• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar fikir verdiğiniz için çok sağolun ama insan doğum konusuna girdiği zaman bir acayip oluyormuş bayağ korkmaya başladım ama bugünlerde geçecek Allahın izniyle sağ salim alıcaz yavrularımızı kucağımıza hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

ikinizde sağlıklı olun da canım.Acılar korkular unutulur

kızlar fikir verdiğiniz için çok sağolun ama insan doğum konusuna girdiği zaman bir acayip oluyormuş bayağ korkmaya başladım ama bugünlerde geçecek Allahın izniyle sağ salim alıcaz yavrularımızı kucağımıza hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

canım nasılsın iyimiisn. bu forumda seni çok merak ediyom ya.belki günlerimizin yakınlığındanmı ne bilmiyorum. son durum nedir canım. geçmişolsun grip olmuşsun. doktora gittinmi. doğum için son karar nedir belli oldumu. sen nasılsın sancı falan varmı

kızlar slm tekrar

ayıptır söylemesi eşimle beraber kocaman derin bir tabak meyve yedik. yedikten sonra belim hep çok ağrırdı fakat şuan çok heycanlandım. kalçadan bele bıçak gibi ağrı saplanıyor. kesintili devam ediyor. sizlerle paylaşım dedim. eşime demedim dahaa:):):)

ikinizde sağlıklı olun da canım.Acılar korkular unutulur

evet canım bakalım hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok.

canım nasılsın iyimiisn. bu forumda seni çok merak ediyom ya.belki günlerimizin yakınlığındanmı ne bilmiyorum. son durum nedir canım. geçmişolsun grip olmuşsun. doktora gittinmi. doğum için son karar nedir belli oldumu. sen nasılsın sancı falan varmı

saol canım, iyi diyelim iyi olalım. son durum normal doğumu bekliycem bu hafta büyük ihtimal olurmuş doğum, arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyor kasılmalarım var zaten bebek girmiş doğum kanalına bekliyoruz bakalım:49::49: grip için antibiyotiğe başladım bugün inşallah iyi olurum öksürükte var o çok zorluyo beni. sen nasılsıın ağrın sancın ne durumda?

kızlar slm tekrar

ayıptır söylemesi eşimle beraber kocaman derin bir tabak meyve yedik. yedikten sonra belim hep çok ağrırdı fakat şuan çok heycanlandım. kalçadan bele bıçak gibi ağrı saplanıyor. kesintili devam ediyor. sizlerle paylaşım dedim. eşime demedim dahaa:):):)

Afiyet olsun canım. Ben de heycanlandım şimdi bak. Bebek mi geliyor yoksa :)

evet canım bakalım hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok.

saol canım, iyi diyelim iyi olalım. son durum normal doğumu bekliycem bu hafta büyük ihtimal olurmuş doğum, arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyor kasılmalarım var zaten bebek girmiş doğum kanalına bekliyoruz bakalım:49::49: grip için antibiyotiğe başladım bugün inşallah iyi olurum öksürükte var o çok zorluyo beni. sen nasılsıın ağrın sancın ne durumda?

çok geçmiş olsun. çok sevindim normali bekleme şansının olduğuna..bende senin gibiyim. hergün sabah öğle akşam adet başlangıç ağrılarım var ama şiddetli değil. hemen geçiyor. bel ağrılarım arttı. bebeğin kasılmalarıda fazla. karnımın sertliğide yüksek seviyede diyebilirim. ve şuan acayip belim bıçak gibi ağrı giriyor. hayırlısı bakalım. hadi kurtulalım artık ya

çok geçmiş olsun. çok sevindim normali bekleme şansının olduğuna..bende senin gibiyim. hergün sabah öğle akşam adet başlangıç ağrılarım var ama şiddetli değil. hemen geçiyor. bel ağrılarım arttı. bebeğin kasılmalarıda fazla. karnımın sertliğide yüksek seviyede diyebilirim. ve şuan acayip belim bıçak gibi ağrı giriyor. hayırlısı bakalım. hadi kurtulalım artık ya

hayırlısıyla canım, senin doğum başlamış olabilir belki:1: ben bugün çatı muayenesinden bayağ kastım kendimi haliyle canım çok acıdı o yüzden normal doğumdan her an vazgeçebilecek durumdayım açıkçası normal doğurabilecek döt yok sanırım bende bir muayenede o kadar kıvrandıysam doğum odasında ne yaparım acaba :18::18:

Kızlar bişi sorucam yaa..Karnım basket topu gibi sertleşip acıyo o arada kasıklarıma ağrı giriyor..Bu günde 3 - 4 kez oluyor normal dimi bu haftalarda bu..Daha 4 hafta var..bu yalancı kasılmalar dır dimi?

Iyi aksamlar anneler. Ben biraz uyumaya calistim,odaya gunes vururken uyumayi cok seviyorum :37:
Burada öglen gibi hava.
Kalktim biraz cilek yedim,hemen midem yandi.
Esim 1 saat sonra isten gelcek,firina tavuk attim. 2 haftadir esim ev yemegi yemiyordu:1:
Bide temizlik yapasim geldi.Kisliklari kaldirip yaziklari utulicem yemek hazir olana kadar.
Oglumun cicilerini kendi dolabima yerlestircem,onada yer aciyorum bir yandan

slm annişlerrr:3:

geçmişi okumadan yazıorum hemen paylaşmak istedim cunku
bugun kontrolumuze gittik.. oğluşum 3100gr olmuş:nazar:
çatı muayenemizde yapıldı (merak edenlere duyurulur)!!
acı yok:) ama biraz agrı oluo kurcalarken:9:
abartılcak bişi değil yani.. ztn eldiven ve jel kullanıyo..
suyumuz azalmış..
çatımız cok darmışşş.... vs....

neyse geliyorum esas bombaya!!!!!

dr bize yarına sezeryan günü verdiiii:53::53::52::52::46::46:

acayippp heyecanlıyım!! şok olduk resmen beklemiyoduk..
15 dk kendimize gelemedik
çantayı açıyorum gözluk kılıfına teli sokmaya calısıyorum fln:37::37:

ama hala idrak edebilmiş değilim..
bugun son hazırlıklarımı yapıcam..
ayyy şimdiden duygusala baglamak istemiyorum iyiydik biz bölee yaaa:43:
garip hisler içindeyim.. özledimde oğluşumu..

Cok heycanli canim ya.Allah kolaylik versin.

pelloshe hayırlısıyla al inşallah yavrunu kucağına, ama nasıl çatı muayenesinde acı olmadıki benimki resmen yandı ama ben kendimi kastımda, bu arada benim çatı müsait çıktı bebeğin başı kanala girmiş bu hafta doğar dedi kilosunu artık net ölçülmezmiş ama 3 kiloyu geçtiğini söyledi. fakat benim çatı muayenesinde çok canım acıdığı için sezeryanla ikisi arasında gidip gelmeye başladım yardımcı olun kızlar çok tırsıyorum:18::18:

Hadi bakalim ilk_cim senin bebis de yolda:49:
Ay ne kadar güzel ya.
Allah sanada kolaylik versin

hayırlısıyla canım, senin doğum başlamış olabilir belki:1: ben bugün çatı muayenesinden bayağ kastım kendimi haliyle canım çok acıdı o yüzden normal doğumdan her an vazgeçebilecek durumdayım açıkçası normal doğurabilecek döt yok sanırım bende bir muayenede o kadar kıvrandıysam doğum odasında ne yaparım acaba :18::18:

en önemli olan şey moral canım. ve rahat olman.. bak benim ağrılarım şiddetlenmiyorsa eğer valla benim rahatlığımdan. çünkü hep ağrı vurduğunda psikolojik diyip geri itiyorum ağrıyı. rahat tut kendini.

Kızlar bişi sorucam yaa..Karnım basket topu gibi sertleşip acıyo o arada kasıklarıma ağrı giriyor..Bu günde 3 - 4 kez oluyor normal dimi bu haftalarda bu..Daha 4 hafta var..bu yalancı kasılmalar dır dimi?

Benimde bazı akşamlar serleşip acıyor ama sancım olmadı hiç. Ben göbek genişlediğinden dolayı acıyor diye düşünüyordum.

Evet canim yalanci sancidir o

eger 5 dakikada bir sanci giriyor ve bu sancilar 1 dk suruyorsa,dogum sancisi.
Ama gun icinde surekli sert ise karnin doktora gitmek gerek

ya ben okurken konular gecip gidiyo :9:
benimde kayinvalide ctesi gecesi bizdeydi. biseyden bahsederken tuh dedi sari yemeniyi getircektim unuttum, sarilik olmasin diye yuzune ortersin dedi. bende ayaktaydim tam mutfaga gidiyordum. giderken ben cocugumun yuzune yemeni falan ortturmem zaten sari battaniye almissin ya onu koydum cantasina dedim gittim. ertesi gun esim diyo ki ben insanlari kiriyomusum ne varmis getirsin yemeniyi sen ortme diyo. eger onunu kesmezsem getirdim ortmedi diye lafyapar yada ben arkami donunce kendi orter. valla bazen ani cikislarim oluyo ama cok sacma seyler soyluyolar delirtiyor. :47:
gorumcemde hala erkek olacak diye empoze etmeye calisiyo. sagima vuruyo diyorum erkekler saga vurur diyo. 9. ayinda pipisi cikcak diye mi bekliyosunuz dedim. esim gulmekten oldu bunlar bozuldu bisey diyemediler. oh olsun. ona yapmislar diye o da bana yapmaya kalkiyo ama yemezler :36:

öyle deme:)batıl ınanç gibi ama onu izmirde de örterler ve alır bebeğin sarılığını...

umarım bir gün kafası dank eder...bekliyorum ama en güzel günlerim mahvolmuşken ne yararı var ki dimi ama

artık yormuyorum kendimi köye gittiler düğün yapmaya 2.düğünde burda yapacaklar ekmek elden su gölden tabi kocama masraf cıkarsınlar yeterki gıcık oluyorum ya bnm evimin parasıyla eltime ev alındı bilezikler alındı o kadar sinirleniyorum ki ortalığı birbirine kattım kaynanamada açtım ağzımı yumdum gözümü kaynımada bir daha evime adım atmayın sizin yüzünzden yuvam yıkılıyor dedim bana msj atmış kıskançlığından çatlada patla diye...gerisini siz düşünün artık

ölürmüsün öldürürmüsün ne yaparsın lanet olsun dedim artık:5::5:

toplanıp dövelim dicemde dayaktan öte laflar ettim.vız gelir tırs gider dediler birde kocama şikayet ettiler..annesine de dediğim şu sen ne biçim annesin herşeyi oğlunun üstüne yükledin 5 kardeşinin hamalı benim saf kocammı??
eşek kadar oğlunun cebine harçlığını da biz koyacaksak hiç evlenmsn birde onun karısıyla uğraşcam dedim ohhhhh:1:

ne terbıyesız ınsanlarmış.allah sabır versın.

al bendende okadar. benim eşimde görüntüye çok önem verenlerden. hamileliğim boyunca ona vücudumu hiç göstermedim. çünkü bende kendimi gördükçe daralıyorum o adam görse ne hissedicek acaba.

ben de senin gibiyim
çoook uzundur hiçbişeyerimi görmüyor
görmesine de gerek yok zaten geçici süreç inşallah bunlar, sonra normale dönücez
ben kendimi bu halimle beğenmiyorken onun beni beğenmesini de bekleyemem zaten

yapmayın allah aşkına.siz böyle dersenız adamlara çanak tutarsınız.hamıleyız bız.böyle kalmıycaz ya.

hastaneden geldik...baktım benimki yanaşıyor falan :23: anammmmmmm adama paris yasak dedik olsun kıbrıs ta olur diyor...neyse ben bunu bir kıbrısa götürdüm de anca kurtuldum.....ama yok kıbrıs parisin yerini tutamaz ne yapalım oğluş için katlanacağız :1:
çatı muayenemi oldum,hiç acımadı kızlar,gereksiz korkutuluyormuşuz ve saniyeler içerisinde bitti..normal doğurabilirmişim...her şey yolundaymış...
49 cm 3250 gr. olmuş oğluş....

hahahaha.biz de parise ıdıp gelmeye devam edıyoruz valla.ohe sur oje çıkar fenalık geldı:27:

slm annişlerrr:3:

geçmişi okumadan yazıorum hemen paylaşmak istedim cunku
bugun kontrolumuze gittik.. oğluşum 3100gr olmuş:nazar:
çatı muayenemizde yapıldı (merak edenlere duyurulur)!!
acı yok:) ama biraz agrı oluo kurcalarken:9:
abartılcak bişi değil yani.. ztn eldiven ve jel kullanıyo..
suyumuz azalmış..
çatımız cok darmışşş.... vs....

neyse geliyorum esas bombaya!!!!!

dr bize yarına sezeryan günü verdiiii:53::53::52::52::46::46:

acayippp heyecanlıyım!! şok olduk resmen beklemiyoduk..
15 dk kendimize gelemedik
çantayı açıyorum gözluk kılıfına teli sokmaya calısıyorum fln:37::37:

ama hala idrak edebilmiş değilim..
bugun son hazırlıklarımı yapıcam..
ayyy şimdiden duygusala baglamak istemiyorum iyiydik biz bölee yaaa:43:
garip hisler içindeyim.. özledimde oğluşumu..

hadi bakalım şimdiden allah kurtarsın.hiç panık yapma.yatman kalakman 40 dk falan surecek ve bıtecek.

pelloshe hayırlısıyla al inşallah yavrunu kucağına, ama nasıl çatı muayenesinde acı olmadıki benimki resmen yandı ama ben kendimi kastımda, bu arada benim çatı müsait çıktı bebeğin başı kanala girmiş bu hafta doğar dedi kilosunu artık net ölçülmezmiş ama 3 kiloyu geçtiğini söyledi. fakat benim çatı muayenesinde çok canım acıdığı için sezeryanla ikisi arasında gidip gelmeye başladım yardımcı olun kızlar çok tırsıyorum:18::18:

sakınnnn.normalse herşey normal doğur.yaptır epidurali tamam oldu da bıttı maşallah:52:

Back
X