- Konu Sahibi TwoPrincess
- #29.941
canm benim bahsettiğim kişi çok önceden giriyodu son 2-3 aydır yok ortalarda![]()
hmm tmm cnm o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm benim bahsettiğim kişi çok önceden giriyodu son 2-3 aydır yok ortalarda![]()
bu nasıl bir gün bilemedim kızlar...sabah 09.30 da uyandık kahvaltı falan faslı da bittikten sonra bu saate kadar öyle boş boş vakit geçirdim...hımmm yemek yaptım gerçi bu arada,onu da yedik...sonra eşim koltukta uyuyakaldı ben de öyle k.k da vakit geçiriyorum,burada geçmişi okumaya çalışıyorum...bir pazar günü daha geçip gidiyor işte...
Arkadaşlar, ya dünden beri başladı bugün biraz daha arttı, kasıklarım sanki regl olacakmışım gibi sızlıyor, 35+5 deyim bugün, sizdede oluyormu, resmen regl öncesi his var :S
Eskişehirin sgk ile anlaşması olduğundan normal doğum 1000, sezeryan 1500 tl.Ama standart paket seçersen oda süsleme,anne babaya doğum yemeği falan olan paket ayrıca 600 tl daha ödemek gerekiyor.Siz böyle bir paket seçtiniz mi;?
geçmiş olsun bende öyle bir sorun yok umarım bir an önce geçer
Arkadaşlar, ya dünden beri başladı bugün biraz daha arttı, kasıklarım sanki regl olacakmışım gibi sızlıyor, 35+5 deyim bugün, sizdede oluyormu, resmen regl öncesi his var :S
eşin için ne koydun ki?
ben eşime sadece diş fırçası koydum![]()
pelloshe merhaba canım benim özel mesaj hakkım yok henüz yazımı görürsen cevap yazarmısın?
Nihayet Zeynep Elaya yatak alabildik.kraftın park yatağını şu model ve renkte aldık.Birde baby max tan şu ana kucağını aldık.
Eki Görüntüle 422945 Eki Görüntüle 422946
Nihayet Zeynep Elaya yatak alabildik.kraftın park yatağını şu model ve renkte aldık.Birde baby max tan şu ana kucağını aldık.
Eki Görüntüle 422945 Eki Görüntüle 422946