- Konu Sahibi TwoPrincess
- #29.981
uzun hikaye ama kalp sorunu çıkmıştı bende şimdi 28 inde doğum olacak doğum da oldukça riskliymiş. o yüzden doğum öncesi kontrollerim yapılıyor dua edin benim için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun hikaye ama kalp sorunu çıkmıştı bende şimdi 28 inde doğum olacak doğum da oldukça riskliymiş. o yüzden doğum öncesi kontrollerim yapılıyor dua edin benim için...
2 haftadır hastanede yatıyorum ya patlaması oldu bugün![]()
geçmiş olsun canım,allah yardımcın olsun.2 haftadır hastanede yatıyorum ya patlaması oldu bugün![]()
slm bende 2 gün önce aynı şikayetleri yaşadım acile gttim nts bağladılar bişey çıkmadı ebe alttan kontrol etti açılma varmı diye ondada bişey çıkmadı, hamşire gaz sancısıdır dedi ,ertesi gün bişeyim kalmadı bu arada 36+1 günlüğüm
bebeğin güzel günlerde sağlıkla kullansın elaaayım...
özlemcim istersen bir dr.nu ara yine de için rahat etsin...
slm canlar bugun 20 mayıs oldu masllah 10ıle 20 sı arası dogururum dıen benım tahmınlerım foosss cıktı
herkez artık sabahı sabah edıyor bende delı gıbı uykusuzzum ınanılmaz catı kemıgım acıyor kızlar sankı bırı bıcak sapladı sabaha kadar oldum agrısından nerdeyse aglıcaktım
esım aksam mesaıdeydı ve hala uyuyor bırazdan uyandırırım ama resmen ev artık benı basıyor patlıcam sıkıntıdan![]()
Hepinize iyi geceler, bana iyi uykular dileyin kizlar![]()
cnm herkes aynı sanırım dınlenmene bak bu son haftalarda uzme kendını ozellıkle kendını dınleme benımde oluyor agrılarım gecen cmtsı patladım agladım resmen marazlı olup cıktım kusmaydı bas agrısıydı bıde bel agrısı bırlestı benı mavf ettı suan daha ıyıyım ama ha bole ha soyle cekıcez mecburen napalım?
duman_e cnm Allah acıl sıfalar versınn
nıobella senınde dedıgın gıbı uyku fobısı basladı bendede uykumun gelmesı zaten yarım saat suruyor ondan sonrası sureklı agzım kuruyor kalkıorum belım agrıyor kalkıorum tualet ıhtıyacım gelıor yıne kalkıorum sanırım herkes bu haftalar bole gecıcek
bugun pazar halıyle eşim evdeydı hadı dedık cıkalım gezelım nereye gıdelım?yemek yer gelırız dedık cunku halım ortada forum avm ye gıdelım dedık..oda nee?bı trafık bı trafık yarım saat trafık cekıp foruma gıdemeden gerı donup bıldıgımız bı yere gırıp yemek yedık aşkımla..donuctede alısverıs yaptık ev ıcın ıkı saat dısarda kaldık topu topu ama ben bıttım resmen eve kendımı nasıl attım bılmıorum araba sarstı resmen neyse yok yok daha hıccc evden cıkmam dıorum eşimde suan arkadaslarının yanında ızın ıstedı ok dedım hep beraber gezerdık bugun gezemedı ah uh yaptım suandada hala gelmedı uyuz oldum saat 10 da evdeyım dedı suan saat 11 bucuk((
sanırım kullanıldım(((sımdı ben naaapıyım ?
herkese slmlar iyi geceler..
biz bu akşam çıktık market alışverişi yaptık, yine bi sürü gereksiz şey aldık tabi ki.
aslında alışveriş için haftada bir bim den başka bi yere gitmemek lazım. ben carrefour da kendimi kaybediyorummm
duman_e cnm sıkma canını, geçicek bu günlerde... sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini inşşş...
ya bnm hiç uylu problemim olmuyo çok şükür...
hatta geçen haftaya kadar gece hiç wc ye bile kalkmıyodum, ama bu hafta hep bi kere kalktım...
eve gelince önce surat yap, sonra da duygu sömürüsü yap cnm bence![]()