler Gazi :))))
batıkent'te de öğrenci evimiz vardı...hey gidi günler....
oranın karını unutmam ne mümkün,kızkardeşimle ekmek almaya çıkmak için üşenirdik karlara bata çıka yürüyeceğiz diye :)))
aaaa Ankara'da mısın tatlım???
ben ünv. orada okudum beşevler Gazi :))))
batıkent'te de öğrenci evimiz vardı...hey gidi günler....
oranın karını unutmam ne mümkün,kızkardeşimle ekmek almaya çıkmak için üşenirdik karlara bata çıka yürüyeceğiz diye :)))
karda yürümek de nice ağır sporlara bedel![]()