- Konu Sahibi TwoPrincess
- #31.361
merhaba, bende haziran annesi olucam allah izin werirse
ben topiği hamileliğimin başınan beri takip ediyorum ama çalıstığım için sohbetlere katılma şansım olamadı.
izne çıktım we an be an takip ediyorum artık
doğum haberleri geldikçe ve haberleri bekledikçe beraber ağlıyorum sizinle
37 haftanın bitmesiyle iki gündür benimde altta ağrılarım başladı, belki de psikolojik bilemiyorum
doktorum şuan herşeyin normal ilerlediğini söyledi gerçi henüz çatı muaynem olmadi ama bebeğimizin durumu uygun normal doğuma
cumartesi için tekar çağırdı bakalım neler olacak:26:
kızlar bide birşey merak ediyorum şu göbekte çıkan çizginiz nerelerde??? benimki hala göğsün iki parmak altında ve karnım hala top gibi yukarda aşağı inme falan yok ama ağrılarim war aşağida, belde, ayaklarımda....
buarada ilk dualarin seninle canli yayın durumuna bayiliyorum
bugun sezeryan olacak diger arkaşimizada allah yardim etsin
ben topiği hamileliğimin başınan beri takip ediyorum ama çalıstığım için sohbetlere katılma şansım olamadı.
izne çıktım we an be an takip ediyorum artık
doğum haberleri geldikçe ve haberleri bekledikçe beraber ağlıyorum sizinle
37 haftanın bitmesiyle iki gündür benimde altta ağrılarım başladı, belki de psikolojik bilemiyorum
doktorum şuan herşeyin normal ilerlediğini söyledi gerçi henüz çatı muaynem olmadi ama bebeğimizin durumu uygun normal doğuma
kızlar bide birşey merak ediyorum şu göbekte çıkan çizginiz nerelerde??? benimki hala göğsün iki parmak altında ve karnım hala top gibi yukarda aşağı inme falan yok ama ağrılarim war aşağida, belde, ayaklarımda....
buarada ilk dualarin seninle canli yayın durumuna bayiliyorum
bugun sezeryan olacak diger arkaşimizada allah yardim etsin