• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bu nasıl bir gün bilemedim kızlar...sabah 09.30 da uyandık kahvaltı falan faslı da bittikten sonra bu saate kadar öyle boş boş vakit geçirdim...hımmm yemek yaptım gerçi bu arada,onu da yedik...sonra eşim koltukta uyuyakaldı ben de öyle k.k da vakit geçiriyorum,burada geçmişi okumaya çalışıyorum...bir pazar günü daha geçip gidiyor işte...

bu nasıl bir gün bilemedim kızlar...sabah 09.30 da uyandık kahvaltı falan faslı da bittikten sonra bu saate kadar öyle boş boş vakit geçirdim...hımmm yemek yaptım gerçi bu arada,onu da yedik...sonra eşim koltukta uyuyakaldı ben de öyle k.k da vakit geçiriyorum,burada geçmişi okumaya çalışıyorum...bir pazar günü daha geçip gidiyor işte...

benim koca da iş için dışarı çıktı sıkıntıdan patlıyorum :( o yüzden bir an önce bebişimin doğmasını istiyorum evde yalnız hiç vakit geçmiyor..

Arkadaşlar, ya dünden beri başladı bugün biraz daha arttı, kasıklarım sanki regl olacakmışım gibi sızlıyor, 35+5 deyim bugün, sizdede oluyormu, resmen regl öncesi his var :S

Eskişehirin sgk ile anlaşması olduğundan normal doğum 1000, sezeryan 1500 tl.Ama standart paket seçersen oda süsleme,anne babaya doğum yemeği falan olan paket ayrıca 600 tl daha ödemek gerekiyor.Siz böyle bir paket seçtiniz mi;?

Orada fiyatlar çok iyi, benim özel sağlık sigortası olmasa acıbadem zor olurdu. Çünkü 8000-12000 arası değişiyor doğum ücretleri.
Burada paket olayı yoktu canım. Sadece suit oda seçeneği var. Ama kutlama yemeği falan gönderdiler bize de. Doğum fotoğrafçısı geldi, küçük bir albüm yaptılar.ayrıca fotoğrafçıdan önce kuaför gelip fön çekti. Bebeğe anı defteri falan hediye ettiler, süslemesini biz yaptık odanın.

Nihayet Zeynep Elaya yatak alabildik.kraftın park yatağını şu model ve renkte aldık.Birde baby max tan şu ana kucağını aldık.
$BM321%20EKOL%20Tasima%20Kirmizi%20Des.webp $ProductW3E3Z9V1Y3.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ya dünden beri başladı bugün biraz daha arttı, kasıklarım sanki regl olacakmışım gibi sızlıyor, 35+5 deyim bugün, sizdede oluyormu, resmen regl öncesi his var :S

slm bende 2 gün önce aynı şikayetleri yaşadım acile gttim nts bağladılar bişey çıkmadı ebe alttan kontrol etti açılma varmı diye ondada bişey çıkmadı, hamşire gaz sancısıdır dedi ,ertesi gün bişeyim kalmadı bu arada 36+1 günlüğüm

canımmmm sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooooooo offfffffffffffffoffffffffffffffffffff...uyuz kocamda aramadı hiç mi aklına gelmiyorum ya deli olucam

evet bana da aynısı oluyor ama genellikle geceleri başlayıp gündüzleri bitiyor nedense...

Back
X