- Konu Sahibi TwoPrincess
- #30.021
doğum yapan yok sanırım
zemkada hala bekliyormuş
inşallah herşey yolunda gider ve normal doğum yapar.
zemkada hala bekliyormuş
inşallah herşey yolunda gider ve normal doğum yapar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bir şey sorucam,
doğumda evde kimse olacak mı yanınızda yani doğumdan sonra birileri kalacak mı?
benim kayınvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen gelecek bir hafta filan kalacak iki çocukla çünkü tek başıma gerçekten ilgilenemem.sağolsun yardımcı olacak
Allahım sizin oralarda ki doğum ücretlerini duyunca şok geçiriyorum Antalya'da olduğum için şanslı hissetmeliyim kendimi sanırım :) bende özel hastanede doğum yapıcam hemde sadece kadın doğum hastanesi ve büyük ihtimal sezaryan, tek kişilik odada 750 TL
ben de malatyadayım. tüm hastaneler 280 tl max 300 veriyorsun... normal-sezaryen ayırt etmiyorlar. özel odan oluyo, havlu falan var mı bilmiyorum ama bir kere serum yemek için yattım doğum katında iyiydi yani.. anadoludakiler bu açıdan daha şanslı galiba..aynen bence ben de çok şanslıyım konyada yaşayan bi insan olarak.normal doğum 290 sezeryan 350 tl. hayır ben mi uyduruk bi yere gidiyorum dedim çünkü doktoru çok övmüşlerdi onun için gittim oraya ama sonra araştırdım konyada fiyatlar böyle. ama tabi suit oda kavramı özel fotoğrafçı kuaför falan da gelmiyor odalara.maximum özel odada tek başına kalıyorsun en büyük lüksümüz bu![]()
günaydınlar, ben şimdide grip oldum en korktuğum şeydi son haftalarda böylee bişey yaşamak korktuğum başıma geldi, hep kayınvalidem olacak kadın yüzünden geldi mikrobunu bulaştırdı gitti çok sinirliyim şuanbu arada dün annem geldi artık benimle 20 gün kalacak şuan kahvaltı hazırlıyo çok mutluyum
bugün çatı muayenem var müsaitse normal doğumu bekliycez değilse doktorum çarşamba alırız demişti ama ben yarın alınmasını istiycem çünkü yarın regaip kandili.![]()
günaydınlar, ben şimdide grip oldum en korktuğum şeydi son haftalarda böylee bişey yaşamak korktuğum başıma geldi, hep kayınvalidem olacak kadın yüzünden geldi mikrobunu bulaştırdı gitti çok sinirliyim şuanbu arada dün annem geldi artık benimle 20 gün kalacak şuan kahvaltı hazırlıyo çok mutluyum
bugün çatı muayenem var müsaitse normal doğumu bekliycez değilse doktorum çarşamba alırız demişti ama ben yarın alınmasını istiycem çünkü yarın regaip kandili.![]()
hadi bakalım hayırlısı canım bende birazdan çıkcam evden benimde bugün kontrolum var ve büyük ihtimalle bende çatı muayenesine gircem :18:
herkese gunaydin annisler
bugun kontrolu olan arkadaslar ins guzel sonuclarla gelirsiniz. Cati muayenesi ben oldum. Biraz acidi ama cok cokta kotu degildi. Ve ondan sonraki gun birazcik kahverengi akinti geldi. korktum ama cati muayenesinden oldu diye cok takinti yapmadim. sonrada bisi olmadi zaten.
ilk_cim cok gecmis olsun.. dikkat et kendine.. insallah normal olur canim. Bu arada regaip kandili persembe gunu.
hadi canım senin içinde hayırlısı, çok kasmamak gerekiyormuş kendini, rahat bırak gözlerini kapat derin nefes al dua et bişeycik hissetmezsin.
teşekkürler, biraz erken olmuş sizin çatı muayenesi türkiyede 37. haftadan önce yapmıyor doktorlar.
ilk_cim cok gecmis olsun.. dikkat et kendine.. insallah normal olur canim. Bu arada regaip kandili persembe gunu.
canım çok sağol, salı günü değil mi? bugünde 3 ayların başlangıcı diye biliyorum yanlışım mı var.
Ben gitmistim, mesajini simdi gordum. Ben iyi uyudum, umarim sen de uyumussundurtatlışşşş ruyalar cnmm hadı sende bana uyku dıleee:))![]()
Ben de dun oglen utu yaptim, bu hafta rahatim. Ne camasir kaldi, ne de utubende şimdi bitirdim geçmişi doğuran yok canım
anlaşılan herkes bu sıkıcı havada ütü yapmış![]()