• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben dalin ve nivea tercih ettim canım

Ben mustelanın ürünlerini aldım. Şampuan, pişik önleyici , masaj ve vücut yağı. Seba med de güzel diyolar hem daha uygun ama aldın mı iki sene kullanıyorsun diyor bütün arkadaşlarım bende bi sefer alıncaksa alıvereyim dedim ve mustela da karar kıldım.

kızlar teşekkür ettim cevaplar için.bende mustela ve bübchen arasında kaldım.ikisine de iyi diyorlar ama bilemedim.bir de hastane çantasına bunları koydunuz mu?

kızlar teşekkür ettim cevaplar için.bende mustela ve bübchen arasında kaldım.ikisine de iyi diyorlar ama bilemedim.bir de hastane çantasına bunları koydunuz mu?

Hastane çantama koymadım çünkü göbeği düşmeden yıkamayı düşünmüyorum. Sadece bebeğim için yeni doğan prima ıslak mendil senstive koydum. Kendim için de antibakteriyel sabun , diş fırçası macunu vb gibi şeyler.

selam kızlar :) nasılsınız bakalım? ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben de atlaya zıplaya okumak zorunda kaldım:27:
cerser de bebişine kavuşmuş :52: inşallah sağlıkla büyütür bebişini.darısı bizlerin başına:52:
doğumlar başladıkça beni de bir heyecan sardı ve fark ettim ki benim hala eksiklerim var:43: terliğim tacım oğlumun kremleri:53: çantamı da bu akşam hazırlayım bari ne olur ne olmaz:53:
buarada bakım kremlerini ve şampuanı vs hangi marka aldınız?:44:

bakım ürünlerini sebamed ve mustela aldım.

ya kizlar benim gogsumden sabahtan beri sivi geliyo. emin olamadim simdi baktim renksiz sivi bisey. normal mi bu???:44:

süt geliyo canım.

zemka ben hastane çantama bebişin ıslak mendili
ve pişik kremini koydum onun dışında yağ sabun şampuana bence gerek yok.
gkcg o gelen şey kolostrum
bu ara benden çok sık gelmeye başladı
oğluma bişey kalmayacak diye korkuyorum:1:

jelibons bişey sorucam biri vardı 22 yaşında ikinci çocuğuna hamileydi ben sensin zannediyordum ama sen ilk çocuğuna hamilesin kimdi o :44::44:

utopya gebelik org daki hesaplayıcıya göre
benim bebişin kilosu 120 gr eksik çıkıyor ki en son gittiğimizde
haftasına göre kilosu fazla çıkmıştı.

ben dalin ve nivea tercih ettim canım

benim göğüsümden gelen giden bişey yok:53: sadece arada sırada sağ göğüs ucum sızlıyor ve acıyor o kadar:53: buarada kasıklarım da ve alt kısımda ağrım var bugün:53: ilk kez bugün bu kadar uzun ağrım oldu

benim göğüsümden gelen giden bişey yok:53: sadece arada sırada sağ göğüs ucum sızlıyor ve acıyor o kadar:53: buarada kasıklarım da ve alt kısımda ağrım var bugün:53: ilk kez bugün bu kadar uzun ağrım oldu
benimde sızlıyor bide göğsümün üzerine yattığım gün
mutlaka bir iki damla ıslanıyor.
aman dur gözünü seviyim beklesin bebişin erken daha
hemde biran önce çantanı hazırla ne zaman gelecekleri hiç belli olmuyor sıpaların:1:
bide arkadaşım doğumdan önce göğüslerinin alt kısmı resmen
boşalıyor dedi benim ki hala sert:1:

herkese selamlar,

az önce doktordan geldim kızlar,dün gece bahsediyodum ya size aşağı doğru baskı oluyo diye sabah yine o baskıyla uyandım karnım resmen aşağıya düşmüş bariz belli.Doktor randevum vardı eşimle gittik nstye girdim önce nstde sancı çıktı doktor hani hiç beni alttan muayne etmedi çatıma bakmadı diyodum ya onu
37.haftada yapıyomuş meğersem çatı muaynesinde çatım dar çıktı maalesef :(( kemik öne doğruymuş...:((
normal doğuramazmıyım dedim doğurursun dedi çocuk çok kilolu olursa doğuramazsın ama kilosu normal seviyede olursa ya da az olursa doğurursun dedi şuanda bebişim 2.910 gr .

40.haftaya kalmazsın sancıların başlamış 1cm de açılman var dedi ve haftaya cuma tekrar çağırdı ben haftaya cumaya kadar doğururum diyorum karnımda adet sancısı gibi sancı var.

Bu arada tansiyonumda sınırda 14/9 tehlikeliymiş hamileler için benim 13/8 ve ayaklarımda hala şiş :(
albimin testi mi ne onu yapıtırcaz idrar testi.

Kızlar anlayacağınız sınırdayım benim için dua edinde herşey yolunda gitsin..

Daha eksiklerim var hastane çantam bile hazır değil her an herşey olabilir....

Cutekitty bugün lansinoh işe yaramıyor demiş
ama önceden kullanmaya başlamamış
göğüsler çok hassaslaşıyor demiş
ben bayadır kullanıyorum umarım işe yarar:31:

herkese selamlar,

az önce doktordan geldim kızlar,dün gece bahsediyodum ya size aşağı doğru baskı oluyo diye sabah yine o baskıyla uyandım karnım resmen aşağıya düşmüş bariz belli.Doktor randevum vardı eşimle gittik nstye girdim önce nstde sancı çıktı doktor hani hiç beni alttan muayne etmedi çatıma bakmadı diyodum ya onu
37.haftada yapıyomuş meğersem çatı muaynesinde çatım dar çıktı maalesef :(( kemik öne doğruymuş...:((
normal doğuramazmıyım dedim doğurursun dedi çocuk çok kilolu olursa doğuramazsın ama kilosu normal seviyede olursa ya da az olursa doğurursun dedi şuanda bebişim 2.910 gr .

40.haftaya kalmazsın sancıların başlamış 1cm de açılman var dedi ve haftaya cuma tekrar çağırdı ben haftaya cumaya kadar doğururum diyorum karnımda adet sancısı gibi sancı var.

Bu arada tansiyonumda sınırda 14/9 tehlikeliymiş hamileler için benim 13/8 ve ayaklarımda hala şiş :(

çantanı biran önce hazırla bence
doğum sancısı adet sancısı gibi başlıyormuş bele ve bacaklara vuruyormuş
ikiniz içinde hayırlısı olsun.
yok o değil ya başka biriydi o:44::44:
ay deliricem kusura bakma canm ya:27:
başka biri var mı bilmiyorum canım

Kızlar istanbul dolu, yağmur we de gök gürültüsünden yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :53::53::53::53::53: :52::52:

bursada da ha yağdı ha yağacak kapalı hava :)

herkese selamlar,

dualarımız seninle 3 bebiş senden gelecek belkide :52: inş. bir sorun yaşamadan atlatırsın

canım doktorlar 38. haftadan önce bebekleri normal doğurtmazlar çünkü doğum kanalında çok hırpalanıyormuş benim doktorumun demesi bu ve suyuda azalmış o şekilde normal doğurmasıda çok zor olurdu bebeğin sağlığı için en iyisi sezeryan olması lazımdı sanırım.

ben haftasına dikkat etmemişim canım ya.. doğrudur o zaman Allah hayırlısıyla kucagına aldırsın da bebişini.. :19:
ama şöyle bi durum da war, benim en yakın arkadasım yenidoğan yoğun bakımında hemşire. O prematüre bebekleri bile (uygunsa eğer) normal doğurttuklarını we de sağlıklı olduklarını söyledi.. mesela gecen hafta 33 haftalık bi bebiş doğurtmuslar, telefonda bana ağlama sesini dinletti.. :nazar:
bende ağladım dayanamayıp :43::43:
bu birazda sans işi.. ama ben heralde bu özelin doktorlarına güwenemediğimden sezeryan dediklerinde fit oluyorum :47:

Back
X