- Konu Sahibi TwoPrincess
- #30.281
kızlar artık koca popomu kaldırıp yemek hazırlamam lazım
çok kaynatmayın geçmişi okumak zor oluyor 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kızlar demeyın oyle ben kremlenırken esım resmen benı ızlıyor gbegıme falam krem surerken hep gozu bende hatta dun dedım ayy su catlaga bak dedım geldı baktı okadar olcaktabı bu bısı deıl dedı ne bıleyım bence bayanlar olarak bız fazla kasılıyoruz adamlar ne kadar kutsal oldugunun bence farkında yada benım kocam farkında sagolsun![]()
ya tamam benim eşimde öyle anne olucaksın bebeğimizi taşıyosun falan diyor. bazen evde sıkıldığımda ağlıyordum öle ara ara geliyordu bana. tesedüf ki hep o aralarda eşim arıyordu beni. ağladığımda neden falan diye soruyordu hep ona kendimi iğrenç hissediyorum falan diye bi kaç acıtasyon yapıodum. oysa canım sıkılıyordu ondan ağlıyordum. neyse ozamanlar yavrum hemen kıyamaz yanıma gelirdi. senin kadar güzel hamile falan varmı diye. bazende yemek yaparken falan aşkım hala çok güzelsin der yüzünde hiç değişiklik olmadı der motive eder beni. ama sorun bende işte. birde eşimin dış güzelliğe önem verdiğini ben hep biliyorum şuan anne olacak olabilirim ama güzellik ve bakım onun için önemli yani.
hangı adam dıs guzellıge onem vermezkı evden cıkmadan kocam benı bı ınceler olmayan gorurse aaa sunu degıstır der aldıgım kıyafetlere yorum yapar kendı bak bu cok guzelmıs gel dene der hepsı aynı cnm bılıyorum
bızde dıkkat etmek zorundayız kendımıze ben mesela evde oyle hortlak gıbı dolasmam ustumde esortman dahı olsa y bı goz kalemı surerım ya bı rımel![]()
yaa kızlar demeyın oyle ben kremlenırken esım resmen benı ızlıyor gbegıme falam krem surerken hep gozu bende hatta dun dedım ayy su catlaga bak dedım geldı baktı okadar olcaktabı bu bısı deıl dedı ne bıleyım bence bayanlar olarak bız fazla kasılıyoruz adamlar ne kadar kutsal oldugunun bence farkında yada benım kocam farkında sagolsun![]()
yarın bakarız artık
o unutkanlık bende de başladı yarın randevum var saatini hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 423526 Eki Görüntüle 423527
geceliğim ve sabahlığım
Eki Görüntüle 423528
buda kapı süsümüzün son hali daha bitmedi ama
geri kalanı bana kaldı ve ben tembellik ediyorum
eğer bi aksilik çıkmazsa nilobella normal doğum yapar gibime
geliyor az kilo aldı ve sürekli hareket ediyor
sanki bende sezeryanla doğuracakmışım gibi hissediyorum
kötü bişey değil ama herşeyin doğalı güzel
hayırlısı diyorum
Bu bilgiden emin miyiz? Oyleyse ben de aliyim yiyim barikızlar 37. haftanın son günlerindeyim ya artık
günde iki hurma yiyordum ertırsammı acabaaa???
4 tane falan siz yiyormusunuz kolay doğum için ve doğumu başlatması için?
poğaçalar, kurabiyeler gırla yine...
nilgün burda olsa bize kızardı
ben de akşama bi yemek yapçam, fulll kalorili bişey olcak.
ama yazmam onu, belki canınız çeker
valla bnm ki de bu şişman halimi daha çok sevmiş zayıf halime göre
onun yalancısıyım valla.
durup durup yaaklarımı seviyo, burnumu sıkıyo sen böyle çok tatlı oldun, sakın eskisi gibi zayıf olma die.
ekmek almaya gideyim geleyim dedim, gidemedim... kaynana geldi. beni sinir etti gitti yine.
kızkardeşi face ye ist da çekildikleri fotolorı koymuş da onları görmeye gelmiş.
gelirken de yanında baklayla fasulye getirmiş. yanımda onları ayıkladı gitti
cmrtsi günü annem oğlumun örgü yeleklerini getirdi, ördürmüştü tanesi 25 tl den. iişte hepsi 230 tl tutmuştu.
ben de bi sormuştu kv annem ördürüyo demiştim.
fiyatınıı da sorunca söylemiştim.
ne zamandır sorup duruyordu bitti mi örgüler die. bugün geldiğinde bitti dedim.
aaa göster bakalım 230 tl lik örgüleri diyo bana.
ben de dedim neden normalde daha mı ucuz oluyomuş ki dedim...
yine bi hasetlik yine bi kıskançlık. bi çok güzelmiş, aman annenin de eline sağlık kesesine bereket, sağolsun demek yok.
ama sinir oldu, çatladı gitti.
şimdi resim çekip size de göstercem.
çirkin mi kızlar Allah aşkına doğru söyleyin yaa
valla bnm ki de bu şişman halimi daha çok sevmiş zayıf halime göre
onun yalancısıyım valla.
durup durup yaaklarımı seviyo, burnumu sıkıyo sen böyle çok tatlı oldun, sakın eskisi gibi zayıf olma die.
ekmek almaya gideyim geleyim dedim, gidemedim... kaynana geldi. beni sinir etti gitti yine.
kızkardeşi face ye ist da çekildikleri fotolorı koymuş da onları görmeye gelmiş.
gelirken de yanında baklayla fasulye getirmiş. yanımda onları ayıkladı gitti
cmrtsi günü annem oğlumun örgü yeleklerini getirdi, ördürmüştü tanesi 25 tl den. iişte hepsi 230 tl tutmuştu.
ben de bi sormuştu kv annem ördürüyo demiştim.
fiyatınıı da sorunca söylemiştim.
ne zamandır sorup duruyordu bitti mi örgüler die. bugün geldiğinde bitti dedim.
aaa göster bakalım 230 tl lik örgüleri diyo bana.
ben de dedim neden normalde daha mı ucuz oluyomuş ki dedim...
yine bi hasetlik yine bi kıskançlık. bi çok güzelmiş, aman annenin de eline sağlık kesesine bereket, sağolsun demek yok.
ama sinir oldu, çatladı gitti.
şimdi resim çekip size de göstercem.
çirkin mi kızlar Allah aşkına doğru söyleyin yaa
Nilgun de bugun pogaca, dondurma falan takildi. Konusmaya hic hakki yok![]()
Esra bizim yarin kocamla evlilik yildonumumuz, onu atlamisim. Carsamba yapsak olur mu?