• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlarımmm bunlar da benim kaynanamın ördüklerinin bi kısmı..
Hamileyim dediğim an basladı we yeni yeni bıraktı, yeter artık gözlerine yazık dedim :9:
Renkleri tam anlamıyla cıkmamıs ışıktan dolayı ama..:25:
yoksa daha ciciler :16:

$2012-05-22 00.00.17.webp $2012-05-22 00.01.14.webp $2012-05-22 00.02.41.webp $2012-05-22 00.03.56.webp $2012-05-22 00.05.04.webp $2012-05-22 00.07.19.webp $2012-05-22 00.08.01.webp $2012-05-22 00.08.56.webp

gecenin bu yarısında bir ben uyanığım sanırım
oysaki güzel güzel uyuyordum
tuvalete kalktm veeee artık uyuyamadım

Herkese günaydınlar kızlaar,5.5dan beri ayaktayım.Salon halılarımı sildim.Kızımın kahvaltısını hazırladım.Ben bugün işyerinde yapacağım kahvaltımı oda arkadaşımla.Geceden makineyi kurmuştum 6 gibi o bitti,aldım çamaşır makinesinden kurutma makinesine attım.Sıcakken katlayınca ütü istemiyor gömlekler hariç.
Pelloshe sağlıkla kucağına al canımm.
Penti ve ilk sizdede sinyaller varmış hadi hayırlı haberlerinizi okuyalım inşallah.:3:
Bende 36.haftaya giriyorum.Doğum iznine 37 dolduğu gün çıkıyoruz dimi kızlar?36+5in bittiği gün yani.Raporu 32.haftada bırakmıştım tekrar bir şey yapmam gerekiyormu?
Hesaplar doğruysa haftaya cuma benim işyeriyle işim bitiyor.
Ben daha çantayı hazırlamadım dün pijama aldım kendime.2 takım belki bir takım daha alırım diyorum.
Benimde haftaya salı kontrolüm var kızlar geçen hafta gitmiştim en son bakalım ne diyecek doktorum.
Allahım eli ayağı düzgün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

günaydın kızlar :3::3::3:

bugün 9.20 de doktor kontrolümüz var :46:
bakalım paşamız kilo almışmı yoksa yine o zayıflamış ben mi almışım :26:
inşallah bu sefer bebişe gitmiştir proteinler
gece hiç uyuyamadım hem hafif ancılar hem heyecan
kocişte bende heran bebiş gelcek gb tetikteyiz
sanırım artık gelsin istiyoruzz
hayırlısı bakalım
sonra görüşmek üzere hoşçakalınnnn

Günaydın anneler
Kalktım bende erkenden,zaten geç uyumuştum o yüzden sersem gibiyim. Gevrek yedim,biraz ütü yaptım. 1 saat sonra okula gitmem,gitmeden bulaşıkları yıkayım. Sonra 13 de hastaneye gitcem
Neye bakacaklar tam emin değilim. Ay bende bebisimin kilosunu öğrenmek istiyorum

Bugün doguma girecek annelerimiz var. Allah hepsinin yardımcısı olsun,Bebislerini sağlıklı kucaklarına alsınlar :16:

günaydın güzel anneler:3:bugün doğuma gidecek arkadaşlar inş. hayırlısı ile bebişlerini kucaklarına alırlar.kızlar ne güzel 3 aylarda doğum yapacağız:16:
uyuyorum diye seviniyordum ya artık 8 saatlık uykuda 5-6 kez wcye kalkıyorum:37:acaba doğum kanalına mı giriyor bebişte aşağı baskı yapıyor??

günaydın herkese:16::16::21:
bir gece önce bayağ sancım vardı dün doktora gittik.herşey yolundaymış.hiç bir problem yok çok şükür:nazar:
sanırım bebek iyice aşağı doğru baskı yapıyor zaten doktor iyice aşağıya inmiş artık dedi.
bebişimde 3.066 kg olmuş:nazar: bakalım bizim bebiş ne zaman gelecek ama 3.500kg dan daha az gelsin istemiyorum.4 ten de fazla.:37:tabii sağlıklı olsun sonuçta önemli olan bu. hastanede 1 haftalık çok şeker bir kız bebiş gördüm ne kadar küçük oluyorlar çok tatlıydı.:16: yalnız şöyle bir baktımda bütün kıyafetleri büyük gelecek bebişe.:53: yeni doğan bedenler bile büyük gelecek gibiydi. ben bazılarını 0-3 ay almıştım içinde yüzecek bebiş:1:
ayy bende biran önce bebişime kavuşmak istiyorum.son zamanlar hiç geçmiyor:31:

bir gece önce bayağ sancım vardı dün doktora gittik.herşey yolundaymış.hiç bir problem yok çok şükür:nazar:
sanırım bebek iyice aşağı doğru baskı yapıyor zaten doktor iyice aşağıya inmiş artık dedi.
bebişimde 3.066 kg olmuş:nazar: bakalım bizim bebiş ne zaman gelecek ama 3.500kg dan daha az gelsin istemiyorum.4 ten de fazla.:37:tabii sağlıklı olsun sonuçta önemli olan bu. hastanede 1 haftalık çok şeker bir kız bebiş gördüm ne kadar küçük oluyorlar çok tatlıydı.:16: yalnız şöyle bir baktımda bütün kıyafetleri büyük gelecek bebişe.:53: yeni doğan bedenler bile büyük gelecek gibiydi. ben bazılarını 0-3 ay almıştım içinde yüzecek bebiş:1:

:nazar:aman nazar değmesin canım,benim bebiş geçen hafta 2300 falandı sanırım drum 3200 falan doğar dedi,gayette güzel olur çok kalorili şeyler yeme çokta kilo almasın dedi.ben de aynı fikirdeyim sonra çıkması zor olmasın:1:bebişler çok bekletmesin bence de tamam ne kadr içeride kalsalar onlar için ii de her gün ha doğdu ha doğacak demekte zor,stresli.

Gunaydin kizlar.
Bugun 3 bebegimiz daha oluyor sanirim, allah hepsine uzun omur versin, anali babali buyutsun.
Ben umarim 2 hafta daha dogurmam, islerim var hala:-) Dun nolur nolmaz diyerek deepfrize yemeklik attim, bezelye, havuc, enginar, patates falan.
Acil durumlarda kocama yaptiririm yemegi diye dusundum. Biraz da sogan dograyip koysam iyi olcak, beceremez simdi benimki, 50 kere sorar bu buyukluk iyi mi diye:-) Buzdolabini, kileri de doldurdum evde malzeme eksigi olmasin, bir de alisverisle ugrasmayalim diye. Dusunuyorum acaba kek, pogaca gibi seyler de yapip deepfrize atsam mi?

Dun gece yorgunluktan sizmisim ama 6 kere tuvalete kalktim yine de, saka gibi ya. O kadar cok su icmiyorum aslinda, niye boyle oluyor anlamiyorum.
Bugun kurabiye denemesi yapiyoruz Esrayla, bakalim becerebilecek miyiz?

günaydın.ben de bu sabah erken kalktım.her sabah kızım uyandırır anneeeeeeeeee ben kalktım dıye bu sabah çocuk uyudu ben hortladım:) neyse dun kızımın doktorunu aradım çocuk dr.dedım mama alayım mı yanıma ya da şekerli su.gerek yok dedı.bebek emdıkçe sut gelır ha bazen sıksan damla gelmez o zaman hastane verırı zaten mama dedı.yanı benım doğum yapacağım hastanede verıyolarmış mama.o yuzden ben sadece bıberon alıcam yanıma.

herkese günaydın
benim hala sular gelmedi sinirden çatlayabilirim
dün duşa giremedim bugünde giremezsem
delircem .
susuzluk ne kadar kötüymüş..
doğumdan sonra gelen giden olur
aslında poğaça börek yapıp saklamak iyi fikir
bebişlerle çok zor olur yapması.

Gunaydin kizlar.
Bugun 3 bebegimiz daha oluyor sanirim, allah hepsine uzun omur versin, anali babali buyutsun.
Ben umarim 2 hafta daha dogurmam, islerim var hala:-) Dun nolur nolmaz diyerek deepfrize yemeklik attim, bezelye, havuc, enginar, patates falan.
Acil durumlarda kocama yaptiririm yemegi diye dusundum. Biraz da sogan dograyip koysam iyi olcak, beceremez simdi benimki, 50 kere sorar bu buyukluk iyi mi diye:-) Buzdolabini, kileri de doldurdum evde malzeme eksigi olmasin, bir de alisverisle ugrasmayalim diye. Dusunuyorum acaba kek, pogaca gibi seyler de yapip deepfrize atsam mi?

Dun gece yorgunluktan sizmisim ama 6 kere tuvalete kalktim yine de, saka gibi ya. O kadar cok su icmiyorum aslinda, niye boyle oluyor anlamiyorum.

maşallah ya bende temizlikten başımı alırsam bende aynı şekilde mutfağa girmeyi düşünüyorum.dolmayı sarıcaz bu ara mevlütümüz için onun haricinde mutfak eksiği görüp haşlanacakları haşlamayı kek puaça yapmayı bende düşünüyorum.kayınvalidem yaparız sen hastanedeyken ben hallederim diyor malum kızım orada olacak o çok yanıma gelemeyecek hastanede.kızıma iyi baksın yeter:2:

lohusa mevlüdünü nasıl yapıcaksınız?ıkramlı mı?ben ılkınde tavuk pilav ayran dağıtmıştım mevlutten önce.sonra da şerbet böle buzz gibi:56: gene öyle yapıcam.eşimin bı müşteisi var yemek işi yapan.hazır dışarıdayapılıp gelecek yanı.halam da sağ olsun ben yaparım şerbetını dedı.önumuzdekı hafta poğaça falan ben de duşunuyorum.kek durmaz da kurabıye börek poğaça falan atılabılır dolaba.

slm annişlerrr:3:

geçmişi okumadan yazıorum hemen paylaşmak istedim cunku
bugun kontrolumuze gittik.. oğluşum 3100gr olmuş:nazar:
çatı muayenemizde yapıldı (merak edenlere duyurulur)!!
acı yok:) ama biraz agrı oluo kurcalarken:9:
abartılcak bişi değil yani.. ztn eldiven ve jel kullanıyo..
suyumuz azalmış..
çatımız cok darmışşş.... vs....

neyse geliyorum esas bombaya!!!!!

dr bize yarına sezeryan günü verdiiii:53::53::52::52::46::46:

acayippp heyecanlıyım!! şok olduk resmen beklemiyoduk..
15 dk kendimize gelemedik
çantayı açıyorum gözluk kılıfına teli sokmaya calısıyorum fln:37::37:

ama hala idrak edebilmiş değilim..
bugun son hazırlıklarımı yapıcam..
ayyy şimdiden duygusala baglamak istemiyorum iyiydik biz bölee yaaa:43:
garip hisler içindeyim.. özledimde oğluşumu..

amannn yarabbım bı bebıs daha oylemı?maşşallah bole okuyunca bende heyecanlanıorum...saglıkla al kucagına bebısnı uzun uzun kokla ıcıne cek ohhh mıss mısss onlar maşşallahhhh

bugun sabah eşim pogca almam ıcın arabayla goturdu benı pastaneye dısarda yenı dogmus erkek bebısı gorduk ıkımızınde ıçı gıttı maşşallah dedık cok tatlıydı:nazar:

çok geçmiş olsun. çok sevindim normali bekleme şansının olduğuna..bende senin gibiyim. hergün sabah öğle akşam adet başlangıç ağrılarım var ama şiddetli değil. hemen geçiyor. bel ağrılarım arttı. bebeğin kasılmalarıda fazla. karnımın sertliğide yüksek seviyede diyebilirim. ve şuan acayip belim bıçak gibi ağrı giriyor. hayırlısı bakalım. hadi kurtulalım artık ya

cnm bu akşam o sancıları bende cektım artık göbegımın altıda sızım sızım sızlar oldu kaç kere uyandım bende heyecanlanıp dogum yakın dıyıp duruyorum zaten kaç gunumuz kaldı kı hayırlısıyla doguralım ınss

Kızlaaarrr size güzel haberler getirdiiiiimmm... Zemka doğumm yaptı ve meleği şimdi yanındaymışş... Sabah 6 da suni sancı verdiler,açılması olmayınca 15:30 da sezeryana almışlar,16 gibi de meleği gelmiş.ikisi de çok iyiymiş... Vee böylece topiğimizin 4.bebeği de sezeryanla dünyaya gelmiş bulunuyor.Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bizlerin başına inş.

ayyy maşşallah bak sımdı zemka yı arayasım geldı acaba rahatsız edermıyım dıye de sonra vazgecıorum kızlar sızce arasam mı?

maşşallah kılosu gayet ıyı cnm aman saglıklı olsunlarda...senın sutun olduktan sonra yaradıktan sonra bebıs zaten hızlı kılo alıcaktır cnm cıgım

Gunaydin kizlar.

ıyı yapmıssın ben hala dolaba bısey koyamadım ama hazır seyler aldırcam bugun eşime oncelıkle mılfoy alıcam mısafırler ıcın kek tuzlular vss onun dısında mantı vsss

su kurabıyelerı bıze de ogretın yaa yapasım var ama beceremezsem bıde dıorum tmm kurabıyesı kolay fakat ust suslemesı nı nasıl yapıcam kı?
artq yapınca resımlerını atarsın goruruz cnm

günaydın güzel haziran annelerii:3::3:
bugün 3 şanslı annemiz alacak yavrularını kucaklarına ne güzell :16:
darısı bizlerin başına ama zamanında inşAllahh:37:
şu şarkıyı dinledikçe enerjim arttıkça arttı bugünn:21::21:paylaşabildimmi acabaa:23:
[video]nayer feat pitbull & mohombi suavemente[/video]

günaydın.ben de bu sabah erken kalktım.her sabah kızım uyandırır anneeeeeeeeee ben kalktım dıye bu sabah çocuk uyudu ben hortladım:) neyse dun kızımın doktorunu aradım çocuk dr.dedım mama alayım mı yanıma ya da şekerli su.gerek yok dedı.bebek emdıkçe sut gelır ha bazen sıksan damla gelmez o zaman hastane verırı zaten mama dedı.yanı benım doğum yapacağım hastanede verıyolarmış mama.o yuzden ben sadece bıberon alıcam yanıma.
bizim hastane doğumevi olduğu için ben mama alıcam yanıma şekerli suyuda ilk gün hemen vermiştik biz kızıma günde 2 kere filan.
kızlar aklınızda bulunsun bebek ille emecek diye sakın bebeği aç bırakmayın mutlaka 3 saatte bir beslemeye çalışın hem açlık şekeri düşer fazla uyur hemde 2 günden fazla beslenmezse beyni etkilenir.kaşıkla olsun verin derim gene sizler bilirsiniz ama.
herkese günaydın
benim hala sular gelmedi sinirden çatlayabilirim
dün duşa giremedim bugünde giremezsem
delircem .
susuzluk ne kadar kötüymüş..
doğumdan sonra gelen giden olur
aslında poğaça börek yapıp saklamak iyi fikir
bebişlerle çok zor olur yapması.
susuzluk zor elektriksiz bir şekilde idare ediliyorda susuzluk insanı perişan ediyor.
ay benimde canım karpuz istedi soğuk soğuk:27:

Back
X