• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayy evet ya hep sezeryandan gidiyoruz
öncelikle sağlıklı doğmaları önemli tabi ama
hiç normal doğum yok sanki bende sezeryanla doğuracakmışım gibi geliyor:53:

bakalım zemka ne yapacak
nst de sancı çıkıyormuş açılmasında bi değişiklik yokmuş
doktoru normal doğumu bekleyelim eğer sıkıntı olursa
sezeryanla alırız demiş inşallah açılması olur ve bi avazda doğurur

Arkadaşlar bebek şekeri siparişi vermişsiniz.Şekerlerin üzerine bebeğin doğduğu tarih yazılıyorya, tarih belli olmadan nasıl sipariş ettiniz?
bende sadece isim yazdırdım cnm..

kızlar merhabalar, öğlen 2 den beri prensesimle evimizdeyiz ama ancak fırsat bulabildim. arayan,soran, merak eden herkese tesekkürler. tarifle anlatamayacağım, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar güzel bir duyguymus anne olmak Rabbim hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin. baska doğuran varmı bebişim uyumusken bi gecmişe bakim tekrardan hepinize tesekkür ederim

ohh ne guzel öp kokla mis kokulu meleği bizim içinde:16:
darısı başımıza artık inş..

Sen temizlemeye kalkmada:1:
Bir zahmet esin yapsin:37:
Son haftalardasin zaten,hic yorma kendini.

Gerci ben is yapmak istiyorum. Ama bulasik yikasam bile firca yiyorum artik esimden :37:

sağolsun ben sadece camları fısfısla sildim
geri kalan hepsini eşim yaptı
ama adamların batırmadığı yer kalmamış
nasıl bu kadar etrafa sıçratabildi anlamadım
halılarım da yıkamaya gitti
kocişim onları da topladı sağolsun
akşam yemeğini 9 da yiyebildik
1 hafta ewde yokum
sonunda kadın gelecek zaten
ama bizim silmediğimiz yer kalmadı...

bakalım zemka ne yapacak

suni sancı neden vermiyorlar acaba

filmde 3 tane normal doğum vardı :1:
epidurali soruyorlar
istemem diyor hepsi
bitanesi zaman geçince epiduraaaallll diye bağırıyor resmen :1:
birinin de 10 cm açıklığı oluyor ama kalp atışı zayıfladığından sezeryana alınıyor

Kızlar herkese selamlar.Sarıbeybi ,cerser ve cutekitty bebişlerinizi güle güle büyütün.:nazar::nazar::nazar:Zemka senden de güzel haberler bekliyoruz inşallahhh.Gelelim bana.Allah nasip kısmet ederse Pazartesi günü sezeryan günü verildi banada.:53:Hepinizin dualarını bekliyorum .Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahhh.

kızlar hepinize tekrardan reşekkürler darısı sizlere.
Perşembe akşamı saat 1 gibi sürekli çişim geldi böyle çiş yapıyor gibiydim ama bembeyaz lekesiz bişi ve kesinlikle akıntıyla karışacak bişi değil hiç endişe etmeyin musluk suyu gibi bişi. sık sık devam edincede hastaneye gittik muayenede 2 cm acıklık cıktı ve bu 37. haftaya göre normal dedi doktor doğum habercisi değil dedi ama su kalmamıstı. nst ye bağlanıp bekledik gece 1den sabah 11 e kadar hiç sancı yok, sonra 11 de sezeryana alındık epidural istedim iğneyi sivrisinek ya da aşı kadar bile hissetmedim. en korktuğum sey sondaydı uyusunca taktılar ve ayaklarımı hissetmeye başlayınca cıkardılar ondanda hiç canım yanmadı. kısacası doğumda tek bi ık demedimsonrasında tabiki sancı var ama iğne yapıyolar sezeryan olacaklar hiç korkmayın derim. bebeğim 3100 kg 48 cm doğdu. hiç küveze falan girmedi ben odaya gittiğimde o çoktan ordaydı. sütüm hemen geldi ama halen çok yeterli değil şimdilik benden bu kadar bebişim kalktı darısı sizlereeeeeeeeee

kızlar bu arada eve yeni geldik, sinemadaydık
dikkat bebek var'a gittik
merak edenler vardı
film bence çok tatlı bir film
öyle çok konulu falan bişey değil ama eğlenceli, ve biz hamilelerin mutlaka kendinden bişey bulacağı türden bişey
filmin son doğum sahneleri falan süperdi
izlemenizi tavsiye ederim, güzel bir eğlence oluyor
koltuklar rahatsa sıkıntı da olmuyor
tek sorun güzel bir sinemaya gitmemize rağmen en küçük salona vermişler, perde falan küçüktü gıcık oldum

beklediğim kargo da geldi
eşimin babalar günü hediyesi olan çerçeve
çok güzelmiş çok hoşuma gitti
şimdi tek eksiğimiz oğlumuz gelince güzel bir baba-oğul fotoğrafı :16::16:

merak ettim cnm nasıl bişeydi çerçeve?

hemen gidip doğum hikayeleri kısmına baktım
ama cerser bişi yazmamışşşşşşşşşşşş
çok merak ettim
cerser Allah sağlık sıhhat wersin cnm
hem sana hem bebişine...

bakalım zemka ne yapacak

canım benim düşüncem haziran başı gibi normal doğumlar başlar

kızlar bu arada eve yeni geldik, sinemadaydık
dikkat bebek var'a gittik
merak edenler vardı
film bence çok tatlı bir film
öyle çok konulu falan bişey değil ama eğlenceli, ve biz hamilelerin mutlaka kendinden bişey bulacağı türden bişey
filmin son doğum sahneleri falan süperdi
izlemenizi tavsiye ederim, güzel bir eğlence oluyor
koltuklar rahatsa sıkıntı da olmuyor
tek sorun güzel bir sinemaya gitmemize rağmen en küçük salona vermişler, perde falan küçüktü gıcık oldum

beklediğim kargo da geldi
eşimin babalar günü hediyesi olan çerçeve
çok güzelmiş çok hoşuma gitti
şimdi tek eksiğimiz oğlumuz gelince güzel bir baba-oğul fotoğrafı :16::16:

bende çok merak ediyordum o filimi yaaa inş. edremite de gelmiştir bakayım internetten haftaya kontrole gittğmzde gidelim inşallah
bu arda ayvalıktaki sinema çok kötü ve sadece kışın açık daha sezon gelmeden kapanmış bileee:50:

merak ettim cnm nasıl bişeydi çerçeve?

$84046_080512_6803.webp
şundan canım çerçevemiz
ama ben boyutlarını daha küçük bekliyordum
baya büyük bişey geldi çok sevdim

Perşembe akşamı saat 1 gibi sürekli çişim geldi böyle çiş yapıyor gibiydim ama bembeyaz lekesiz bişi ve kesinlikle akıntıyla karışacak bişi değil hiç endişe etmeyin musluk suyu gibi bişi. sık sık devam edincede hastaneye gittik muayenede 2 cm acıklık cıktı ve bu 37. haftaya göre normal dedi doktor doğum habercisi değil dedi ama su kalmamıstı. nst ye bağlanıp bekledik gece 1den sabah 11 e kadar hiç sancı yok, sonra 11 de sezeryana alındık epidural istedim iğneyi sivrisinek ya da aşı kadar bile hissetmedim. en korktuğum sey sondaydı uyusunca taktılar ve ayaklarımı hissetmeye başlayınca cıkardılar ondanda hiç canım yanmadı. kısacası doğumda tek bi ık demedimsonrasında tabiki sancı var ama iğne yapıyolar sezeryan olacaklar hiç korkmayın derim. bebeğim 3100 kg 48 cm doğdu. hiç küveze falan girmedi ben odaya gittiğimde o çoktan ordaydı. sütüm hemen geldi ama halen çok yeterli değil şimdilik benden bu kadar bebişim kalktı darısı sizlereeeeeeeeee

ay canım benim de epidural olacak çok korkuyordum ama rahatladım sayende azıcık. sana çok geçmiş olsun kurtuldun çok şükür darısı bizlere. Rabbim hiç birimizi o yolda koymasın hepimiz sağ salim kurtulalım inş. sen de prensesi güle güle büyüt. hepimizin adına doya doya bi kokla bakalım....

suni sancı neden vermiyorlar acaba

filmde 3 tane normal doğum vardı :1:
epidurali soruyorlar
istemem diyor hepsi
bitanesi zaman geçince epiduraaaallll diye bağırıyor resmen :1:
birinin de 10 cm açıklığı oluyor ama kalp atışı zayıfladığından sezeryana alınıyor

bilmiyorum ki canım akşam mesaj çektim
oda öyle yazmış işte doğum yapınca haber veririm dedi
benim bi yakınımda normal doğum çok istiyordu
suyu önceden gelmiş kuru doğum zor oluyor diyor
son dakikalarda beni sezeryana alın diye bağırmış:1:
ona dönmüş bu iş hayırlısı bakalım biz en diye bağıracağız:1:

canım hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına almışsın darısı başımıza :)

bilmiyorum ki canım akşam mesaj çektim
oda öyle yazmış işte doğum yapınca haber veririm dedi
benim bi yakınımda normal doğum çok istiyordu
suyu önceden gelmiş kuru doğum zor oluyor diyor
son dakikalarda beni sezeryana alın diye bağırmış:1:
ona dönmüş bu iş hayırlısı bakalım biz en diye bağıracağız:1:
onu ben de duydum
su boşalır giderse doğum çok zor oluyormuş
aman hayırlısı olsun yaa
ben her türlü doğururum farketmez (tercihim her ne kadar normal olsa da)

onu ben de duydum
su boşalır giderse doğum çok zor oluyormuş
aman hayırlısı olsun yaa
ben her türlü doğururum farketmez (tercihim her ne kadar normal olsa da)

aynen en güzeli normal doğummuş
ama ikimiz için hangisi hayırlısıysa o olsun
sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil.

cerser rezene çayı falan iç
inşallah foşur foşur sütün gelir
sezeryan olmana rağmen yinede maşallah gelmiş:nazar::nazar:

Son düzenleme:
cınım bendende bugün istedi doktor acaba herkesten istiyomu yada neye göre ve ne için istiyo onu merak ettim??? sende bişey çıktımı???

bana rutin istediğini söyledi
ama beni tedirgin etmemek içinmiş meğer
suyum azalmıştı
su azalmasını genelde bebeğin böbrek gelişiminde sıkıntı olması ile özdeşleştiriyorlarmış
onlara baktırmakmış asıl niyeti sonradan öğrendim
çok şükür bişey çıkmadı
sadece suyumun azalmış olduğu tescillendi
sen de kötü düşünme, bişey olsa söylerdi doktorun
hayırlı haberlerle dön inşallah

Back
X