• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet cnm benımde gecen ay arkadasım 35+6da bebegı oldu ve gayet saglıklıydı hıc bı sorunu olmadı yanı

benim ablam 36 haftalık doğurmuştu oğlunu bebeğini eve getirene kadar psikolojisi harap oldu bebeği birde sarılık olmuştu:25: inşAllah toparlar yavrusu bol bol dua başka bişey yapamayızkii...:19:

bende yazın kullanmak istiyordum.ayrıca eşim de çok hevesli kanguruya koycam onunla gezcem diye.her yere arabasını taşımaktansa önüme takar götürürüm diyordum ama ilk 3 ay kullanamazsam yaz geçmiş oluyor.kışın zaten kullanmam max. 1 yaşına kadar da kullanılıyorsa da almanın hiç mantığı yok:53:

ben pierre cardin kangurusunu aldım. fiyatı 119 tl. arkadaşım 2,5 aylıkken kullanmaya başladı herhangi bir sorun yaşamadı bende kullanacağım araba zor geliyor bana.. hem bebiş kendini daha güvende hissediyor

kaçıncı haftada yaptı canım doğumunu?
kaç kilo doğdu?

bu arada duman_e arkadaşımız vardı biliyorsunuz
onun da sağlık sorunları yüzünden erken doğum olacaktı
şimdi ona da msj attım
28 mayısa sezeryan günü verilmiş, iyiymiş

henüz o kadarını öğrenemedim canım
ama 7 aylık doğmuş dediler
facede fotolarını gördüm gayet iyiler maşallah
öğrenince haber veririm :)

yarım kapı süsümüz
renkler farklı oldu kırmızı ve sarı keçe yoktu
onların yerine farklı renkler kullanıyoruz beyaz keçemiz olmadığından
yarım kaldı bugün babamız unutmazsa getirecek
nasıl gidiyor sizce???
$17052012397.webp

yarım kapı süsümüz
nasıl gidiyor sizce???
Eki Görüntüle 419168

cok tatlı gozukuyor suanda bıde gecen sene eltımın oglu oldu oda adını cınar koydu bence cok guzel bı ısım severken bıle ınsan cok rahat soyleye bılıyor bende olsam bende cınar koyardım :34:

itiraf ediyorum bu sefer benim becerim değil
annem ve eşim uğraştılar :)
ben sadece ana gövdeyi mavi olan yeri yaptım:1:

modeli internetten bulduk 75 tl ye satıyorlar:53:
bana herşeyi içinde 20 tl ye mal oldu:32:
uğraşması zevkli oluyor

Saruboceq doğum hikayeni iç çekerek okudum gözlerim dolu dolu , rabbim bizlerede böyle güzel hikayeler paylaşmayı nasip etsin inş.
amin canım inşallah.benimde ikinci doğumum aynı ilk doğumum gibi olur diye dualarım.benimde herkesinde.
Eki Görüntüle 418788
kapı süsüm nasıl kızlar kendi ellerimle yaptım prensesime
çok güzel ellerine sağlık
günaydın güzel annişlerr
izinde olmak ne hoşmuş :16::16:
bi sürü planımız varrrrrr
herkesi öpüyoruzzz

ilk cim sizde doktordan güzel haberlerle geliceksiniizzzz bekliyoruzzzz

:54::54::54:
bende çıkmak istiyorum artık:43:
bir slm vereyim kızçeler :3:
okuldayım,yoğunum,sıcaktan bunaldım sanırım...
eve gidince temizlik var annem ve karşı komşusu evi temizlemeye geleceklerdi...gitmişlerdir bile eve,onlar iş yaparken ben oturamam :((( gerçi bana yaptırmzlar ama yine de ben rahat edemem...
halılarımı yıkamaya vereceğim,ne zaman versem ki...amannnnn iş güç bu ne ya....
oğlumu doğurduğum gibi tatile gitmek istiyorum :1:

ilk ve naila...
kapı süsü ve ayakkabılar ne güzelmiş öyle,bayıldım valla...
temizlik işine biz daha başlamadık eşimle halledicez temizliği dolap içlerimide teyzemler gelip yapcaklar bi izne ayrılimde hayırlısıyla.
tatile bizde gidicez kısmetse ağustos sonuna marmarise:49:
canım bebekten bebeğe değişir ama
çevremdeki bebekler 7 ayına girince 9 kilo
oldular.
her ay 1 kilo alıyorlar ilk kızımdan tecrübem doğum kilosunun üzerine ekleniyor yani canım.
sola yatış olayına ben de çok takıldım
şimdiye kadar daha rahattım ama bu hafta kastım resmen
soluma yatıcam diye uyuyamıyorum bölük pörçük oldu uykular
sağa dönüp 2 dk dinlenip sola dönüyorum tekrar gece
ama çalışmayınca rahat sıkıntı yok sabah kalkma derdi yok çünkü
uyuyamasam da olur o yüzden ne yapalım
ben sağ sol bazen düz yatarken buluyorum kendimi.tekrar sola dönüyorum ama sabah kalktığımda gene buluyorum kendimi sağda gün dolduruyoruz işte:1:
kızlar sarıbeybiden haber var
msj attı şimdi
eve çıkmış annesindeymiş
ama bebişi hastanedeymiş hala
sarılık olmuş bir de :14:
lütfen dua edin demiş
herkes dualarına eklesin lütfen
benim zaten aklım ondaydı sağol canım getiren götüren sağolsun konuşursan dua ettiğimizi söyle.
3 saatte bir süt verir bebeciğine çabucak gelir anneciğinin yanına inşallah.
yarım kapı süsümüz
nasıl gidiyor sizce???
Eki Görüntüle 419168
ben çok beğendim
gerçekten ne kadar beceriklisin

günaydın kızlar :)

bende ne sağıma ne de soluma dönebiliyorum. sola yatınca bacağıma kramp giriyor uyuşuyor artık bağırarak uyanıyorum:53: sağ tarafıma yatınca bende daha rahat ediyorum ama bu seferde oğlum beslenemeyecek diye huzursuz olup soluma yatmaya çalışıyorum.tuvalete kalkmalarım da cabası:53: sabahları kalktığımda da ayaklarımın üstüne basamıyorum:53:
ne kadar çok şikayetim varmış meğer:17:

bebişinle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım ama inşallah bebişin mutludur ve sende güzel haberlerle gelirsin:52:

Allahım ne kadar tanıdık şikayetler. al benden de o kadar canım ya :43: hele tuwalete kalkmalarım artık sayamıyorum gercekten we fenalık geciricem :84::84:
bu gece resmen hiç uyumadım:47: ama bebeği:17::17:psini cekmeye razıyım

Allahım ne kadar tanıdık şikayetler. al benden de o kadar canım ya :43: hele tuwalete kalkmalarım artık sayamıyorum gercekten we fenalık geciricem :84::84:
bu gece resmen hiç uyumadım:47: ama bebeği:17::17:psini cekmeye razıyım

neyse çoğu gitti azı kaldı canım sonunda bebişlere kavuşcaz:34: iyiki çok sıcaklara denk gelmeden alcaz bebişleri kucağımıza:1:

oznurr bımden marhmelov almaya karar verdım onun hamurunu hazırlıcaz sonra gıda boyası katıcam ıcıne oyle 24 saat bekletıcem sonucta o pısmeyen bısey demı aman bı hata yapmayayım pısırdıgım kurabıyelerın uzerıne yapıstrcam arasına cubuk koyup

kalplerı begendınmı oyle bırseymı yapayım bıde sen demısınya beyaz marshmelovları kullan bende dıyorumkı pembelerı kullanıp gıda boyasını katsam beyaz olanlardnda yapıp kızımın bas harfını mınık yapıp kenarına yapıstırsam ayy cok soru sordum ama :16:

canım sadece kurabiyeleri pişirceksin.şeker hamuru pişen bişi değil :) çubukları ben pişirmeden kurabiyelere takmıştım ama arkadaşım fırından çıkarınca sıcak sıcak takmış o zamanda çubuklar takılabiliyormuş.
bence çubukları şeker hamuru ile kurabiye arasına koyarak yapma çubuğun çıkıntısı belli olur güzel durmaz..
şeker hamurunuda yoğurup 24 saat oda sıcaklığında beklettikten sonra kullanıcaksın.
kalpleri beğendim canım çok güzeldiler onlardan bile yapa bilirsin hatta sende marsmelov hem beyaz hem pembe ya seninde şeker hamurun pembe ve beyaz olsun , ama illa kırmızı diyorsan mecburen gıda boyası kullanıcaksın.
ee son sorduğun soruyu anlamadım canım , demişsin ya pembelerı kullanıp gıda boyasını katsam bunu anladım..

sarıbetbinin bebişine Allah şifa versin, kızlar hiç acele etmeyin herkesin bebeği zamanında gelsin inş. bu arada bugün benim hep alt taraf yürüdükçe acıyor çatı kısmı normal mi ki gece uyurkende sancı girdi offff herşeyden pimpiriklenmeye başladım

Back
X