• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba, bende haziran annesi olucam allah izin werirse
ben topiği hamileliğimin başınan beri takip ediyorum ama çalıstığım için sohbetlere katılma şansım olamadı.
izne çıktım we an be an takip ediyorum artık:27:
doğum haberleri geldikçe ve haberleri bekledikçe beraber ağlıyorum sizinle:52:
37 haftanın bitmesiyle iki gündür benimde altta ağrılarım başladı, belki de psikolojik bilemiyorum :43:
doktorum şuan herşeyin normal ilerlediğini söyledi gerçi henüz çatı muaynem olmadi ama bebeğimizin durumu uygun normal doğuma:52: cumartesi için tekar çağırdı bakalım neler olacak:26:
kızlar bide birşey merak ediyorum şu göbekte çıkan çizginiz nerelerde??? benimki hala göğsün iki parmak altında ve karnım hala top gibi yukarda aşağı inme falan yok ama ağrılarim war aşağida, belde, ayaklarımda....

buarada ilk dualarin seninle canli yayın durumuna bayiliyorum :34:
bugun sezeryan olacak diger arkaşimizada allah yardim etsin

tansecim sen bursadamı oturuyorsun bu arada.başka kim var bursadan acaba?

bende evrım hanıma gıdıyoruuummm ılk gebelıgımde melıkeye gıdıyordum bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum ama melıkenın yuzunu gorunce tuylerım dıkenlenıyor cok suratsız ben evrım drumu cok sevıyooruuummm :16:

merhaba, bende haziran annesi olucam allah izin werirse
ben topiği hamileliğimin başınan beri takip ediyorum ama çalıstığım için sohbetlere katılma şansım olamadı.
izne çıktım we an be an takip ediyorum artık:27:
doğum haberleri geldikçe ve haberleri bekledikçe beraber ağlıyorum sizinle:52:
37 haftanın bitmesiyle iki gündür benimde altta ağrılarım başladı, belki de psikolojik bilemiyorum :43:
doktorum şuan herşeyin normal ilerlediğini söyledi gerçi henüz çatı muaynem olmadi ama bebeğimizin durumu uygun normal doğuma:52: cumartesi için tekar çağırdı bakalım neler olacak:26:
kızlar bide birşey merak ediyorum şu göbekte çıkan çizginiz nerelerde??? benimki hala göğsün iki parmak altında ve karnım hala top gibi yukarda aşağı inme falan yok ama ağrılarim war aşağida, belde, ayaklarımda....

buarada ilk dualarin seninle canli yayın durumuna bayiliyorum :34:
bugun sezeryan olacak diger arkaşimizada allah yardim etsin

bende o karın ortasında çizgi çıkmadı canım belki sonra çıkar.

kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam:16::16::16:
ayyy Rabbim yardımcın olsun canım belkide kızını kokluyosun şuan minnoşun mubarek günde geldi ne güzel ona Rabbim ddiğer arkadaşa da yardım etsin. sonra bizlere de. Kandiliniz mubarek olsun bu arada bugün ettiğiniz tüm dualarınız hayırlısıyla kabul olsun inşallh. hamişiz zaten dualar bekleniyodu bugün çifte kabul olur diye bol bol telefon yağıyo.

kızlar 2-3 gündür ara ara midem bulanıyor,niye olabilir ki??benim gibi midesi bulanan var mı?

ben en başından beri istisnasız hergün çıkarıyorum ve miğde bulantım nerdeyse 3e kadar geçmiyo canım. bu aralar stresten bulantımda çıkarmalarımda arttı malesef. ay bugün hiç bir iş yapmıycam bol bol dua etmek istiyorum inşallhh Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın:16:

gülbendeki kız ağladıkça bende ağlıyorum allahım kimseye aynı acıyı yaşatmasın :43::43:

bu gülbenin ekrana çıkardığı doktoru Allah düşmanımın başına vermesin, kızlar hüngür hıçkırık ağlıyor tabi bende ekran başında, adamın kılı kıpırdamıyor ya, biran önce soru gelsin diye bekliyor, nasıl da kaşarlanmış, Allah bilir bi dünya paradır da muayenesi, nasıl gıcık oldum anlatamam

bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum...

bende evrım hanıma gıdıyoruuummm ılk gebelıgımde melıkeye gıdıyordum bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum ama melıkenın yuzunu gorunce tuylerım dıkenlenıyor cok suratsız ben evrım drumu cok sevıyooruuummm :16:

geçmiş olsun canım.bu bebeğini hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına azda kalmış doğumuna.ben memnunum melike hanımdan hayırlısıylada sonlandırırız inşallah gebeliğimizi bakalım:49:

Arkadaşlar hepinizin kandilini kutlarım. Allah herkezin dualarını kabul etsin. Doğumda olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun güç versin. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşAllah.

kandilinizin hayırlara vesile olmasını dilerim ...dün sağlık ocağında kontrolümüz vardı bebeğiimin kalp atışlarını duydum sanırım bu aralar duygusala bağladım gözyaşlarımı tutamadım maşallah tıkır tıkır atıyo:)))

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin doğum yapan arkadaşlar gibi bizede sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:nazar:
utopya06 bildiğim kadarıyla ağrılara kasılmalara muz,maden suyu,kayısı ii geliyor bi dene istersen umarım ii gelir.

sağolasın canım
kayısı yemiyorum ama hergün muz ve maden suyu tüketiyorum
yalnız bendeki kasılma değil zaten, kramp değil yani
kas sıkışması oluyormuş

tünaydın kızlar ve herkese hayırlı kandiller...
bugün 2 doğumumuz var demek ki..
hsnbrl i biliyodum ama ilk_ sürpriz yaptı bize.
belki de topic in ilk normal doğuranı olucak arkadaşımız, adı gibi ilk olucak.
ALlah ım bu mübarek günde ikisini de çarçabuk kurtarsın inşşşş..
biz de görelim o günleri artık yaaa:1::1:

herkese selamlar
ilkcim Allah bi avazda kurtarsın çekilmeyecek sancılar değil demişsin çok sevindim
inş sağ salim doğurursun canım.
hsnbrl Allah yardımcın olsun inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

güzel haberlerle gelin...
bu arada kandiliniz mübarek olsun
Allah dualarımızı kabul etsin.herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın.
bende saat 11.30 a kadar uyudum gece 3 de yatmıştık
2 gündür film seyredicez diye geç yatıyoruz.
o saatte yatmama rağmen saatim gelince wc ye uyanıyorum.
çikolata işini ve kapı süsü işinide tamamen hallettim
artık oğluşumun haftasını tamamlaması kaldı:16:

bu gece bağırarak uyandım sağ kasığıma ağrı girdi ama yok böle bir ağrı belki magnezyum eksikliğindedir :43::43:
ben kan tahlilinde baktırıyorum
magnezyumum normal eksiklik yok
ama neden kaynaklanıyor bilemiyorum

herkese selamlar
ilkcim Allah bi avazda kurtarsın çekilmeyecek sancılar değil demişsin çok sevindim
inş sağ salim doğurursun canım.
hsnbrl Allah yardımcın olsun inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

güzel haberlerle gelin...
bu arada kandiliniz mübarek olsun
Allah dualarımızı kabul etsin.herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın.
bende saat 11.30 a kadar uyudum gece 3 de yatmıştık
2 gündür film seyredicez diye geç yatıyoruz.
o saatte yatmama rağmen saatim gelince wc ye uyanıyorum.
çikolata işini ve kapı süsü işinide tamamen hallettim
artık oğluşumun haftasını tamamlaması kaldı:16:
hoşgeldin canım
naaptın çikolata işini

ben bırazcık kalkayım marshmelovları erıtıp yarına hazırlamam lazım yarın annem ve yengem kurabıyeler ıcın gelecekler ıns elımıze yuzumuze bulastırmayız guzel olurda bende resımlerını eklerım buraya ayy

ben seker hamuru hazırlamak deılde suanda doguma gıtmek ıstıyorruuuuuummm:52::52::52::52::52:

kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam:16::16::16:

seninle satlarımız aynıydı canım ALLAH yardımcın olsun bu mübarek günde bütün doğum yapanların yardımcısı olsun RABBİM darısı benim başıma:emir_bebek: ve bütün doğum yapacakların başına

canım o bel ağrısı bendede var tatlı tatlı ağrıyor ve arka taraftan bacaklarıma iniyor ağrısı :( bide bacak aram ağrıyor..
canım oznur-u cuğummm aynı şeyler bende de varrr dünden beri sonunda bel ağrılarımda başladı ama belimin enn alt kısımı ve ara ara kasık larıma sancılanmalar baskılar hiisediyorum zamanlarımız nerdeyse aynı sana bir şey diyeceğimm ben bir hafta 5 gün sonra doğuracağım gibi hisasediyorum burdan herkese duyuyruyorum hiç bir kesinlik olmamasına rağmen içimden bir hiss ortalamaa 31 mayıs 3haziran arası doğum yapacağm gibi hissedyrm bakalım görelim doğru çıkacakmı yanılıyormuyum acabaaa :1:

:52::52::52::52::52::52::52: ınanmıyoruuuummmm ILK okadar dua ettım sıra bızde pentı sen ben ıns kandılde dogururuz dıeee vee ıns su saat ıtıbarıyle bebegını saglıcakla kucagına almısındırr ayy aglıcam sımdı sıra banada gellsıııınnnn :16::16::16::16:
ILK CIM coookkk heyecanlandııımm senın adınnaaaa pufff :32::32::32:

bende çok heyecanlandım ne güzel normal doğum yapacakkk

ayy canım hepimizin duaları seninle merak etme hiç allahımkolay kurtarsın gelince bizede uzun uzun anlatırsın inşallah doğum hikayeni canım benim

Back
X