• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

al bendende okadar 15 ay ıp ceke ceke hamıle kalamyı bekledım ayy daha gunum gelmeden test yapıyordum hergun ve bende erkenden ogrendım hamıle oldugumu gunum gecmeden hatta soyle soylıyım 1 eylul adet tarıhımdı 28 eylulde tekrar olmam lazımdı 26 eylulde cok sılık olsada arka arkaya ıkı test yaptım ve cıktı benımde erken dollenme bende erkenden dogururum dıyordum ama bızım kızın hııcc nıyetı yok gıbı :31:

bende kazayla hamile kaldım eşimde bende anlamadık doğum günümde bana süpriz oldu

canım mei tai ilk 3 ay kullanılmıyor onun dışında çoğu sling ilk aylar kullanıma uygun.deteylı araştır sen internetten.
birde kangurularda ilk aylar kullanılıyor diye biliyorum.bazı kangurular kullanılmıyordur bazıları kullanılıyor. benim eşimde çok istiyor bende çok seviyorum. ne kadar kullanılırsa kullanılsın içimde kalsın istemiyorum mutlaka alacağım ben bir tane

en iyisi ben biraz araştırayım da ilk aylardan itibaren kullanılan bişey bulursam alırım.dediğin gibi içimde kalmasın:52: eğer ilk aylarda da kullanılabilen bişey bulursan haber verirsen sevinirim:16:

canim cikolata istedi,yiyeyim dedim.Ama benim oglum hic sevmiyor ya.Hemen midem bulaniyor:47:

Onceden bulandirmazdi ama tik yok cocukda cikolata yiyince.Simdide midemizi bulandiriyor.:35:

bende kazayla hamile kaldım eşimde bende anlamadık doğum günümde bana süpriz oldu

ayy ne mutlu kaza ıle hamıle kalmak sen ozaman bızı hıcc anlamazsın beklemek cok zordur hele 1 hafta kala hıc zaman gecmez ayy oldummu olcammı ayy resmen su hatun gıbı olmustum :37:

ayy halılarımda sımdı yıkamadan geldıler ohh mıs gıbı olmus daha yaymadım bakalım yarın dr sezeryan gunu vercek bana bende ona gore annemı cagırırım sıler supurur yayarız kısmetse artık ıslerım bıttı sayılır kızlar bakalım kıscem nezaman tesrıf etcek :31:

merhaba annecikler, size bir ilkle bağlanıyorum. şuan hastanenin doğumhanesindeyim. Sonunda oturdum o iğrenç koltuğa. Doğuruyorum demek isterdim ama malesefe nst deyim. Ahahahah öpüyorum hepinizi. Kontrolüm vardı bugün. Bakalım benim zilli ne durumda

evet cnm herkes daha erkendi oğlun birazz daha büyüsün dediler biraz karşı çıktılar bende kızdım olmayanlar ne yapsın die çok şükür rabbim bana 2 evladı nasip etti demekki hayırlı zamanı bu zamanmış dedim ikisi beraber büyücekelr oğlum 3 gün sonra 2 yaşını doldurcak :34: evet cnm kaynanamda görümcelerimde çok iyidir kalabalık aileyiz biz allah onlardan razı olsun ben kendim aydınlıyım eşim trabzonlu iyiki evlenmişim lazlarla arnavut laz karışımlı çocuklar biraz fena oluyo ama olsun iki tarafta inat :52::52::52::52::52:

al bendende okadar 15 ay ıp ceke ceke hamıle kalamyı bekledım ayy daha gunum gelmeden test yapıyordum hergun ve bende erkenden ogrendım hamıle oldugumu gunum gecmeden hatta soyle soylıyım 1 eylul adet tarıhımdı 28 eylulde tekrar olmam lazımdı 26 eylulde cok sılık olsada arka arkaya ıkı test yaptım ve cıktı benımde erken dollenme bende erkenden dogururum dıyordum ama bızım kızın hııcc nıyetı yok gıbı :31:

bakalım ne zaman dğuracağız :52::52:

öznur u seninle bebekleri bekleme günümüz aynıymışş:16::16:

kasıklarında ve belinde sancı oluyormu vede akıntın?

merhaba annecikler, size bir ilkle bağlanıyorum. şuan hastanenin doğumhanesindeyim. Sonunda oturdum o iğrenç koltuğa. Doğuruyorum demek isterdim ama malesefe nst deyim. Ahahahah öpüyorum hepinizi. Kontrolüm vardı bugün. Bakalım benim zilli ne durumda

kız bırden kalbım hop ettı ayy heyecanlandım benımdeılk nst yarınn ıcım pırpır vallahı
pentıcan hayırlı haberle gel ıns :34:

evet cnm herkes daha erkendi oğlun birazz daha büyüsün dediler biraz karşı çıktılar bende kızdım olmayanlar ne yapsın die çok şükür rabbim bana 2 evladı nasip etti demekki hayırlı zamanı bu zamanmış dedim ikisi beraber büyücekelr oğlum 3 gün sonra 2 yaşını doldurcak :34: evet cnm kaynanamda görümcelerimde çok iyidir kalabalık aileyiz biz allah onlardan razı olsun ben kendim aydınlıyım eşim trabzonlu iyiki evlenmişim lazlarla arnavut laz karışımlı çocuklar biraz fena oluyo ama olsun iki tarafta inat :52::52::52::52::52:
seninkiyine büyükmüş benimkızım da 16 aylıkkkkk

kızlar ben ilk i çok merak ediyorum yaa
canım ilk_ dr kontrolü var nst'ye gitti akşama doğru ancak size haber veririm dedi.
bakalım ne zaman dğuracağız :52::52:

öznur u seninle bebekleri bekleme günümüz aynıymışş:16::16:

kasıklarında ve belinde sancı oluyormu vede akıntın?
canım sabah bacağıma kramp girmişti şuan o kramp giren bacağım çok ağrıyor kasımdan ayak parmağıma kadar vede hafif topallıyorum ağrısından.kasık ve bel ağrım var akıntı bende hamilelik boyunca oldu halada devam ediyor..

Back
X