• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bu gun doğum gunun ama kocam kutlamadı...moralim cok bozuk zaten hersey aglatıyor benı hele ki bu durum of yaaa...gece oglum kutladı sancılarımı baslatarak iiki oğlum varmış valla:(:43:
mutlu seneler canım
bunu çokkkkkkkkkk beğendim oğluşuma nasıl çevirebilirim acaba???
bilemedim bak şimdi ben biraz düşüneyim iki kız anası olunca daha kolay yorum yapmak:34:
ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzeller çok beğendim
peki güzel anneler size bi sorum olacak, hemen hemen herkes gögüs pompası almış. bunu almak sart mı? olmazsa olmazlardan mı?
ben almamıştım ilk kızımda.sonra emziremeyince doktorum önerdi medela aldım.bu arada ben hiç emziremedim 6 ay boyunca sadece anne sütünü sağarak verdim içimde uhdedir ondan emzirememek:2:
bebişim çok iyi çok şükür:nazar::nazar::nazar: emiyor, gaz çıkarıyor, uyuyor:1::1:
ben hrs de doğum yaptım, gece gündüz kadın doğum ve cocuk doktoru hemsireler başımızdan ayrılmadı annem ve eşim oturmaktan başka bişi yapmadı:1::1:
dün kontrolü vardı onuda Hrs deki çocuk doktoruna götürdük hastaneden çıktıktan sonrakı ilk muayenemiz ücretsizdi zaten ondanda çok memnun kaldım aşılarımızı bile doktor teyzemiz yapıcak sağlık ocağına zaten gitmedim artıkta gitmem :1::1: ama eğer bir problem olurda hrs ye gitmezsem ben tobb a gitmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı

maşallah ona.yerim onu ben

bebişim çok iyi çok şükür:nazar::nazar::nazar: emiyor, gaz çıkarıyor, uyuyor:1::1:
ben hrs de doğum yaptım, gece gündüz kadın doğum ve cocuk doktoru hemsireler başımızdan ayrılmadı annem ve eşim oturmaktan başka bişi yapmadı:1::1:
dün kontrolü vardı onuda Hrs deki çocuk doktoruna götürdük hastaneden çıktıktan sonrakı ilk muayenemiz ücretsizdi zaten ondanda çok memnun kaldım aşılarımızı bile doktor teyzemiz yapıcak sağlık ocağına zaten gitmedim artıkta gitmem :1::1: ama eğer bir problem olurda hrs ye gitmezsem ben tobb a gitmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı

maşallah canım bebişine.:nazar: seni çok yormuyor demek ki.:)
ben daha doğurmadan çocuk doktoru telaşına düştüm. akay ın çocuk doktoruna iyin diyorlar ama olurda bi sıkıntı olursa şimdiden araştırmaya başladım. bakalım biz nasıl doğurcaz. hastanemizden memnun kalcaz mı merak ediyorum.
ne güzel sen kurtuldun canım. darısı başımıza inşallah.

maşallah canım bebişine.:nazar: seni çok yormuyor demek ki.:)
ben daha doğurmadan çocuk doktoru telaşına düştüm. akay ın çocuk doktoruna iyin diyorlar ama olurda bi sıkıntı olursa şimdiden araştırmaya başladım. bakalım biz nasıl doğurcaz. hastanemizden memnun kalcaz mı merak ediyorum.
ne güzel sen kurtuldun canım. darısı başımıza inşallah.

inşallah darısı sizlere olsun ve hastanenizden mutlu sağlıklı ayrılırsınız. Ben artık herkese tavsiye ediyorum verdiğim her kuruş gani gani helal olsun dedim hastaneden çıkarken. bu arada var ya aldığım coğu sey gereksizmiş ilk bebiş diye ne kadar şey varsa almısım

hurma meselesi çok doğru.ben geçen yaz medinede hurma bahçesinin sahiplerinden dinlemiştim faydalarını o zaman kendim için en güzellerinden alıp getirmiştim.bu haftamda bitsin gömeceğim hepsini bünyeme yavaş yavaş :9:
ya bişi dicem eşim bi yerden duymuş bebeğin büyümesine iyi geliyomuş hurma yemek ben aylardır hergün 2 tane yiyorum hatta bazen sayı çok artıyo korktum şimdi açılma olmaz inşallh:37:

:nazar::nazar: Allah nazarlardan saklasın yavruşunu bende artık gelsin istiyorum kısçanım:55:

ya bişi dicem eşim bi yerden duymuş bebeğin büyümesine iyi geliyomuş hurma yemek ben aylardır hergün 2 tane yiyorum hatta bazen sayı çok artıyo korktum şimdi açılma olmaz inşallh:37:

:nazar::nazar: Allah nazarlardan saklasın yavruşunu bende artık gelsin istiyorum kısçanım:55:

teşekkür ederiz darısı size sağlıkla gelsin bebişler

kızlar yarın sabah yazıp gunaydın dıyemem heralde bakalım kontrolumuz var nst falam dr ne dıcek 11de gelınce yazarım durumu
hepınızı optm bellımı olur belkı sabah dogururu verırım:52::52::52:

inşallah darısı sizlere olsun ve hastanenizden mutlu sağlıklı ayrılırsınız. Ben artık herkese tavsiye ediyorum verdiğim her kuruş gani gani helal olsun dedim hastaneden çıkarken. bu arada var ya aldığım coğu sey gereksizmiş ilk bebiş diye ne kadar şey varsa almısım

Canımm mesela gereksizmiş dediğin ne oldu?. biz de ona göre alıp almamaya karar verelim?. Bu arada bebişini benim yerime kokulu kokulu öper misin:emir_bebek::nazar:

neler gereksiz oldu ki. ben de aldım bir sürü şey. hastane çantasının olmazsa olmazları neler. tecrübeli bir anne olarak sana soralım artık.
ben de yakaladım seni aklıma geleni soruyorum.

Back
X