• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ay bugün bir sancı girdi bana sabahtan daha yeni durdu öyle dayanılmayacak bir sancı degil ama acıtıyo yinede canını belim karnım alt taraflar dktorada gitmedim olur diye artık çok sıklaşırsa gidecem bide şey oldu yoktu normalde sancıdan sonra beyaz koyu bir akıntı geldi fazla degil ama ne oldugunu anlamadım...bakalım nezaman sıklaşacak sancılar..

çok geçmiş olsun. çok sevindim normali bekleme şansının olduğuna..bende senin gibiyim. hergün sabah öğle akşam adet başlangıç ağrılarım var ama şiddetli değil. hemen geçiyor. bel ağrılarım arttı. bebeğin kasılmalarıda fazla. karnımın sertliğide yüksek seviyede diyebilirim. ve şuan acayip belim bıçak gibi ağrı giriyor. hayırlısı bakalım. hadi kurtulalım artık ya

Sıcak duş küvet memişlere masaj ve acı normal doğumu hızlandıromuş:17:..Hazır sinyaller veriliyor bu akşam bitir bu işi bence..:52: 39 haftalıkda olmuş hadi hayırlısuı:nazar:

yaa kızlar demeyın oyle ben kremlenırken esım resmen benı ızlıyor gbegıme falam krem surerken hep gozu bende hatta dun dedım ayy su catlaga bak dedım geldı baktı okadar olcaktabı bu bısı deıl dedı ne bıleyım bence bayanlar olarak bız fazla kasılıyoruz adamlar ne kadar kutsal oldugunun bence farkında yada benım kocam farkında sagolsun :16:

al benden de o kadar canımcım ya. bence fazla abartıyosunuz kızlar..
sonnucta bu gercekten gecici bi ewre, we gercekten kutsal.. :16:
bence eslerimiz de bunun farkında, en azından benimki öyle :9:
hamileliğimden beri bana bi farklı bakıyo..
ne kadar cirkinim felan diyince; kıymetini bil bu her zaman yasayabileceğin bi dönem değil, cok güzelsin diyo :52:

yada beni nasıl mutlu etmesi gerektiğini cok iyi biliyo :9:
olsun böyle demesi bile yetiyo.. :62: :132:

ben ne zaman yazcam şuraya acaba
"kızlar bugün bana bi sancı girdi" die.

hiç bi şey olmuyo bana, sadece göbeğim var o kadar, bi de tekmeler:1::1:

ben ne zaman yazcam şuraya acaba
"kızlar bugün bana bi sancı girdi" die.

hiç bi şey olmuyo bana, sadece göbeğim var o kadar, bi de tekmeler:1::1:

belkı sen de benım gıbı hiç yaşayamazsın o anı.benım ılk kızım 40+4 de sezeryanla doğdu çünkü artık suyum azalmıştı.ve doğuma gırdığım ana kadar kanala bıle gırmemişti başı.o yuzden ne sancı ne ağrı ne su ne niaşn hiçbirini yaşayamadım.şimdi de normal doğum başlamasın dıye dua edıyorum çünkü mecbur sezeryan olucam ve sıkıntı olsun ıstemıyorum.

smokkkkk hoş geldin canım,naber :3:
akşamları özellikle buradayım ben de...
dediğin şey de tatlım yalancı sancılarmış e bu haftalarda olması normalmiş...
bu arada çatı muayenemi yaptı benim dr.um...her şey normalmiş,normal doğum dedi dr. yani :52:
paşamın boyu 49 cm kilosu da 3250 gr. olmuş...

Kızlar bişi sorucam yaa..Karnım basket topu gibi sertleşip acıyo o arada kasıklarıma ağrı giriyor..Bu günde 3 - 4 kez oluyor normal dimi bu haftalarda bu..Daha 4 hafta var..bu yalancı kasılmalar dır dimi?

o kasılmalar yalancı sancı canım,benim yirmili haftalardan beri ara ara oluyor,son dönemler iyice sıklaştı.nst.ye girdiğimde yine oldu ve sancı ibresi yükseldi :)

kızlar slm tekrar

ayıptır söylemesi eşimle beraber kocaman derin bir tabak meyve yedik. yedikten sonra belim hep çok ağrırdı fakat şuan çok heycanlandım. kalçadan bele bıçak gibi ağrı saplanıyor. kesintili devam ediyor. sizlerle paylaşım dedim. eşime demedim dahaa:):):)

hadi bakalım bebiş geliyomu yoksa :52:

benimde muhtemel tarih 3 haziran görünüyor,ilk bebeğimi normal doğurdum bunuda öyle istiyorum,son günler heyecan dorukta sırada kim var bakalım :21:

belkı sen de benım gıbı hiç yaşayamazsın o anı.benım ılk kızım 40+4 de sezeryanla doğdu çünkü artık suyum azalmıştı.ve doğuma gırdığım ana kadar kanala bıle gırmemişti başı.o yuzden ne sancı ne ağrı ne su ne niaşn hiçbirini yaşayamadım.şimdi de normal doğum başlamasın dıye dua edıyorum çünkü mecbur sezeryan olucam ve sıkıntı olsun ıstemıyorum.

ya ama ben yaşamak istiyorummm...
inşşş öyle olmaz, daha 4 haftam var bnm, o zmna sancı girer belki

slm kızlar nasılsınız
ne kadar kaynatmışsınız oku oku bitmedi gitti
kaynanalardan bahsedilmiş bugün benimki de beni sinir etti
arkadaş bebişini kırk gezmeye getircekti
iki kişi gelcekler ona göre bişeyler hazırladım çayın yanına
benim kaynanın huyudur sinir oluyorum
habersiz milleti toplamış gelmiş
bide oturdular kalkmak bilmediler
ayıp oldu tabi kızlara
ikramlarım ucu ucuna yettio kadar insana götür getir öldüm
ayakalarım şişti
sonrada bulaşıktı yemekti...
kadın bi türlü annemi istemiyor ya
bebişin odasını annemler aldı odayı gördü
suratını astı oturdu
birde annaemler ev aldı başka bi semte taşıncaklar illa
doğumdan önce taşınsın istiyor bebeğe ben bakıcam doğumdan sonra kimseye vermem
yok bebişi kundaklıcam aaaayyyyyy daralttı bei daralttı...
benim kociş biraz panik atak sezeryan olsun günümüz tarihimiz belli olsun gidip bebişi alalım gelelim diyor
bende olun böyle düşünüyor dedim işte olmak istemiyor çünkü
bana ne dese ona gerek yok ben seni ambulansla götürürüm adamı işinden etme diyor
resmen çıldırdım :41:
neyse çok konuştum

pelloshe hadi gözün aydın Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz
ilkcim senin adına sevindim ne güzel normal doğuma uygunmuş herşey bende yarın gidicem bakalım ne dicek doktorumuz buarada benim bebiş geçen hafta kilo veriyordu çok endişelenmiştim kendimi proteine vurdum inş kilo almıştır

kızlar fikir verdiğiniz için çok sağolun ama insan doğum konusuna girdiği zaman bir acayip oluyormuş bayağ korkmaya başladım ama bugünlerde geçecek Allahın izniyle sağ salim alıcaz yavrularımızı kucağımıza hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

hiç korkma canım, dualarımız seninle..
insallah bi nefeste doğurursun :16:
ne güzel herseyinin müsait olması, insallah bizede sana söylenenler söylenir..
bencede sezeryanı hiç düşünme, korkuların için de bol bol dua et..
özellikle meryem suresini okumanı tawsiye ederim..

smokkkkk hoş geldin canım,naber :3:
akşamları özellikle buradayım ben de...
dediğin şey de tatlım yalancı sancılarmış e bu haftalarda olması normalmiş...
bu arada çatı muayenemi yaptı benim dr.um...her şey normalmiş,normal doğum dedi dr. yani :52:
paşamın boyu 49 cm kilosu da 3250 gr. olmuş...

adacım biliyorum bende en başından beri takip ediyorum topiğide az yazıyom..Yalancı sancılar olduğunu biliyorum bunun braxton hıcks dı galiba..Ama bu akşam uzun sürdü ve en az 3-4 kez oldu birden tırstım..,
mAŞALLAH PAŞAYA...:nazar:
inşallah bende kolayca atlatırım çatı muayanesini..:46:

Kızlaaarrr size güzel haberler getirdiiiiimmm... Zemka doğumm yaptı ve meleği şimdi yanındaymışş... Sabah 6 da suni sancı verdiler,açılması olmayınca 15:30 da sezeryana almışlar,16 gibi de meleği gelmiş.ikisi de çok iyiymiş... Vee böylece topiğimizin 4.bebeği de sezeryanla dünyaya gelmiş bulunuyor.Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bizlerin başına inş.

Back
X