• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar ya ben gündüz zorla yemek yiyorum
istesem akşama kadar ağzıma lokma koymam
ama bu saatlerde çok acıkıyorum
ve canım bir sürü şey istiyor
şimdi de:):1::1:

Herkese iyi geceler kizlar,ne guzel gece sohbeti var burda:)
ELAYIMM masallah bebisine cok tatli Rabbim nazarlardan korusun biz hic 4d'ye giremedik.

canım ben mesaj atayim sana o şekilde ekle
bende aynısını sana yaptım 100 mesaj olması lazımmış özel mesaj atabilmem için olmadı o yüzden:44:

kızlar ya ben gündüz zorla yemek yiyorum
istesem akşama kadar ağzıma lokma koymam
ama bu saatlerde çok acıkıyorum
ve canım bir sürü şey istiyor
şimdi de:):1::1:

o zaman bekleme ye hemen bişiler sıcaklardanmı acıkmıyosun acaba gerçi balık yağını kulllanana kadar bende öyleydmde şimdi homili gırtlak oldum:1:

bende aynısını sana yaptım 100 mesaj olması lazımmış özel mesaj atabilmem için olmadı o yüzden:44:

o zaman bekleme ye hemen bişiler sıcaklardanmı acıkmıyosun acaba gerçi balık yağını kulllanana kadar bende öyleydmde şimdi homili gırtlak oldum:1:

yiyorum zaten:9::9:

aynen bizimkide resmen babacı kapıdan girdiği gibi resmen şişiriyo bi tarafımı illa baba dokunucak sevicek. bende kıskanıyorum çok. 2. inşallh erkek olur anneci olur :52::52:

benimki erkek ama o da babacı bütün gün bizden sıkılıyolar mı acaba baba akşam eve gelince değişiklik oluyo :)) belki doğunca değişir :))

Back
X