• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hasta bezıne gerek yok be kızlar daha öncelerı de yazdım.araba nıye batsın?kanama ıçın dıyosan öyle delıler gıbı gelmıyo.benım suyum gelmedı yaşamadım ama öyle şakır şukur gelmıyo bıldıgım.

duş jelıne bence de gerek yok.ha sezeryan da olsan duş serbest ertesı gun ama kalkıp da hastane ortamında gelenden gıdenden duş almak gelmez bıle aklına.
doğumdan sonra ilk işim duş olacakk hastanede alamazsam hastaneden eve nasıl gelirim bilemiyorum doğrusuu!
gerçi büyük ihtimalle sabah sezeryan olucamakşam alırım hastanede duşş:23:

hasta bezi, çiş kaçırmamak için belli bi yaşın üstündekilerin giydiği sızdırmaz külotlar:27::27:

nooluyoruz biz yaaaa..
ben geçen sene bu zamanlar seksi iç çamaşırları falan alıyodum yaaa:1::1::1::1::17:

ne yapalım bebişler için bi seferlik hasta bezi falanda kullanacağız
doğumdan sonra zayıflayıp
tekrar iç çamaşırlarımızı giyeriz:1:

eskıden nıckın falan değişik miydi?ben de haz.annesıyım ve 3 yıldır da yazışıyoruz arkadaşlarla.hatırlayamadım senı.:27:

evet canım ya hasancan dı nickim çok yazanlaradan değildim çalışıyordum o zman oğlumuz olur diye adı hasancan olcak diye tahmin ederken kızımız oldu adı cansu oldu benim nick değişti yani ama bunda geldi oğlumuz hasancan adı hazır ama kendi daha bekliyor yarın dr a gitcez bakalım ne diycek normal bekliyorum son anda kimi duysam sezeryana dönüyor siznir oluyorum ama tabi sağlık için ne gerekliyse onu yapcaz bizde

bide biz o zaman diyarbakırdaydık kızımın doğduğunu 20 gününde ankaraya tayinimiz çıktı kızım uğurlu geldi bize oğlumda ankaralı olcak bakalım inşallah

Iyi aksamlar kizlar
Pek yazamasamda bugun,sabahdan beri takipdeyim:1:
Yatakdan kalkcak hali olmayinca insan,baska yapcak birsey olmuyor..

Bas dönmem azaldi diye esimle disari cikalim dedim.Ilk is benzin almakdi.Cok yakin zaten ama böyle sasi sasi araba suruyorum.Basim hem agriyor hem dönüyor. Gecti sanirken ayaga kalkinca yine mahvediyor beni.

Esim baya tirsti.Ehliyetide yok:1:Direksiyon basina gecemedi,neyseki yakin diyip durdu. Bidahada araba surmek yasak bu bas dönmesi tamamen gecene kadar.Zaten cesaret edemem.Aninda baslamiyor birde. Bir kac dakika sonra basliyor

Esimide 10 gun evde mahsur edince,yolladim disari.Daraldi iyice kuzum

hasta bezi alacağım bide şundan alayım diyorum
Migros Sanal Market - Site içi güncelleme
suyumuzu tutmaya yeter mi bilmiyorum
terlik kalın tabanlıysa olabilir bence.
duş jelini ne yapacaksın duşa girilmez sanırım
hele ki sezeryan olursa dikişlerden dolayı girilmiyor diye biliyorum

Selam kızlar...Ben de bu grubun bir üyesiyim ama sadece okuyom pek bişi yazmıyom...Jelibons bugün ...........yi sormuşsun doğurmuş canım o bebişi iyi ve sağlıklıymış..:nazar:
Haber vereyim dedim eğer bahsettiğin oysa..

Son düzenleme:
Selam kızlar...Ben de bu grubun bir üyesiyim ama sadece okuyom pek bişi yazmıyom...Jelibons bugün Nuray Aydın Köse yi sormuşsun doğurmuş canım o bebişi iyi ve sağlıklıymış..:nazar:
Haber vereyim dedim eğer bahsettiğin oysa..

yok canım nursena sormuştu 22 yaşında biri daha vardı
diye ben ismi yanlış hatırlamışım.
o kim tanımıyorum ama Allah analı babalı büyütsün :)

kızlar hastane çantamıza tekrar göz gezdirdik bebişe 2 takım hastane çıkışı koydum 7-8 adet bez koydum yeter mi bir takım daha koysam mı ?:52:

jelibons kırmızı gecelik bulabildin mii:52:
yok tatlım pazar günü bakacağım
doğum yapmadan inşallah bulurum:1:
kızlar hastane çantamıza tekrar göz gezdirdik bebişe 2 takım hastane çıkışı koydum 7-8 adet bez koydum yeter mi bir takım daha koysam mı ?:52:
ben bi hastane çıkısı koydum
altlı üstlü takım ve 2 tulum
10 tanede bez koydum
İnan bilmiyorum ki saçma sapan bir giriş oldu bu topiğe aylar sonra haa.. haaaa..ama bebiş iyiymiş önemli olan bu...:52:
hamilelikte herkesin tansiyon düşer benim IQ:60:............
hamilelik insana herşeyi unutturuyor zaten :1:
neyse her kimse hayırlı olsun darısı başımıza :)

doğumdan sonra ilk işim duş olacakk hastanede alamazsam hastaneden eve nasıl gelirim bilemiyorum doğrusuu!
gerçi büyük ihtimalle sabah sezeryan olucamakşam alırım hastanede duşş:23:

:)) hadi bakalım alırsan yaz bana burdan.il doğum sanırım.doğum hele kı sezeryan doktora kontrole gıtmeye benzemıyo canım benım.zaten en az 4 saat uyuşuk olacağın için yerınden kıpırdayamayacaksın.başkaları soyup sılıp gıydırecek senı.sonrasında bı emzırme telaşı başlıyacak.tuttuydu tutamadıydı emdı emmedı ay sutum mu gelmıyo vs:))
sonra zırt pırt tebrık için yanına gelenler.daha sonra yurumen için kaldıracaklar.hemen kalkarım gıbı gelecek ama sonra kuuutbayılıyo gıbı olacaksın anestezıden.adım adım gezeceksın korıdorda kı gazın çıksın.ay dıceksın tamam oturtun benı artık.yanı demem o kı duş muş aklına bıle gelmıyecek.d-gabbanaa demişti dersin:))

bizim cok az kaldı bu su gelme olayı bana cok ilginç geliyo.gelince napıcam acaba :)

belkıde gelmez.benım ılk kızım 40+4 de doğdu ve suyum falan da gelmemıştı.zorla çıkardık resmen:9:

yeter tatlım yaa takma ben de 2 takım koydum.:34:

resmen topic te doğumlar başladı, artık tencerede patlayan mısırlar gibi olcaz bundan sonra....
önce bi tane, sonra bi tane daha, sonra iki üç tane birden ve sonra...
pat pat patatattatatatatatta pat pat patatattatattata:52::52::52::52::52:

Back
X