• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

implant da olabilir ama pre ile korunmayı biz ilk zamanlar bile yapamadık.yani çocuk olduktan sonraki dönem için diyorum.süt veriyoruz ya başka korunma olmuyor.benimde iki kızım olacak o yüzdende hemen ameliyatta tüpleri bağlatıyorum son kararım:1:
canım 3 olmadan bağlamıyor genelde dr lar. bi de dini açıdan mahzurlu görülüyor genelde sağlık problemi olmazsa. halam 3 kez doğrdu ikisi ikizdi yine de bağlatmak istemedi ama dr zorla bağladı yeter sana çok bile diye:1::1: implant ı da ben yeni duyduğum için merak ediyorum bilgin varsa kullananlardan sevinirim.. biz evlendik korunmadık hiç ikimiz de deli gb çocuk istiyorduk. 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. şimdi kara kara düşünüyorum peki ya sonra ne olacak diye??

hadı bakalım bebişler gelmeye başladı.allah hepimizi sağ salim kurtarsın ınşallah.ama görun bak % 90 ını sezeryan olacak haz.annelerinin.başlarda herkes hepimiz ılla kı normal doğum derız sonra doğum korkusu ya da dr yönlendırmesı ya da bebeğin tercihi ile sezeryanı kabul edıyoruz.benım kı mecbur olacak tabı de allah hepiniz hakkında hayırlısını kolay olanı versın.:16:
canım haklısın galiba... tecrübeli anne olarak :))) ben hala umudumu kesmedim. 14 haziran gecesi acile gidiyorum bir hafta erken geliyo bebiş, hayallerim hep öyle hadi bakalım hayırlısı..

merhaba arkadaşlar,

geçmişi okuyamadım, ilk ben miyim bilmiyorum. Pazartesi sabahı 06:04'te oğlum dünyaya geldi..
36+4 günlük olduğu için çok panikledim. Pazar gece 11 'de suyum geldi, hastaneye gittik. Sabah 6'da sezaryene aldılar.
Doktorum hem erken olduğu için hem de açılmam olmadığı için sezaryene alalım dedi.
Çarşamba günü eve geldik. Oğlum allaha şükür sağlıklı. Erken doğmasına rağmen kilosu da iyi , 3050 gr doğdu. Nazar değmesin.
Tek sorun sezaryenden 1 gün sonra falan doğru düzgün emebildiği için sarılık oldu. Cmt kontrole gideceğiz , umarım herşey yolundadır.
Umarım sizler de hayırlısı ile bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz.
Soracaklarınız olur belki yazamayabilirim kusura bakmayın.

çok sevindim canım gözün aydın Allah yavruna uzun ömürler versin.

güne iki tane doğum haberiyle başlamışımız
ne güzel ya
cutekitty bebişinin sağlıklı doğmasına sevindim, kocaman bir maşallah diyorum ona
erken olup da sağlıklı doğuranları görünce daha bir seviniyorum nedense
korkum da azalıyor sanki
cerseri aramayı düşündüm ama öznur msj atmış
o da hayırlısıyla sağ salim kucağına alır inşallah bebeğini

bu arada saribeybi sabah msj atmış kızlar
cuma günü hürmetine topikteki kızlar bebeğim için yasin okuyabilir mi demiş
ben bugün hepimiz ve bebeklerimiz için okucam
okuyan olursa da iyi olur

öznur canım bu arada göbişin bebişin elbisen ve sen çok tatlısınız maşallah :nazar:
bu da benim bugünki göbişim
kaç gündür su ve gıdalara asıldığım için bugün sabah 70 kilo çıktım
yuhh diyorum kendime çünkü 17 kilo almış görünüyorum
mümkün mü bilemedim ama, 3 gün önce 15-15,5 almıştım
hergün yarımşar kilo daha eklemiş olabilir miyim acaba :1:
canım sağolsun, oğlum iyi olsun yeterr
Eki Görüntüle 420933 Eki Görüntüle 420934

maaşallah göbüşüne ve bebişine canım, bebeğin sağlıklı olsunda kilolar verilir.

kızlarr :3::3: yıne bugun 18 mayıs ve baska doguran yokmu dıe gırıyorum konuya :1::1::1:

oncelıkle hemen yazıp cıkıcam 2.45de dr randevum var benım ıcın dua edın hayırlısıysa bebegım donmus olsun vee ılk nst gırıcem cok heyecanlıyım :16::16::16:

ÖZNUR basbelan oldum bılıyorum ama sımdı ben 3 paket marhmelov aldım yanı soyle soylıyım senın verdıgın tarıften kac kurabıye cıkıyor ona gore annem 50 tane yaparız dedı bıde marshmelovlar yetermı kurabıye tarıfını ben ıkı olcege cıkarım demı

ona gore malzemem eksıkmı dıe bıdee dun esımle orta boyda hayvan fıgurlu kalıplar buduk kelebek kablumbag ayı tavsan onları yapıcaz cubuga koymadan posetleyıp sepete koyalım dedı annem neyse yapınca resmını muhakak eklerım

bana dua edın kızlar bakalım nasıl bır sonucla donuceeeemm :18:

hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Kızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...

Bu hafta özellikle tansiyonumu bir türlü toparlayamadık çok yüksek çıkmaya başladı .. idrar testlerinde çok şükür protein çıkmadı preklamsı olması yüksekti ama çok şükür henüz yok .. Fakat geçtiğimiz çarşamba tansiyon biraz tavan yapınca doktor hemen çağırdı yanına bebiişim gayet mutluydu yerinden :)))) yine acil idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı ama en son kan tahlilinde değerlerim değişmeye başlamış ve preklemsiye doğru gideceğini bellirtti doktorum beklemeninde anlamı olmadığını söyledi... Yarın genel anestezi ile doğuma alınıyorum.. heyecanlımıyım evet aptallaştım mı evet tek dileğim sağlık sıhhat :))) dualarınızı esirgemeyin.... sevgilerimle...

dualarımız seninle, hayırlısıyla alırsın inşallah yavrunu kucağına.

:nazar::nazar:CERSER'İ ARADIM SEZERYAN OLMUŞ MERAK ETTİK SENİ DEDİM 2700 GR DOĞMUŞ.KÜVÖZE GEREK KALMAMIŞ ÇOK İYİ GELİYORDU SESİ..HENÜZ SÜTÜ GELMEMİŞ SEZERYANDA ZATEN BU HEP OLUYOOR TEK SORUN BU OLSUN ALLAH YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİNE KAVUŞTU BİZEDE SEVİNMEK DÜŞER ARTIK:nazar:

çok şükür özü aydın ayy çok heyecanlanıyorum doğum haberlerini aldıkça benimde çok az kaldı:52::52:

aaa ilknasılsın geçtimi rahatsızlığın

iyiyim canım geçti çok şükür pazar günü hapıda bırakıyorum pazartesi çatı muayenesinden sonra çatım müsaitse normal doğum beklenecek, değilse çarşamba günü sezxeryana gün verdi.

bu arada öznur-u göbüşüne de sanada maaşallah.

benimki geçen hafta 33 haftalıktı ama 31+2 çıktı ve bebeğimin kilosuda 1700 cnm sezeryanı daha önceden karar verdim ben kist vardı büyüdü cerrahi müdahale gerekiyo dedi doğumdan sonra alırız diyince ben istemedim ilk dsoğumum normal 2 çocuk olucak kim ilgilenişcek bebek emzircem dedim tekrar yatamam sezeryanla bereber alınsın dedim oda bi aksilik olmazsa 15 haziran alırız o zaman dedi o yüzden

anladım canım
o zaman sezeryan mantıklı tabi
bizim doğum şeklini söylemedi
erken alırsak sezeryan heralde değil mi dedim
yoo dedi açılmana sancına bakarız normal de olur dedi
benim için hiç farketmez zaten

sen de bu hafta ete yumurtaya falan yüklen istersen
bu hafta acayip abarttım ben et balık yumurta olayını
umarım katkısını görürüm
az daha ele gelir olsunlar da
biraz da haftamız geçsin ciğerlerde sıkıntı olmasın
sonra allahın izniyle doğsalar da bişey olmaz heralde

Oğluşuma battaniye ördüm kızlar yeni bitti nasıl olmuş?
bebek arabasında üzerini örtmek için yaptım

$Fotoðraf0454.webp

$Fotoðraf0453.webp

anladım canım
o zaman sezeryan mantıklı tabi
bizim doğum şeklini söylemedi
erken alırsak sezeryan heralde değil mi dedim
yoo dedi açılmana sancına bakarız normal de olur dedi
benim için hiç farketmez zaten

sen de bu hafta ete yumurtaya falan yüklen istersen
bu hafta acayip abarttım ben et balık yumurta olayını
umarım katkısını görürüm
az daha ele gelir olsunlar da
biraz da haftamız geçsin ciğerlerde sıkıntı olmasın
sonra allahın izniyle doğsalar da bişey olmaz heralde

yumurta zaten çok yiyorum ben kuruyemiş yemiyodum onlara saldırdım meyveye felan 2 kiloyu geçse eminişmki geçmiştir heralde burda annemin komşusu dediki benim tanıdığım haftasını tamamladığı halde 1750 doğurdu dedi küvezede girmedi dedi bakalım cuma günü kntrolde belli olucak o zamanda bi gel konuşuruz dedi duruma göre 36 haftada olduğum için şifreli konuştu duruma göre dedi belki alır belki 37 haftayı doldurur hakkımızda hayırlısı inşallah

canım o şekerli su dediğin nedir?
eczanelerde satılan bir tür serum mu?
öyle bişey duydum da
yok canım biz az ılık suya yarım tatlı kaşığı şeker atıyoruz onu günde 2 kere bazende 1 kere içiriyoruz.
ben de siparişlerimi verdim sonunda
Eki Görüntüle 421021 Eki Görüntüle 421022 Eki Görüntüle 421023 Eki Görüntüle 421025
çikolataları da verdim
rb organizasyondan 3 kutu
1 kutu alıp deneyim diyordum ama zaten 5 tl çok ucuz
kötü olsa nolcak dedim 3 kutuyu da sipariş ettim
bakalım nasıl gelecek, ya da gelecek mi :1:
çok beğendim gerçekten çok güzelmiş.
canım 3 olmadan bağlamıyor genelde dr lar. bi de dini açıdan mahzurlu görülüyor genelde sağlık problemi olmazsa. halam 3 kez doğrdu ikisi ikizdi yine de bağlatmak istemedi ama dr zorla bağladı yeter sana çok bile diye:1::1: implant ı da ben yeni duyduğum için merak ediyorum bilgin varsa kullananlardan sevinirim.. biz evlendik korunmadık hiç ikimiz de deli gb çocuk istiyorduk. 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. şimdi kara kara düşünüyorum peki ya sonra ne olacak diye??
canım haklısın galiba... tecrübeli anne olarak :))) ben hala umudumu kesmedim. 14 haziran gecesi acile gidiyorum bir hafta erken geliyo bebiş, hayallerim hep öyle hadi bakalım hayırlısı..
benim doktorum o yüzden mi dedi o zaman 3.hamileliğin bu 4.yü önermiyorum diye.
yok canım duymadım doktoruma kontrole gittiğimde eğer sen soramazsan ben sorayım.
hadi bakalım benimkide o tarihlerde gelecek galiba aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoru olucaz:9:

selam kizlar biz geldik cepten yaziyorum kayinvalidemde yemekteyiz haberler iyi bebisim nstde cok mutlu cikti dopingleyip gitmistim yerinde durmuyodu, pazartesi gunu tekrar nst ve cati muayenesi olacak catim musaitse dogumu bekliycez, degilse carsamba gunu sezeryan gunu verdi insallah catim musaittirde normal dogumu bekleriz

çok geçmiş olsun cnm. bende dün merak ettim seni ama yeni kızmet oldu girmek. annemdeyim. ve bende kendimi sanki doğurcak gibi hissediyorum ama sinir oluyorum doktor hiç belirtin yok diyor.. ne güzel sana sezeryan için bile gün vermiş. inş normal olur ama.

çok geçmiş olsun cnm. bende dün merak ettim seni ama yeni kızmet oldu girmek. annemdeyim. ve bende kendimi sanki doğurcak gibi hissediyorum ama sinir oluyorum doktor hiç belirtin yok diyor.. ne güzel sana sezeryan için bile gün vermiş. inş normal olur ama.

benim arkadaşa da hiç belirtin yok daha doğurmazsın şimdi git haftaya gel dedi
kız sürekli ben doğurcam hissediyorum diyordu
o gece suyu geldi :1:

sağol canım valla belirti bebeğe bağlı canı ne zaman isterse o zaman gelir peki sana normal doğurabilirsin çatın müsait falan dedi mi dediyse o yüzden sezeryana gün vermemiştir. bende normal olmasından yanayım inşallah çatım müsait çıkarda beklerim. bu arada ilk doğumlar bizden gelir sanıyoduk baksana 3 kişi doğurdu bile:1::1:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
2011 haziran annesiyim.
Topiğinizi görünce yazmadan edemedim. Aklıma geçen seneki hallerim geldi.
İnanın zaman çok çabuk geçiyor.
Doğumlar yaklaştı heyecan doruktadır şimdi :49:
Hepinize hayırlı doğumlar dilerim. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Sevgiler.

Benimde yaklarım şişti, hiçbir ayakkabım hatta terliğim olmuyor, erkek terliği giyiyorum :)
Benim ellerim de şiş, hatta bu şişlikler yüzünden uyuşma da var ellerimde. bu yüzden araba kullanamıyorum artık
benimde ayaklarım çok şişti.dün doktora gittim bu yüzden .tansiyonum,kan ,idrar,nst sonuçları iyi olunca yapacak bişey yok normal şişmesi dedi.
çok rahatsız edici oluyor bazen.sadece parmak arası olan plajda falan giydiğim terlik oluyor ayağıma...

benim arkadaşa da hiç belirtin yok daha doğurmazsın şimdi git haftaya gel dedi
kız sürekli ben doğurcam hissediyorum diyordu
o gece suyu geldi :1:

ağzından bal damlıyor valla. keşke canım keşke. artık sabrım kalmadı bu hafta çok tuhaf oldum ben ya. herkes benim gibi ailemden sanki biraz sonra doğıurcakmışım gibi hissediyorum hep ama o birazsonralar bitmedikçe sinirleniyorum. birde benim bebek ultrasınra 40+4 gözüküyor. okadar kilolu bir bebek 3.900 diyor ama hiç sezeryan demiyor bana çok sıkıntılıyım yaa.. sabrım kalmadı bebek için değil ya sadece kurtulmak istiyorum.

ben de siparişlerimi verdim sonunda
Eki Görüntüle 421021 Eki Görüntüle 421022 Eki Görüntüle 421023 Eki Görüntüle 421025
çikolataları da verdim
rb organizasyondan 3 kutu
1 kutu alıp deneyim diyordum ama zaten 5 tl çok ucuz
kötü olsa nolcak dedim 3 kutuyu da sipariş ettim
bakalım nasıl gelecek, ya da gelecek mi :1:

utopya cnm güle güle kullan şekerlerini çok şekerler cidden:)
şu bahs ettiğin çikolatalar,rb organizasyon dediğin hani nasıl bişiler foto koyman mümkünmü?

ben çok araştırmıştım hamile olduğumu öğrenince, tobb, bayındır ve medicanayı araştırdım hatta gittim bunların içinde bana göre en iyisiydi doktorumdan dolayı ama doktorumda çok tecrübeli, hastahane zaten otel gibi bir kere serum takıldı bana basımda 3 hemşire bekledi, odalar inanılmaz güzel, evet ankaradaki en iyi anestesi uzmanı ve radyolog (türkiyeye ilk doppler ultrasanu getiren prof.)hrs de, çocuk doktoruda çok iyi, yalnız dışarıdan gelen hastalara okadar özen gösterilmedğini okudum netteki yazılarda inş öle bişey yaşamazsın ha bide sunuda söliyim tpiklerde herşey paralı diye şikayet edenlerde olmuş para konusuna önem verdikleri doğru malasef

HRS nin anestezi uzmanı kimmiş canım ya gerçekten dalında çok mu iiyi biri?? deneyimli mi?? bilgi verirsen sevinirim..

sağol canım valla belirti bebeğe bağlı canı ne zaman isterse o zaman gelir peki sana normal doğurabilirsin çatın müsait falan dedi mi dediyse o yüzden sezeryana gün vermemiştir. bende normal olmasından yanayım inşallah çatım müsait çıkarda beklerim. bu arada ilk doğumlar bizden gelir sanıyoduk baksana 3 kişi doğurdu bile:1::1:

sarıbeybi, cerser başka kim doğurdu yaa...valla ağlıcam. benim doktor 37 de çatı muayenesi yaptı çok dar değil dedi. ama bebek çok kilolu ben nasıl çıkartım onu ya. diyoki bebek 3,900 hata payı -300 diyelim 3.600 oluyor. eee bu bebek hala doğmazsa hergeçen gün dahada kilo alıcak ve ben onu doğuramam ya okadar da çatım müsait olsa bile ben izin vermem.doğuramam yani. ya hatırlıyomusun ben sana demiştim ilk biz doğururuz gibi gözüküyo ama kesin biz bekleriz dedim herkes doğurur. gerçi seninde çarşamba doğma ihtimali var. hadi hayırlısı canım.

ödeme nasıl yapılıyor?bide yanlış anlamadıysam yalnız 20 adet mi 5 tl sen 3 kutu demişsin anlamadım?açıklayabilirmisin?

kutuda 20 adet var
ben 3 kutu aldım yani 60 tane
20 tanesi 5 tl
havale ile ödeme yapıyorsun
kredi kartı ile ödeme yok sanıyordum ama varmış
ben havale yaptım ama

Son düzenleme:
Back
X