- Konu Sahibi TwoPrincess
- #31.061
Dinlenirken uyuuşum yaaa
Yalan oldu ütü
Hürrem de var bu akşam
Çok rahatım çok
Yalan oldu ütü
Hürrem de var bu akşam
Çok rahatım çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar.bıraz önce dktordan geldık 6 hazıran sabah saat 8 e randevumuzu almış doktorumuz.kızım ıyı çok şükür.suyun plesantan vs herşey ıyı dedı.ama yuzunu göstermedı boyu 50 cm miş kılosu da 3 kg 70 gr.az geldı banaama dr ıyı dedı.
neyse adet sancısını bılıyo musun olurmuydu dedı.biliyorum tabı ama doğumdan sonra gecmişti dedım.hah işte doğum sancısı aynı ona benzer dedı.benım de h.sonu oldu eşime dedım hatta regl olcakmışık gıbı kasıklarım belım falan ağrıyo dıye.
aklınızda bulunsun yani.bazen sızlerden de yazan oluyo ya regl sancısı gıbı ağrım var dıye.ondan dedim.
Masallah bebisine
Sezeryan icin tarih mi o canim?
bütün işlerimi hallettim
ütümü yaptım hastane çantamı hazırladım
akşam yemeğim kaldı
oda kolay![]()
D-GABBANA maşallah kızına bence kilosu gayet iyi
bişey kalmamış ikinci kızında geliyor![]()
ben artık sabah kalktıktan sonramaşallah canım. ben bi ütü yapayım dedim
3 battaniye 3 havlu ütüledim
2 saat uyudum
bütün işlerimi hallettim
ütümü yaptım hastane çantamı hazırladım
akşam yemeğim kaldı
oda kolay![]()
ben artık sabah kalktıktan sonra
uyuyamıyorum :)
söylüyorum ama onların h.ç vazgeçmeye niyeti yok tatlım meraktan çatlıcaklar gelsinler görsünlerde rahtlasınlar
benimde oluyor ama bu gıcık sancılar hem akşam ve gece oluyor nst de hiç bişey çıkmıyor :26:
adet sancıları gb sancılar kasıklarımda ağrılar bıcak gb bi anda giren ağrılar ...vs
doğummu yaklaştı rahim kendini doğumamı hazırladı bilmiyorum son 11 gün hayırlısı hepimiz için
bu arada bnm ütü yapmam lazım
hastane çantasını hazırlamam lazım
ayakkabılığın içini temizlemem lazım
mutfak dolaplarımı ve buzdolabımı temizlemem lazım
bekliyorum ki şu bazen gelen süper enerji varmış ya o gelsin de bunları yapayım![]()
amaaannn bana iş güç ütü demeyin de bugünlerde ne derseniz deyin
tam böyle hamile ataleti var bugünlerde üstümde, üstelik açıköğretim sınavları da yaklaşıyo, onlara da birinin çalışması lazım yani.
bekliyorum ki şu bazen gelen süper enerji varmış ya o gelsin de bunları yapayım![]()
benimde hiççç halim yoktu amaamaaannn bana iş güç ütü demeyin de bugünlerde ne derseniz deyin
tam böyle hamile ataleti var bugünlerde üstümde, üstelik açıköğretim sınavları da yaklaşıyo, onlara da birinin çalışması lazım yani.
gece wc ye 3 4 kez kalksam da maşallah uyuyorumBen de gece uyumuyorum
Gün içinde öyle bir içim geçiyor ki
Dalıp gidiyorum
86 oldum
toplam 18 kilo aldım
86 oldum
toplam 18 kilo aldım