• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

yaa kızlar demeyın oyle ben kremlenırken esım resmen benı ızlıyor gbegıme falam krem surerken hep gozu bende hatta dun dedım ayy su catlaga bak dedım geldı baktı okadar olcaktabı bu bısı deıl dedı ne bıleyım bence bayanlar olarak bız fazla kasılıyoruz adamlar ne kadar kutsal oldugunun bence farkında yada benım kocam farkında sagolsun :16:

ya tamam benim eşimde öyle anne olucaksın bebeğimizi taşıyosun falan diyor. bazen evde sıkıldığımda ağlıyordum öle ara ara geliyordu bana. tesedüf ki hep o aralarda eşim arıyordu beni. ağladığımda neden falan diye soruyordu hep ona kendimi iğrenç hissediyorum falan diye bi kaç acıtasyon yapıodum. oysa canım sıkılıyordu ondan ağlıyordum. neyse ozamanlar yavrum hemen kıyamaz yanıma gelirdi. senin kadar güzel hamile falan varmı diye. bazende yemek yaparken falan aşkım hala çok güzelsin der yüzünde hiç değişiklik olmadı der motive eder beni. ama sorun bende işte. birde eşimin dış güzelliğe önem verdiğini ben hep biliyorum şuan anne olacak olabilirim ama güzellik ve bakım onun için önemli yani.

ya tamam benim eşimde öyle anne olucaksın bebeğimizi taşıyosun falan diyor. bazen evde sıkıldığımda ağlıyordum öle ara ara geliyordu bana. tesedüf ki hep o aralarda eşim arıyordu beni. ağladığımda neden falan diye soruyordu hep ona kendimi iğrenç hissediyorum falan diye bi kaç acıtasyon yapıodum. oysa canım sıkılıyordu ondan ağlıyordum. neyse ozamanlar yavrum hemen kıyamaz yanıma gelirdi. senin kadar güzel hamile falan varmı diye. bazende yemek yaparken falan aşkım hala çok güzelsin der yüzünde hiç değişiklik olmadı der motive eder beni. ama sorun bende işte. birde eşimin dış güzelliğe önem verdiğini ben hep biliyorum şuan anne olacak olabilirim ama güzellik ve bakım onun için önemli yani.

hangı adam dıs guzellıge onem vermezkı evden cıkmadan kocam benı bı ınceler olmayan gorurse aaa sunu degıstır der aldıgım kıyafetlere yorum yapar kendı bak bu cok guzelmıs gel dene der hepsı aynı cnm bılıyorum :34:

bızde dıkkat etmek zorundayız kendımıze ben mesela evde oyle hortlak gıbı dolasmam ustumde esortman dahı olsa y bı goz kalemı surerım ya bı rımel :34:

hangı adam dıs guzellıge onem vermezkı evden cıkmadan kocam benı bı ınceler olmayan gorurse aaa sunu degıstır der aldıgım kıyafetlere yorum yapar kendı bak bu cok guzelmıs gel dene der hepsı aynı cnm bılıyorum :34:

bızde dıkkat etmek zorundayız kendımıze ben mesela evde oyle hortlak gıbı dolasmam ustumde esortman dahı olsa y bı goz kalemı surerım ya bı rımel :34:

kesinlikle canım bende öleyim hatta biraz abartıda olabilirim. evdeki duruşum her an biryere gidicekmiş gibidir. şahsen bazı arkadaşlarım vardır onlarıda yüzlerine karşı kınarım. ayıp derim adam başka kadına baktığındada neden baktı dersiniz diye. gerçi bakmalarını engelleyemezsin ama adamın ağzınada o lafı vermiceksin. hatta adam için değil herkes bizzat kendi için yapsın herşeyi. kıyafet konusuna gelince eşimin zevkini hiç beğenmem şahsen oda anlamaz hiç sadece açıklıkta uyarır. uyardığı açıklıkta harbi abartmışımdır o yani. onun herşeyini ben alırım ben giydirim. odaha beni hiç giydiremedi.

yaa kızlar demeyın oyle ben kremlenırken esım resmen benı ızlıyor gbegıme falam krem surerken hep gozu bende hatta dun dedım ayy su catlaga bak dedım geldı baktı okadar olcaktabı bu bısı deıl dedı ne bıleyım bence bayanlar olarak bız fazla kasılıyoruz adamlar ne kadar kutsal oldugunun bence farkında yada benım kocam farkında sagolsun :16:

eee benimki de ozelikle gelip acip bakiyo her aksam, ozellikle dustan sonra inceliyo hatta isi abartip aynada seyrediyo daha cok hosuna gidiyomus anlamadim valla :27: yada beni motive etmek icin soyluyo heralde diyorum :33:

bu arada doğum hikayesi okuya okuya 2012 tüm ayları bitirdim. malüm son 11 günüm kaldı. biraz anlatmak isterim bu aralar yaşadıklarımı. nerdeyse hergün adet başlangıç ağrım var ama abartı boyutta bel ağrısı haricinde bişey yaşamıyorum. hatta bazen bu ağrıları psikolojik olduğuna inanıyorum ve belkide ağrılarım o yüzden hiç şiddetlenmiyor. hiç büyütmüyorum eşime dahi ağrım var demiyorum. birde artık bacaklarım birleşmiyor. bu psikolojik değil eminim. kafa doğum kanalına girdi eminim bile diyebilirim. bebeğin baskılarını bacak aramda çok net hissediyorum. her baskısında lavabo ihtiyacı duyoyorum. bebeğim kasılmaları karnımdaki sertlik okadar çok sıklıktaki inanın hiç büyütmüyorum doktora bile sormuyorum. sanki acile falan gidersemn bebeğimi sezeryanla alırlar diye hissediyorum malüm kilosu epey fazla. ben bebeğimin gelmek istediği anı o doğum sancısını falan yaşamak istiyorum. beni sezeryana alsınlar önemli değil ama gelişini ve acısını yaşıyim hissedim en azından ondan sonra.

yarın bakarız artık
o unutkanlık bende de başladı yarın randevum var saatini hatırlamıyorum:1:

Eki Görüntüle 423526 Eki Görüntüle 423527
geceliğim ve sabahlığım
Eki Görüntüle 423528
buda kapı süsümüzün son hali daha bitmedi ama
geri kalanı bana kaldı ve ben tembellik ediyorum

Bu geceligin aynisinin gri-pembesini almistim ben de. Ama buna hastanede giremezsin, dogumdan sonra en iyi ihtimalle.
Ben aldigimda karnim ufakti, simdi kocaman ve giymek imkansiz, model bu boyuttaki gobise uygun degil:-)

eğer bi aksilik çıkmazsa nilobella normal doğum yapar gibime
geliyor az kilo aldı ve sürekli hareket ediyor

sanki bende sezeryanla doğuracakmışım gibi hissediyorum
kötü bişey değil ama herşeyin doğalı güzel
hayırlısı diyorum

Jelibonum agzindan bal damliyor. Bu sabah annem de karnima bakti, dusmeye baslamis, 2 hafta icinde dogurursun en gec dedi. Ben bugun de deli gibi pazar, market falan gezdim ama agrim sancim yok. Haftaya pzt cati muayenesinden sonra durumum netlesecek.

kızlar 37. haftanın son günlerindeyim ya artık
günde iki hurma yiyordum ertırsammı acabaaa???
4 tane falan siz yiyormusunuz kolay doğum için ve doğumu başlatması için?
Bu bilgiden emin miyiz? Oyleyse ben de aliyim yiyim bari:-)

poğaçalar, kurabiyeler gırla yine...
nilgün burda olsa bize kızardı:1::1:

ben de akşama bi yemek yapçam, fulll kalorili bişey olcak.
ama yazmam onu, belki canınız çeker

Nilgun de bugun pogaca, dondurma falan takildi. Konusmaya hic hakki yok:-)
Esra bizim yarin kocamla evlilik yildonumumuz, onu atlamisim. Carsamba yapsak olur mu?

valla bnm ki de bu şişman halimi daha çok sevmiş zayıf halime göre:1::1:
onun yalancısıyım valla.
durup durup yaaklarımı seviyo, burnumu sıkıyo sen böyle çok tatlı oldun, sakın eskisi gibi zayıf olma die.:17::17:

ekmek almaya gideyim geleyim dedim, gidemedim... kaynana geldi. beni sinir etti gitti yine.
kızkardeşi face ye ist da çekildikleri fotolorı koymuş da onları görmeye gelmiş.
gelirken de yanında baklayla fasulye getirmiş. yanımda onları ayıkladı gitti:53::53:

cmrtsi günü annem oğlumun örgü yeleklerini getirdi, ördürmüştü tanesi 25 tl den. iişte hepsi 230 tl tutmuştu.
ben de bi sormuştu kv annem ördürüyo demiştim.
fiyatınıı da sorunca söylemiştim.
ne zamandır sorup duruyordu bitti mi örgüler die. bugün geldiğinde bitti dedim.
aaa göster bakalım 230 tl lik örgüleri diyo bana.
ben de dedim neden normalde daha mı ucuz oluyomuş ki dedim...
yine bi hasetlik yine bi kıskançlık. bi çok güzelmiş, aman annenin de eline sağlık kesesine bereket, sağolsun demek yok.
ama sinir oldu, çatladı gitti.
şimdi resim çekip size de göstercem.
çirkin mi kızlar Allah aşkına doğru söyleyin yaa

Selam annecikler. Yemek konusunda sohbet açılmış, ben neredeyse iki aydır annemlerdeyim. Eşim de haftasonu yurdışından doğum iznine geliyor. Hergün anneciğime sipariş veriyorum yemekleri. Oturduğum yerden de talimat veriyorum şunu yap, şunun yağını az koy diye. Kıyamam şimdi mutfakta.Oğluşumun da teyzeleri işten gelip sohbet ediyorlar. Ben bütün gün konuşmayı unutuyorum neredeyse oğlumla. Şunu farkettim hadisenin aşk kaç beden giyer şarkısına bayılıyor oğlum. Bütün gün azcık tekme atsın diye onu dinleyip duruyorum.

onun yalancısıyım valla.
durup durup yaaklarımı seviyo, burnumu sıkıyo sen böyle çok tatlı oldun, sakın eskisi gibi zayıf olma die.:17::17:

ekmek almaya gideyim geleyim dedim, gidemedim... kaynana geldi. beni sinir etti gitti yine.
kızkardeşi face ye ist da çekildikleri fotolorı koymuş da onları görmeye gelmiş.
gelirken de yanında baklayla fasulye getirmiş. yanımda onları ayıkladı gitti:53::53:

cmrtsi günü annem oğlumun örgü yeleklerini getirdi, ördürmüştü tanesi 25 tl den. iişte hepsi 230 tl tutmuştu.
yine bi hasetlik yine bi kıskançlık. bi çok güzelmiş, aman annenin de eline sağlık kesesine bereket, sağolsun demek yok.

benimde tersi kayınvalidem örmüş bir sürü. bu seneki kışlıkları haızr.geçendede bir sürü ip aldım bunlarıda seneye giymesi için ördüm. dün ista geldi baktım elinde örüyordu. şuan annemdeyim evde olsam bende çeker gönderirdim.

slm kızlar geçmişe bakmadım zemka doğum yaptımı merak ettim
bugün oğlumun 2 yaş aşısı vardı gitmişkende bebeğimle ilgili bi kaç soru sordum
kendisi uzman dr ayrıca yoğun bakım dr. bebeğimin hafftasından 9 gün geri
olduğunu söyledim oda kilosunu sordu bende 31 hafta olarak gözüktü 1700 dedim
maşallah çok çok iyi dedi benim şu anda 18 tane bebek var yukarda 31 haftalık bebeklerin çoğu
1100 yada 1080 dedi suyun azalmasına bişey demedi en alt seviyede alıyoruz dedi bebektede zeka
geriliği gibi sorunlar olmaz dedi benden haberler bu kadar

onun yalancısıyım valla.

fiyatlarıda pahalı değil yeleklerin ipiydi düğmesiydi 10 tl falan tutuyor 13 de işçilik alsınlar yani. senin kayınvalide çekememiştir. kendi yaptırmadıya.

nilobella L beden aldım şuanda içine sığıyorum
ama sonra ne olur bilemiyorum umarım sığarım
çünkü çok heves ettim kırmızı geceliği:1:
bu arada maşallah sana
vallahi nazara geleceksin diye korkuyorum
19 mayıs yürüyüşünüzde çok hoş ve gurur verici(helal olsun)
çok beğendim fotoğrafı

$2012-05-21 17.47.42.webp
$2012-05-21 17.47.57.webp
$2012-05-21 17.48.16.webp
$2012-05-21 17.48.27.webp
$2012-05-21 17.48.41.webp

işte yeleklerimiz...bi tane de bana ördürdü annem ama onun resmini koymadım...

bi de kadın taktı bnm kapıcıya ekmek aldırmamama...
ben dışarı çıkmak için bahane yapıyorum ekmek almayı diyorum, neymiş efendim bisürü kapıcı parası veriyomuşuz da neden aldırmıyomuşumm.
bi gün sanane dicem o olcak iştee:53::53:

Back
X